Что выбрать из корчей 90х....

Автор zldey111, 16 Жовтня 2010, 15:09:42

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.

SWarlock

+1 за шевроль или ланос.
ланос будет посвежее, но шевроль, имхо, посовременнее на вид.
кстати, не стит забывать, что ланосы собирают у нас, значит проблем с запчастями нет. но пока не ясно что будет с самим выпуском ланосов, т.к. планируется развернуть выпуск авео, а разных одноклассников выпускать на одном заводе - себе же под дверь и гадить.
а тянуть за уши сервисы и барыг с разборок на ремонты и запчасти древних корчиков - так авто не для ремонтов, а для езды...
ЗЫ: по усталости металла - видел о зомбоящику, как мерса 90-х годов выпуска и большого пробега разбили на предмет краш-теста. результат: не так как новый (аналогичный, протестированный, когда выпускался) выдержал, но краш-тест пройден... за исключением того, что лопнул бензобак и весь бенз лупанул под авто с последующим возгоранием. авто выгорело полностью за 5 минут. вот и думайте что лучше...
Жизнь - тяжелая штука. Как только у тебя на руках все козыри, она начинает играть с тобой в шахматы.

Kritik

якшо б в мене було 7500 наприклад
то я б напевно взяв 2-4 річне Авео, ніж 15 річний форд/бмв/хонду і т.д...
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Василий

Огромное спасибо, SWarlock, та Kritik за два последних сообщения!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Конкретно и понятно, а то пишут разное............................
Критик, можешь обосновать свое желание, ведь ты всегда был сторонником БМВ особенно 3 модели, а тут авео .....

Kritik

Васек
почитай
http://bmw-club.lviv.ua/showthread.php?t=4448
Цитувати виділенев середньому 400-450$ на місяць
Цитувати виділеневиходить десь в місяць без бензину до 1500-2000 грн
Цитувати виділене2-2,5 тис в місяць.
Цитувати виділенев середньому 100 долларів
або вот
http://www.opel-club.com.ua/forum/index.php?showtopic=14612
Цитувати виділенеВ апреле 2010 была куплена векра Б 98 года 1,6. за 6500, пробег 317 тищ
итого - 18030 с регистрацие
за менше ніж рік
Цитувати виділенев общей сумме с мелочами где-то 5000у.е.
Цитувати виділенехотя у меня за 5 лет (50 тыс км) думаю тоже свои как минимум 2,500-3,000 долларов Омего съела.
Цитувати виділенеИТОГО потрачено на обслуживание автомобиля 16 215 грн за 1113 дней  ЭТО 437грн в месяц или 14.56грн в день

шо після такого скажеш?

я наприклад не готовий викидати всю свою зарплату на утримання такої машини...
і вкладати за пару років в неї вартість своєї теперішньої машини.

зато скільки є тем на тих самих форумах, де тіпа радяться чи брати Вектру Б чи там Ланоса чи Авео
і люди які після старої іномарки в яку ввалювали тисячі баксів, пишуть шо тіпа раніше в старого опеля я влкдав мінімум штуку баксів в рік,при цьому колхозив до неї запчасті від жигуля/москвіча, і мало їздив, шоб менше ломалася,  а зараз на ланос/авео якому пару років трачу в рік пару тисяч, але грн, і при цьому купую всьо нове, і найкраще.

отаке.

а , і ше про БМВ
БМВ починаються з 2.0 , шоб було 6 циліндрів, а це мінуму 12-13 літрів розхід, ти готовий платити 120 грн за 100 км?
мене зараз на славуті 8-9 літрів і 92 бенз по 7,8 не влаштовують співвідношенням грн/км
а про такого пожирача бензи я взагалі боюся подумати....

chars

О не нужно на ночь таких ужасов.
За 10 лет я потратил на ремонт примерно как среднестатистический БМВист за 4 месяца. Бензин не считаем.

Kritik

Александр

Критик а этот пост ты специально упустил??? я мав е36 два роки найздив 20000 поміняв тільки втулки стаба десь 50гр точно не памятаю і почистив форсунки 250гр і все. ну масло бенз і тормозні колодки то нерахую
притому шо машина перед тим у львові їздила і була не в ідеальному стані .до 36
запчастин валом по любих цінах .тут головне правильну машину з правильним мотором взяти

Андрей

Я теж важжаю неголовне машину купити а ось утримувати її це і є головне .
Так як людина має зарплату 2000-2500 грн а їздить на БМВ чи Опель і т.д. і при кожній поломці чухає потилицю і думає як дешевше її відремонтувати ....

Василий

Критик у тебя такой расход !!! мне бы такой. У меня 11-11,5 почти БМВ.........
За ссылку на сайты - спасибо!!!
Почитал я их О УЖАС......
Лучше Славуты НЕТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :P   :cool:

Kritik

Цитата: grafКритик а этот пост ты специально упустил??? я мав е36 два роки найздив 20000 поміняв тільки втулки стаба десь 50гр точно не памятаю і почистив форсунки 250гр і все. ну масло бенз і тормозні колодки то нерахую
притому шо машина перед тим у львові їздила і була не в ідеальному стані .до 36
запчастин валом по любих цінах .тут головне правильну машину з правильним мотором взяти

упустив бо це швидше виключення з правил
і завжди треба готуватися до гіршого і бути реалістом, а не надіятися шо я куплю БМВ на якій 15 років їздив пенсіонер по булочки, а вона тут тільки рік, і ломатися не буде взагалі.....
а потім полетить наприклад датчик АБС який оригінал коштує більше тищі грн, і всьо, або їздити без АБС і збирати гроші (питається нашо тоді було платити таку кучу бабла за тачку з АБС) або ставити машину на прикол і збирати гроші(питається нашо тоді купляти машу яку ти не можуш утримувати)

Andrey_ns
+1

Васек
ну в мене тоже часом буває і 12, якшо 5 хв грієшся, 5 хв їдеш, пів дня стоїш, знов 5 хв грієшся і 5 хв їдеш, і цілу ніч стоїш....
але це не показник... а нормальний розхід має замірятися в нормальних умовах...

Василий

Цитата: KritikВасек
ну в мене тоже часом буває і 12, якшо 5 хв грієшся, 5 хв їдеш, пів дня стоїш, знов 5 хв грієшся і 5 хв їдеш, і цілу ніч стоїш....
але це не показник... а нормальний розхід має замірятися в нормальних умовах...

Как раз так и езжу....  :|

Kritik

тоді нема нічого дивного
а на БМВ з таким режимом було б не 13 а 15
такшо радуйся  :D

SWarlock

Цитата: ВасекОгромное спасибо, SWarlock, та Kritik за два последних сообщения!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Конкретно и понятно, а то пишут разное............................
Критик, можешь обосновать свое желание, ведь ты всегда был сторонником БМВ особенно 3 модели, а тут авео .....
По авео я могу уже и немного побольше рассказать, уже пересел пару лет назад на него. Мой БЖ: http://aveo.com.ua/smf/index.php?topic=56272.0;all
Жизнь - тяжелая штука. Как только у тебя на руках все козыри, она начинает играть с тобой в шахматы.

Kritik

скільки потратив на експлуатацію? серйозні поломки, дитячі заводські баги?
можеш розказати тут коротко?

Kritik

прочитав весь бортовик)
нова машина є нова машина :)