Хто з Віннеції?

Автор SLIVKA, 16 Березня 2010, 15:45:12

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

SLIVKA

Винничанин
 спасибі за фотки

Народ а машини поставили як БИК пос...в! :silly:

Даёш красоту в народные массы! На наступних здибанках під лінійку.
І Взагалі, треба міняти місце, бо не пива випити не музику включити, а я ше мотором не РРРРРичав.
1.2 S+МПСЗ v.1+БК2.1 +BRCтечно+СПИРТ
вкусняшки для тюнінга

Юрій

Народ, я маю проїжджати через Вінницьку обл. 28 туда, 30 назад. Ви там нічого не плануєте? Міг би заскочити на пів-годинки.
Себе показати,на вас подивитися. :)

Саша

Юрій Давай зустрінемося!! Ми тільки ЗА!!  Дзвони обовязково!!! Кудою саме будеш проїжджати (часом не через Гайсин?

Сьогодні поклеїли InformGRU наклейку на заднє скло, а ось із малими (які йдуть на бокові стікла) трапилася халепа... ЇХ вєтєр сдув :( , поки ми велику клеїли. Но то не біда замовимо ще. Просто хтось лєвий отримав (знайшов) наклейки, і відповідно дізнається про наш сайт (клуб). Надіюсь що він буде совісним і ми черех деякий час побачимо 4-го чоловіка із Гайсина.
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Саша

Ось поклеїв наклейки

та
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Сережа

Винничанин
с вашего позволения, я продублировал фотки на тавроклуб!

SLIVKA

Alexxx_1982
фотге зачод

глушак зачод
вчора різали, матюкались коли зняв свій, всі труби після очистки від іржі прийшлось переварувати-сито після зими і солі
тепер у мене чути краще нулевиг чути :whistling: (шо турбінка) а прямотог трошки приглушили, але це не остаточний варіант(тунінг)
вкусняшки для тюнінга

Виталий

наклейки-жир ,вигляд чудовий  )))
1.2 Li

Саша

InformGRU фа-фа тобі сьогодні біля магазину Евробудматеріали об 20.15, їхав всторону базару. (Не спи за кермом)!
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

SLIVKA

Цитата: Alexxx_1982InformGRU фа-фа тобі сьогодні біля магазину Евробудматеріали об 20.15, їхав всторону базару. (Не спи за кермом)!
він дивиться на дорогу а не на юбки
вкусняшки для тюнінга

Саша

SLIVKA Ага, точно на дорогу він дивиться!! Пєрвим дєлом, пєрвим дєлом самолєти ну а дєвушкі,а дєвушкі потом.. :)
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Юрій

Цитата: Alexxx_1982SLIVKA Ага, точно на дорогу він дивиться!! Пєрвим дєлом, пєрвим дєлом самолєти ну а дєвушкі,а дєвушкі потом.. :)
Пєрвим дєлом поломаєм самольоти, ну а дєвушек..... далі по тексту. :D

Саша

SLIVKA Власника того лягушонка треба по номерах вичисляти.
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

SLIVKA

Цитата: Alexxx_1982SLIVKA Власника того лягушонка треба по номерах вичисляти.

Машинка примітна, але я її не бачив, хоч багатенько є по вінниці екземплярів, достойних уваги!
вкусняшки для тюнінга

Саша

SLIVKA Відкриваємо \"охоту\" на достойних екземплярів. Можливо хтось із них захоче поповнити лави клубу.
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Дима

Alexxx_1982 ну що була зустріч з тернопільским? Чому в неділю з ранку дзвонив?
1,3 Si
Страх породжує поганих водіїв.