Тема \"SLAVUTA\" на SONY ERICSSON

Автор Юра, 21 Грудня 2008, 19:04:09

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Юра

Парився я цілі вихідні робив ту тему глюків тіпа \"там не видно\" не має бути тема розрахована на екрани розміром 176х220 але якшо вам сподобалась моя робота то можу ше зробити і на 320х240. Прохання на сайт Таврія орг.юа темку поки не розпоширювати закину сам;))

качати тут:

http://racing.lviv.ua/SLAVUTATHEME.rar

Чекаю на пропозиції,зауваження. (Сорі шо не в той розділ кинув бо тут саме більше народу ;))

XrYsT

Прикольная идея!!! Ток вот с цветами немного как мне кажется ошибся, поставлю потестю у меня какраз SE!!!
Славута 1,2 с Pantera 3300 - ЦЗ - SONY 410U :whistling:

Юра

Я парився над тим два дні тому був радий шо закінчив ,тому і поки в одному колорі

планую ше зробити темку \"ТАВРОНИ\"

Дима

У мене тоже соня 176*220 ша и собі поставлю

Добавлено спустя     3 минуты   59 секунд:
+5 идея обалденная мне оч нравитса!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) =)
Моё хобби \"ТЮНИНГ\"
Slavuta 1.2s

Юра

Кажіть яких кольорів хочете бачити темку..

Дима

Моё хобби \"ТЮНИНГ\"
Slavuta 1.2s

Kritik

Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

XrYsT

Да именно более нежные тона синего, у меня есть тема линуха в светлосиних тонах класно выглядит не напрягает глаза
Славута 1,2 с Pantera 3300 - ЦЗ - SONY 410U :whistling:

Юра

Кинь ссилку якусь на ту тему чи колір..

Русик

Темка супер!!!!!!!!!! :))   классссс!!!!!!!!!!    мнек очень понравилась!
Жизнь-это дарога,а дорога-это жизнь

Русик

Twister  На телефоне смотрится супер!  токо есть вопросик! а ты в других цветах будиш делать???? я смотрю все пишут про светлосиние тона ,а вот например на сониэриксон К750i есть темки под названием \"Spy\"или\"Tiles\"  как те эти темы???????

Юра

Інші кольори будуть... Тільки з часом... Тепер всьо шо я намалював жовтим треба в інший перероблювати а там багто прозорості і переходів... тому робота на 2-3год. десь

Денис

Twister
А на моторолу можешь?

SLAVUTA CLUB FORUM, DACIA CLUB FORUM,DEPECHE MODE FORUM

Русик

Twister    Класно! на работе кто видел всем понравилось! говорят у человека руки правельно растут!  А в чем ты делаеш есть какая та прога или еще чавось????????

Сергей

Симпатичная работа!К сожалению на K800i внизу на синем фоне абсолютно не видны подсказки черным!
Славута 1.3L