Варіант разміщення вогнегасника ( или , что у тебя под сидухой )

Автор nukleuss, 26 Лютого 2011, 02:04:09

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

nukleuss

Бачив десь по інтернетах подібне кріплення для речей в багажнику продавалося. Зробив за аналогією.

Конструкція складається з гумки та липучки, що продаються в магазинах швейної фурнітури.
Під час руху вогнегасник ВП-2 не робить навіть спроб зрушити з місця, але доступний одним рухом.

Kritik

у вас так часто загорається машина шо вам потрібен вогнегасник в такому видному місці?
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

nukleuss

Одного разу може бути цілком достатьньо  :|
Сподіваюсь, що таке нещастя мене омине.
Але якщо, не дай Боже, пихне, то поки я витягну ключі з запалення, вибігу з машини, відкрию тремтячими руками багажник, виколупаю звідти вогнегас, тушити вже буде нічого...
З тиждень так проїздив - не напружує, не заважає ;)

Kritik

в мене вогнегасник під пасажирською сідухою..
вперед не викотиться через ребро на дні кузова, назад не викотиться бо ручка самого вогнегасника не дає йому котитися + бортік коврика....

такшо він завжди на відстані витягнутої руки, і не так на виду...

Александр

Молодец nucleuss, идея хорошая. Только я б перекрасил баллон в синий и наклеил наклейку NOS )))
Глаза боятся, а руки из жопы.

nukleuss

Пробував запхати під сидуху - без варіантів. Туди навіть маленький 0.7 балончик не вліз, тим більше ОП-2. Стандартна пластикова аптечка також трішечки завелика.
Може в мене не такі сидіння? Машинко 1103-07 2000 року

Kritik

nukleuss

Kritik

АнтохА

у меня под сидуху набор инструментов залазит 300*200*80

Виталий

А в мене вогнегасник  під задньою сідухою  а борт коврика не дає йому викотитись
Остання  Славута в Україні-МОЯ

Юрій

Треба собі купити.

Хоч не зовсім по темі, - хто знає який краще взяти, якщо пропанова установка є?

Володимир

А в мене вогнегасник вуглекислий літра на три, в багажнику за спинкою сидіння валяється, ніяк не зберуся купити маленький.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Nemetsss

Цитата: ВолодимирА в мене вогнегасник вуглекислий літра на три, в багажнику за спинкою сидіння валяється, ніяк не зберуся купити маленький.

Я никак себе не куплю, моему огнетушителю лет 10, валяется в багажнике как муляж.

Max 55

nukleuss советую огнетушитель перекрасить и написать на нём Nos Закись азота кароче