ЯRoSlavuta =)

Автор Ярослав, 26 Квітня 2011, 17:51:07

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Ярослав

Цитата: Cayenne
Цитата: fl@yeRЗавантажую. просто нет тупить шо ппц. Ось щойно сфотав з вікна кімнати)))

Круто!!! У нас есть один славутопишоход с Никополя  :D  
А ты красавчик что на тачке приехал!!!!  :cool:

:D
Никополь.... суровый город. У меня два соседа с Никополя и много знакомых. ГОП-town =))))

Ярослав

Цитата: ярослав1986Ё моё, как моя, 2004 год и цвет мурена, и тоже стандарт, была, переделал в люкс. удачи.
угу. спасибо.) я твой бортовик смотрел еще до регистрации. класс машинка.))

Ярослав

Спойлер. чьотакататак... :)

ЯРОСЛАВ

спасибо.  :) я до регистрации тоже бортовики многих глядел. благодаря форуму все переделки.

Ярослав

:cool:
А я, в зв,язку з тим шо тут машина стоїть під общагою, нема ні гаража, ні інструментів ніяких - маю можливість шось зробити тільки коли приїжаю додому, а це буває приблизно раз в місяць, в кращому випадку 2((. То я ці два вихідні, на які вдається поїхати до дому - проводжу із задоволенням в гаражі))))

Юра

Что проблема инструмент замутить???
А на улице делать - даже свои плюсы имеет
Drive2.ru ---- Skorpionchik S-GO
Гарний сток краще поганого т

Ярослав

та то не проблема намутити, але як з 4-го поверху переноску до болгарки чи дрельки тянути наприклад? тут питання=)))

Юра

Да! Ето проблемка!!!
А я восновном все на улице делаю  :P  В гараж заежаю только когда нада яма!!!

Ярослав

Ахаха))) найшов фото, коли зимою подіуми під колонки робив.  :D ппц прікід у мене там - мамин куртафан, дєдові валянки, папина шапка.... ахрєнєть... :lol:

а, да. ксатті колонки, так і не загрузив.

ЯРОСЛАВ

надо на подиум  :D

Ярослав

Цитата: Мазур СергейОО!!!Нормальный ход!!!Крута тачка!!!А что это за надстройка на ляде?? Заднее стекло не закидает??
Спс :)  на ляді - одноденна експериментальна херня. Зняв того ж дня. По-перше виглядало - як сам бачиш..( і при відкритій ляді загиналась чортзна куда. не розщитав шо вона не проходить там....))))

Ярослав

Цитата: ярослав1986надо на подиум  :D
ага. На показ моди в якесь село Запердолівка думаю покатіт :D

ЯРОСЛАВ

сорвёшь авации  :D

arhangel

Цитата: fl@yeR
Цитата: Cayenne
Цитата: fl@yeRЗавантажую. просто нет тупить шо ппц. Ось щойно сфотав з вікна кімнати)))

Круто!!! У нас есть один славутопишоход с Никополя  :D  
А ты красавчик что на тачке приехал!!!!  :cool:

:D
Никополь.... суровый город. У меня два соседа с Никополя и много знакомых. ГОП-town =))))
да, у нас городишка такой  :D

Юра

fl@yeR А реснички ты где покупал???? Или сам делал????