Славутка 4izmena

Автор 4izmen, 18 Квітня 2009, 21:58:46

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

4izmen

Ітак 49970 км, практично палтінік, можна так сказати , це тьре напевне буде відсвяткувати))))
Ітак поміняв підсвітку заднього номера, на нову 16 +18 + 4*0,5 грн.
поміняв подушку бокову разом з її кронштейном 52+35 грн, кронштейн просто лопнув хз коли, може ще коли машинка не в мене була, а тіки тепер далося взнаки..
карб переглянули, все ніби ок.
Пока їзда нормальна))) На машинку не нарікаю, хотя казус одни був, посеред дороги став, бо двиг норм працювати не хотів. Слонік забився... Поміняв, прочистив.
Купив 88 клей, пригодиться. :)
трішки обезшумлюю кришку багажника. Вот, згадаю ще щось, напишу))
Don\'t vorry - be happy

Петя

гарна машинка!!! кол1р \"синя н1ч\" , одна порада по дисках при 1х установц1 для покращення 1 р1вного закручення  диска , болтогайки:silly: перемотати 1золентою одним слоем, менше в1брац11 !

4izmen

Ледве Бортовик знайшов.... :whistling:

Pit_Bool в мене трошки не такі гайки, про які ти говориш, в мене вони не вкручуються в диск, тобто спіднички такої немають, хоча може такі тре буде купити, може дійсно в тому і всі проблеми..... бо завжди майже на 100 і вище, вже б\'є по рулю......

Ладно, араз про більш серйозну тему: лопнув в мене один такий диск, фотки ще не виклав, бо в сестри на телефоні.  Розколовся він на два ободи, тепер треба диск. Знову витрати. Заміна мастила. Фільтрів звичайно і т.п.....
Ладно, не плакатись тут буду))) Машинка ганяє, молодець, заправляю WOG 95, проте після заправки на Shell 95 чуть не літає - обороти стабільні, гарно падають до холостих, набір швидкості супер, коротше - це її бензин і все, тіки тепер залишилося Шелл під будинком побудувати :D
Don\'t vorry - be happy

Alex Miha

4izmen

Дякую Міха))))
Не думав, що без мене мені вже підшукують, молодець ЗоЗо, йому теж подяка велика))) :)
Don\'t vorry - be happy

Петя

щось тебе нечути!!!! невже на мерс перес1в :o

4izmen

Ну прям як пальцем в небо))  :D

Їжджу на Мерседесі. Спрінтер, довга база  :)
от так-то, часу заходити сюда шось не знаходжу...
Don\'t vorry - be happy