Рівне та Рівненська область

Автор Андрій, 20 Березня 2010, 21:45:24

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Андрій

Привіт всім. Знаю що є козаки з Рівного та Рівненської області, відписуйтесь хлопці, будемо тримати контакт. :d

KAJ, эдик, Wootang, далі не знайшов.......

Віталій

да, я з Рівного :)
А це твоя Славка на авці?

Андрій

Цитата: Wootangда, я з Рівного :)
А це твоя Славка на авці?
Привіт. Це моя машинго. Фотка зроблена під час зустрічі Західного регіону влітку 2009 року в Карпатах. А ти де  катаєшся? який район?

ЭДУАРД

Цитата: KAJПривіт всім. Знаю що є козаки з Рівного та Рівненської області, відписуйтесь хлопці, будемо тримати контакт. :d

KAJ, эдик, Wootang, далі не знайшов.......
я з Рівненського району,
на фотці я.:)
часто буваю в районі Ювілейний(авторинок):D
\"В главном - единство, во второстепенном - свобода, во всем - любовь\"

Віталій

Ну я з Рівного. Живу в районі басейну \"Авангард\" (що на Чорновола).

Андрій

Хлопці, відпишіться в темі про зустріч Західного регіону. Уточніть хто з вас поїде, хто ні, а далі домовимось як будемо їхати на Тернопіль.

Андрій

Хлопці, давайте зустрінемось на природі, ЛІТО, СОНЦЕ, День Молоді скоро. Ну то як? :|

Алексей

Привіт я теж з Рівного
Район ювілейний живу біля авторинку через дорогу.свого авто ще немаю але вже хочу купляти тільки незнаю яке.
думаю між жигулями славутою та таврією.

Андрій

ну та зразу ясно - С Л А В У Т А

Алексей

я теж так думав але я незнаю чи є в рівному де купити нову славуту:whistling:

Андрій

Алексей

Андрій

ой, як погано, треба створити. А Славуту подивитись можна в Рівне-Авто на Київській біля Зоопарку.

Алексей

дякую заїду туди.
але я незнаю чи варто її брати.
на ній можна буде в подорожі їздити чи в село.?

Андрій

на Славуті все Закарпаття того року на ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ клубом обїздили, особисто я 1300 км намотав майже без проблем (пробіг маю 120 тис.км.), в Камянець-Подільський їздили. Також хлопці і на море ганяли, так що ти не переживай, все витримає.