Легкосплавные диски на Славуту

Автор Денис, 21 Січня 2008, 16:48:24

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Vishnujana

Що значить брутто!?
Це що упаковка, чи фарба?
Стосовно похибки, то тут з Вами повністю згоден -- ваги побутові. Нажаль для порівняння немає дома сталевого диска аби зробити замір на тих же терезах.
Також з Вами згоден, що сталевий важить 4,1 кг.

Сайт заводу бреше, бо литий диск що не пиши але таки важчий ніж 4,1кг стандарного сталевого!
Хоч брутто, хоч нетто -- як пан бажає.

LonelyWolf

Клима давненько на сайте не видно. У него КИКи стоят. Он бы разрешил спор. Но я все же склоняюсь к тому,что литье тяжелее.

Vishnujana

Пан West Coast Customs на 31 сторінці від 2010-10-11 13:19:41 пише:
«Кстати,кто-то где-то писал что мол K&K-ое литье тяжелее родных бубликов.....фигня,сам мерял разница 300 грамм,причем не на одних весах....:)»

Вчора, як ми бачимо, він погодився з тим що сталевий диск має 4,1кг ваги. Тепер не відходячи від і-нету можна знайти сайти продавців дисків К&К які запевнять Вас, що такий диск важить 4,7кг.
Навіть якщо це взяти за постулат, то сталевий диск АвтоЗАЗу легший на 600гр.
Але таки згідно з моїх дослідів, сталевий легше на ~900гр.
__________________________________________________________________________________________________

Йдемо далі.
Пане LonelyWolf і всі бажаючі погляньте 19 сторінку даної теми, якраз KJIuM від 2009-09-03 23:15:56 там пише:
«5100 весит тавробублик?  Я конечно не взвешивал, но по-моему это много.....»

На тій же сторінці добродій West Coast Customs у двох його повідомленнях від 2009-09-03 15:37:49 та 2009-09-03 17:29:06 двічі нас всіх дезінформує.

По перше WCC затвердив оманні цифри маси дисків. А коли пан SlavutaImpreza почав з West Coast Customs просто сміятись, то...
Вдруге WCC читачів даного розділу натягнув сказавши, що «завтра»  він покаже фотографіїї. Вже минуло більше року від того «завтра» (!) але все лишилось на рівні бла,бла.
Дякую за увагу.

Рамиль

Цитата: VishnujanaПан West Coast Customs на 31 сторінці від 2010-10-11 13:19:41 пише:
«Кстати,кто-то где-то писал что мол K&K-ое литье тяжелее родных бубликов.....фигня,сам мерял разница 300 грамм,причем не на одних весах....:)»

Вчора, як ми бачимо, він погодився з тим що сталевий диск має 4,1кг ваги. Тепер не відходячи від і-нету можна знайти сайти продавців дисків К&К які запевнять Вас, що такий диск важить 4,7кг.
Навіть якщо це взяти за постулат, то сталевий диск АвтоЗАЗу легший на 600гр.
Але таки згідно з моїх дослідів, сталевий легше на ~900гр.
__________________________________________________________________________________________________

Йдемо далі.
Пане LonelyWolf і всі бажаючі погляньте 19 сторінку даної теми, якраз KJIuM від 2009-09-03 23:15:56 там пише:
«5100 весит тавробублик?  Я конечно не взвешивал, но по-моему это много.....»

На тій же сторінці добродій West Coast Customs у двох його повідомленнях від 2009-09-03 15:37:49 та 2009-09-03 17:29:06 двічі нас всіх дезінформує.

По перше WCC затвердив оманні цифри маси дисків. А коли пан SlavutaImpreza почав з West Coast Customs просто сміятись, то...
Вдруге WCC читачів даного розділу натягнув сказавши, що «завтра»  він покаже фотографіїї. Вже минуло більше року від того «завтра» (!) але все лишилось на рівні бла,бла.
Дякую за увагу.
Во-первых:авто продано,давно уже.......На след.день фотки не было,т.к. все уже было обуто и стояло на машине,пришедши в гараж и увидев такую картину плюнул....(я ведь не один ездил на славке)
Во-вторых,а мы взвешивали не на бытовых весах.....на 3-х разных,все весы показали один и тот же вес,после чего вешался родной бублик,и по показаниям он тяжелее на 300 грамм.......
В-третьих,врет не завод.......смысл?!
В-четвертых:сам работаю в K&K и не возникает никаких сомнений в весе...
ЗЫ Продолжать бессмысленный спор не буду и отказываться от своих слов не буду....потому что взвешивал лично,результаты тоже видел своими глазами,а не с чьих либо слов,да натаскался я их....:wassat:

Vishnujana

Так це не спір це якась дурниця. Ви самі зтверджуєте, що вага диску 4.7кг, тоді як вага зазівського обода 4.1кг.
Не відомо за якою математикою Ви робите обчислення, що зазівський обід важчий на 300гр.

Вистовок І: колесний обід АвтоЗАЗу важчий диску КК на 300гр згідно з арифметикою WCC.
Висновок ІІ: колесний обід АвтоЗАЗу легший ніж диск КК ~600-900гр згідно з арифметикою, що вивчає найпростіші властивості чисел і дії над ними.

Рамиль

Цитата: VishnujanaТак це не спір це якась дурниця. Ви самі зтверджуєте, що вага диску 4.7кг, тоді як вага зазівського обода 4.1кг.
Не відомо за якою математикою Ви робите обчислення, що зазівський обід важчий на 300гр.

Вистовок І: колесний обід АвтоЗАЗу важчий диску КК на 300гр згідно з арифметикою WCC.
Висновок ІІ: колесний обід АвтоЗАЗу легший ніж диск КК ~600-900гр згідно з арифметикою, що вивчає найпростіші властивості чисел і дії над ними.
Каким местом читаешь?
В каком месте я утверждал что литье весит 4.7?Я сказал что на нашем сайте значится вес брутто,а он 4.83кг....
Легче,значит диск весит менее 4кг судя по весам....легкосплавный,а бублик по тем же весам 4 100 где-то
И в выражениях советовал бы быть осторожней....

Vishnujana

WCC я немаю нічого проти Вашої арифметики, так що не треба тут нервувати але на Ваше питання відповім звісно, я поважаю учасників даного форуму і виробництво КК також.
Людина дивиться очима, інформація передається в розум, інтелект де вона підлягає обробці -- висновок людина читає інтелектом, тобто саме тим що не досяжне п\'ятьма чуттям, є люди які можуть приймати візуальну інформацію з зав\'язаними очима чи то на великій відстані, може Вам це також відомо.

Нажаль я не володію надздібностями, як і більшість учасників даного форуму ми можемо відкрити тут:

http://slavuta-club.info/forum/viewtopic.php?id=292&p=19

і прочитати наступне:

West Coast Customs
2009-09-03 15:37:49
Итак: 1-е: мерял я их без резины,т.е. голые диски
          2-е: Сток колесо показало на весах вес 5 100г(мерял не только на своих весах,но и не поленился зайти к соседу по гаражу),у соседа тоже показали вес в 5 100г
           3-е: вес моего одного легкосплавного диска составил 4 700г(у соседа тоже показали 4 700)

Рамиль

Цитата: VishnujanaWCC я немаю нічого проти Вашої арифметики, так що не треба тут нервувати але на Ваше питання відповім звісно, я поважаю учасників даного форуму і виробництво КК також.
Людина дивиться очима, інформація передається в розум, інтелект де вона підлягає обробці -- висновок людина читає інтелектом, тобто саме тим що не досяжне п\'ятьма чуттям, є люди які можуть приймати візуальну інформацію з зав\'язаними очима чи то на великій відстані, може Вам це також відомо.

Нажаль я не володію надздібностями, як і більшість учасників даного форуму ми можемо відкрити тут:

http://slavuta-club.info/forum/viewtopic.php?id=292&p=19

і прочитати наступне:

West Coast Customs
2009-09-03 15:37:49
Итак: 1-е: мерял я их без резины,т.е. голые диски
          2-е: Сток колесо показало на весах вес 5 100г(мерял не только на своих весах,но и не поленился зайти к соседу по гаражу),у соседа тоже показали вес в 5 100г
           3-е: вес моего одного легкосплавного диска составил 4 700г(у соседа тоже показали 4 700)
Исправил,опечатка,вес 3700-3800
Насчет опечатки думаю могли бы догдаться,так как вес бублика в том же сообщении был 5 100(чего не может быть),а литья 4 700.Та же разница в 300 грамм,так же литой легче на эти 300 грамм,только ошибка у обоих в первых цифрах

Vishnujana

Добродію не треба нічого виправляти, доводити, чи то спростовувати бо кожен лишиться при власній думці.
Якщо це Вас втішить -- я приймаю Ваше нове твердження. Диск КК важить 3кг 800гр
Головне аби ми не натовкли одне-одному пики.
Бажаю Вам життєвої вдачі.
Нехай щастить.

Рамиль

Не успел :(
Загружаю фоту того не отредактированного сообщения в первоначальном виде,а то люди не то подумают или подумают что наврал:

Я просто никак не могу понять,как он может весить 5кг? :/ Тем более Вы же тоже взвешивали стоковый бублик и самое интересное и у меня и у Вас он весит примерное 4100,и Вы и я потом на этих же весах взвешивали КиК :/ А вот как раз вес литья КиК у нас сильно разнилось....:/ Правда личные весы у меня со шкалой до 10 кг :)
И Вам не болеть :)

Vishnujana

Бачте добродію все гаразд це зовсім не те на що потрібно використовувати енергію.
Відверто кажучи, я задоволений що таки ми знайшли консенсус в тому, що стандатні славутівськи диски важать ~4кг 100гр.

Яка вага КК нехай важить кожен сам, якщо йому цікаво.

До речі я був в Кемерово,  Леніськкузнецьку, Новокузнецьку, Томську в 2005 році зню що в Красноярському краю в місті Аченську є глинозьомний завод, яких три на планеті , в ЛеніськКузнецьку сніг чорного кольору це правда 100% сам бачив, Новокузнецьк багатий своїм заводом там протікає річка Комунарка яка при -30С не замерзає ну і звісно річка Томь. Томськ багатий іститутами, там бачив школу в якій вчився комсомолець Олег Кошовий з якого комуністи зробили ідола минулої епохи. У Томська є місто супутник Сєвєрний там збагачують уран. До речі Україна входить в п\'ятірку держав планети на території якої видобувають уран. На території РФ урану нема. Також томська область славиться болотами, вона посягає друге місце в світі по розміру болота.
Ну то таке.
Вдачі.

Рамиль

Цитата: VishnujanaБачте добродію все гаразд це зовсім не те на що потрібно використовувати енергію.
Відверто кажучи, я задоволений що таки ми знайшли консенсус в тому, що стандатні славутівськи диски важать ~4кг 100гр.

Яка вага КК нехай важить кожен сам, якщо йому цікаво.

До речі я був в Кемерово,  Леніськкузнецьку, Новокузнецьку, Томську в 2005 році зню що в Красноярському краю в місті Аченську є глинозьомний завод, яких три на планеті , в ЛеніськКузнецьку сніг чорного кольору це правда 100% сам бачив, Новокузнецьк багатий своїм заводом там протікає річка Комунарка яка при -30С не замерзає ну і звісно річка Томь. Томськ багатий іститутами, там бачив школу в якій вчився комсомолець Олег Кошовий з якого комуністи зробили ідола минулої епохи. У Томська є місто супутник Сєвєрний там збагачують уран. До речі Україна входить в п\'ятірку держав планети на території якої видобувають уран. На території РФ урану нема. Також томська область славиться болотами, вона посягає друге місце в світі по розміру болота.
Ну то таке.
Вдачі.

Верно,главное что на бубликах сошлись :)
P.S.извиняйте что не в тему,но про Украину знаю мало,но Россия по добыче на 3-м месте,итги за 2005 год: http://ru.wikipedia.org/wiki/Уран_(элемент) :)

Юрий(Dushman)

Легкосплавные литые диски

Диски на ЗАЗ

1    Диск чёрный 9 спиц    190    коплект (4 шт.)    5J 13R ET40 5,5 кг
2    Диск серый 9 спиц    190    коплект (4 шт.)    5J 13R ET40 5,5 кг
3    Диск чёрный 6 спиц_1    190    коплект (4 шт.)    5J 13R ET40 5,5 кг
4    Диск чёрный 6 спиц_2    190    коплект (4 шт.)    5J 13R ET40 5,5 кг
5    крепёжные гайки    15    коплект (12 шт.)    S19 M10
6    секретные гайки    15    коплект (4 шт. + 2 головки 19)    M10
7    Диск чёрный K&K    265    коплект (4 шт.)    4,5J 13R ET30 4,7 кг
8    Диск серый K&K    265    коплект (4 шт.)    4,5J 13R ET30 4,7 кг
[url=http: