Легкосплавные диски на Славуту

Автор Денис, 21 Січня 2008, 16:48:24

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Саша

Цитата: sniperштормовские хорошие диски, но эти настоящий шторм? :unsure:
Так, бо зі слів власника він брав у магазині у Вінниці що спеціалізується на литті.
P.S.: Смисл китайцям китайське підробляти? Вони краще наштампують одного (оригінального), но БАГАТО :)

Romka Зато на рідних сток бубликах грузики по кілограму ОЦе показник якості так?? Ги-ги..
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Валерий

Видел Шторм в продаже уже и в Донецке. Копия Хмельницкие только краска матовая. Стоят 415 грн.

LonelyWolf

Штормовские диски в Донецке 1650 за комплект. Гайки подходят стандартные. При этом Хмельницкими дисками точка не торгует. КИК стоит 2600 с гайками...

arhangel

Цитата: LonelyWolfШтормовские диски в Донецке 1650 за комплект. Гайки подходят стандартные. При этом Хмельницкими дисками точка не торгует. КИК стоит 2600 с гайками...
а чё за гайки на КиКи?они ж на родные стают.
да у ж цена неплохо подялась на КиКи - прошлым летом брал их за 1600 комплект а сейчас 2600, ппц...

LonelyWolf

КИК с хромовыми гайками. Родные становятся.

Vishnujana

\"рідні\" накручуються ~50% на шпильку, якщо по вашому це значить стають, то в такому випадку наш мер та президент держави по справжньому порядні люди, та і Україна не є країною третього світу.

arhangel

отездил на них тысяч 5, пока нечего не срывало. тьфу тьфу тьфу
а здесь кто то вообще удлинял шпильки?

Vishnujana

Саме я і збираюсь подовжити шпильки. Диски поки чекають в квартирі.
Я попросив тестя зробити шпильки та секрет-гайки, а це така не дуже швидка справа, я поки послав йому зразки та типічні фотографії секрет-гайок -- минув тиждень, він поки збагнув конструкцію кріплення -- минув ще тиждень, зробив креслення та подав слюсарю, може на цьому тижні й зроблять таки.

Max 55

Цитата: sniperна следующей неделе токарь только разберется :P

так я не понял, киковские гайки тоже плохо накручиваются? :ermm:
Длины шпилек не хватает

Vishnujana

Литий диск товщий ніж зазівський, виходячи з цього треба болт також довший аби гайка накрутилась всією своєю різьбою на 100%
Але не всі хочуть морочитись з виготовленням довших болтів і їздять на стандартних, мені також такий варіант пропонував один з потенсійних продавців але я не можу експлуатувати автомобіль якщо знаю, що щось да не так, а я ще планую поїздки в полтавську область, так що якщо робити щось, так вже доводити тему до кінця, так ти знаєш що принаймні тут все чітко.
Дякую за увагу.

Юрій

А в тих, тіпа Штормовських, дисках хіба не зробили тоншу ту частину диска, де кріпиться гайка?

Десь :) я таке чув.

Якщо то правда, то буде обривати кріплення, а не тріскати напопіздовж. Як вчора в декого. :(

LonelyWolf

спрашивал на рынке. Родные гайки на шторм становятся. Значит,действительно тоньше крепление.

Vishnujana

На К&К також кажуть що стають але це чисто номінально.

Romka

Цитата: Alexxx_1982Romka Зато на рідних сток бубликах грузики по кілограму ОЦе показник якості так?? Ги-ги..

З нов\'я ставлю гуму TOYO літню і зимову на рідних тавро бубликах. Так от, тягарців тяжчих за 20 г. не було. Мабуть звезло з бубликами, якщо гума ні до чого.
Пробачте, що не по темі.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Рамиль

Кстати,кто-то где-то писал что мол K&K-ое литье тяжелее родных бубликов.....фигня,сам мерял разница 300 грамм,причем не на одних весах....:)