Хто з Віннеції?

Автор SLIVKA, 16 Березня 2010, 15:45:12

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 10 Гостей дивляться цю тему.

Саша

Цитата: monte
Цитата: SLIVKAДавай ЩЕ!
 Класно алекс машинко під капотом помив :|  , мені б :whistling:
В мене чисто під капотом булол тільки тоді, коли машинку з салону забирав. :P
А в мене вже 8-й рік. Просто регулярно ген.прибирання провожу.
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Андрей

Народ прошу прощения за отсутствие на встречах, просто дома маленький ребёнок да и на работу пошол месяц назад поєтому кроме работі и дома никого и ничего не вижу.
Н у , аесли кто хочет заезжайте на работу работаю на СТО на Леси Украинки 13а. Может кому надо помощ помогу чем смогу

абалдеть у меня тоже синяя :( БЫЛА ПРАВДА........

SLIVKA

СТО на Леси Украинки 13а. це де, погано орієнтуюсь, шо там близько
1.2 S+МПСЗ v.1+БК2.1 +BRCтечно+СПИРТ
вкусняшки для тюнінга

Юрій

А це - друга зустріч,коли вертався. :)

Саша

Ось зробив міні тюненх приборки, а точніше підсвітки кнопок, бо надоїв їдкий зелений колір який вночі в очі ріже:

Процедура проста: беремо знімаємо верхню частину кнопки, із неї обережно виймаємо зелений (жовтий) світлофільтр, який в кнопці по краях трохи запаяний (запайку обережно відігнути або зрізати, але так шоб можна було знову приплавити новий світлофільтр), беремо старий і кладемо на новий (донором виступила панелька діагностики справності гальм системи від КАМАЗа, де йдуть шість підряд червоних віконець із написами 1 2 3 4 ..., стоять у верхній частині приборки старих камазів). Світлофільтри із даної панельки виймаємо аналогічно як із кнопки, знявши запайку по краях, потім чимось негострим (викрутка чи ножовочним полотном), зчищаємо ці написи (1  2  3 ...), далі кладемо наш рідний світлофільтр на камазовський і обкреслюємо по контуру, потім за допомогою наждака обточуємо до потрібного розміру, далі вставляємо в кнопку новий світлофільтр і приплавляємо по краях (щоб не випав), та втановлюємо верх кнопки на саму кнопку, чи збираємо кнопку (в залежності як розбиралося частково чи повністю), встановлюємо на машинку і любуємося.
Мені даний апгрейд сподобався, особливо вночі кнопки світять приємним малиновим кольором як в іномарках. Тепер думаю як панель приладів замутити таким самим чином.
Да чуть не забув дана модернізація не проходить у кнопках із світлодіодами, так як діод горить сам зеленим, і світлофільтра там немає, а коли вставити його туда тоді взагалі нічого не видно (перевірив на одній своїй світлодіодні кнопці).
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Nemetsss

Дима

Продовження проєкту по улучшайзенгу зовнішнього вигляду машини Alexxx_1982:
Було покрашенно решітку, дзеркала, реснічки, та встановленно лейбу від Део-Сенс

1,3 Si
Страх породжує поганих водіїв.

Юрій

Всьо класно, особливо лейба. А реснічки мене не пруть.
І де сам господар мафини?

Дима

Юрій На фото № 1 зверни увагу.
1,3 Si
Страх породжує поганих водіїв.

Юрій

Я мав на увазі, чого сам на форум не вилазить?

Саша

Юрій Цея вилазив але із Діминого ПК, бо ми в нього шашлик смажили вчора.
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Юрій

Молодці! І я зара йду на шашлик і т.д. і т.п. Потім навряд чи зможу ще щось писати в компі і взагалі..........

Саша

Юрій Вчора знайшли у нас магазинчик із живим пивом, а там пиво \"Тернове поле\", прозване місцевим людом \"Тернове подле\" :) - видно добре чіпляє. Вирішили спробувати. Нормальне!! Фотоотчет нашого шашлика на
http://tavria.org.ua/forum/viewtopic.php?t=72068&postdays=0&postorder=asc&&start=50 можна глянути.
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Саша

Юрій Як шашлик удався???
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

fsv

Загляну якось до вас на пару днів.. аби вижити потім після вашого \"подла\"
Тавроводы настолько суровы что вместе с сцепой сжигают сервер