Зустріч Славуто-Тавро Клубу Західного Регіону 2010 №1

Автор Kritik, 19 Березня 2010, 23:59:27

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.

Александр

Та всё кипим наместе, с собой разве что дровишек я прихвачу дабы не покупать))) у Андрюхи шампура в багажнике, а стольное дело покупаемое главное что бы мы все съехались ;)

Вобщем ждём харошей погоды товарищи ! :|
1,2 Dana         Занимаюсь гончарством https://vk.com/glinomaniya  K.C.: 8 096 424 02 94

AndRyuhA

Цитата: S@NEKу Андрюхи шампура в багажнике

ггг.  А он прав!)
097 58 38 675     093 840 44 66

4izmen

В кого шампура, а в кого кувка))) :D

Шось RomkoZem відгукнувся і знов затих.... ;)
Don\'t vorry - be happy

AndRyuhA

097 58 38 675     093 840 44 66

Роман

та ні просто на СТО я немаю часу сидіти в неті , тож сижу вночі в дома, а про сайт дізнався по якійсь силці. :cool:
СТО   0667618412

4izmen

ма, ну як тоді ти? шо скажеш?)) Рулюєм разом???? :)
Don\'t vorry - be happy

Александр

RomkoZem :D нічого що таврія, в мене вже ситроен Берлинго ;) а всеодно їду, правда з Андрюхою і з бутилкою пива в руках на боковій сідушці :d. Так що приєднуйся будемо раді познайомитися
1,2 Dana         Занимаюсь гончарством https://vk.com/glinomaniya  K.C.: 8 096 424 02 94

Роман

та я теж маю другу машину, але от для кожноденої їзди прикупив собі знову зазіка
СТО   0667618412

4izmen

Прально зробив!)))
Ну так як там шо? їздяєш з нами?))))
Don\'t vorry - be happy

Роман

та напевно поїду з вами побуду трохи звами подивлюсь на людей себе покажу, тай поїду по справах по Тернополю!
СТО   0667618412

4izmen

:| круть!!)))) це вже супер, буде їхати штири машини зі Львова!!))))) пока, ще може Семпер підконектиться з Міком)))
Don\'t vorry - be happy

Роман

4izmen

Ельлмастер, ти шо вже до Львова їдеш??? :|

Коротше, говорив я сьогодні з Ромео, в нього нету нету)) Так він мені сказав: дорога Тернопільська через Золочів вже нормальна, її зробили, тому поїдемо тудою, я ще перед тим якраз на Шелл заскочу :devil: .

ПРОТЕ: хто буде їхати через Винники, будьте дуже обережні, бо там дороги нема, одні ями, це від спуску і до моста, бо Ромео там чуть колесо не загубив, будьте обачні!! :)

Всьо, збираємся за мостом за Винниками, на виїзді з кільцевої 8-го числа, дзвонимо до Ромео і кажеш шо виїжджаєм, але на яку годину там збираємося????
Don\'t vorry - be happy

Андрій

Цитата: ElMasterAF-AF Львову... часа через 2-3 буду у вас.... :D
попутав вихідні?

Kritik

Цитувати виділенехто буде їхати через Винники, будьте дуже обережні, бо там дороги нема, одні ями, це від спуску і до моста, бо Ромео там чуть колесо не загубив, будьте обачні!!
їхав там у вівторок
пару великих ям, які реально об\"їхати по встечці

і про стан дороги у вівторок тоже вже відписувався
шо вже полатали ;)

зато ця дорога лісом, від Львова до Винників, це просто торч
риальне раллі)
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.