БК на інжектор своїми руками

Автор Володимир, 15 Червня 2010, 16:27:22

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Евгений

Цитата: ВолодимирНе красиво буде дивитись прямокутний дисплей в півкругій формі.
Это уже мелочи. Если б был 16/2, то ложил я на красоту)))
Володимир, а очень сложно на 16/2 переделать? Если не хватает контроллера, можно какие-нибудь функции убрать. Думаю многие были б заинтересованы в этом, и разнообразие продукции уже)))

Юрій

Цитата: Evgen911
Цитата: ВолодимирНе красиво буде дивитись прямокутний дисплей в півкругій формі.
Это уже мелочи. Если б был 16/2, то ложил я на красоту)))
Володимир, а очень сложно на 16/2 переделать? Если не хватает контроллера, можно какие-нибудь функции убрать. Думаю многие были б заинтересованы в этом, и разнообразие продукции уже)))

Во-во. Хіба не можна вирізати прямокутну форму?

Володимир

Цитата: ЮрійВо-во. Хіба не можна вирізати прямокутну форму?
Можна, але думаю БК з розмірністю 16х2 появиться не скоро, не раніше наступного року, якщо встигну до апокаліпсу 2012, так як керуючу програму потрібно переписати повністю.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Володимир

Юрій, в твоєму випадку можна дійсно монітор втулити на місце показометра температури, нічого не прейдеться навіть різати. Першим параметром ставиш оберти двигуна, другим скажімо положення дроселя, а третім температуру ОЖ, яка буде відображатись в правому нижньому куті екрану. Головне все культурно вмонтувати.

Володимир

Юрій

Дєкую.  :)  

Знаєш, що я подумав?
Мені показник бензу ітак не треба, може, на його місце?  :|

Володимир

Цитата: ЮрійДєкую.  :)
Знаєш, що я подумав?
Мені показник бензу ітак не треба, може, на його місце?  :|
Ну я би його на всякий пожарний переніс просто у інше місце, наприклад біля полочки під краном пічки, там в тебе ніби гніздо прикурювача. Від ваз-2106 я думаю там би підійшов.

boris

ууурррааа! :rolleyes:  -нарешті отримав свій бк, задоволений шо слон :cool: ,  зроблено добротно і  акуратненько-як каже моя мама \"по-хазяйськи\". великий респект Володимиру за задум та реалізацію проекту \"БК \".   трохи розгубився від кількості проводів ( в електроелектроніці я чайник)-буду чухати потилицю і розбиратись шо до чого. ще раз сенкс Володимиру!
продав славуту!!!

Евгений

Саша

Цитата: Evgen911Пробная версия

Аккуратно. Молодец.

boris

сьогодні перевіряв показники витрати палива. доїздився по місту до  повного закінчення бензину, залив 2л. бензину (+/- ) і проїхав по місту згідно бк 26.37 км (знову ж таки до повної зупинки) , середню витрату показало 7.8 л. думаю що показує точно так як заливав поміченою ємністю по літрі ,а в другій літрі і був той +/- (було трошки більше літрової мітки). як на мене якщо і є похибка-то вимірюється вона в десятках грамм. вчора по трасі проїхав 590 км .їхав і 110 і 80 (шкода не показує сер шв)- витрата була сочатку 6л а коли останні 100 км проїхав зі шв прибл 70-80 км/год показало сумарну сер витрату 5.5 л- того  і виникли сумніви. тепер ніби і не  сумніваюсь в показах  бк. не вистачає сер щвидкості!
продав славуту!!!

Володимир

Цитата: borisсьогодні перевіряв показники витрати палива. доїздився по місту до  повного закінчення бензину, залив 2л. бензину (+/- ) і проїхав по місту згідно бк 26.37 км (знову ж таки до повної зупинки) , середню витрату показало 7.8 л. думаю що показує точно так як заливав поміченою ємністю по літрі ,а в другій літрі і був той +/- (було трошки більше літрової мітки). як на мене якщо і є похибка-то вимірюється вона в десятках грамм. вчора по трасі проїхав 590 км .їхав і 110 і 80 (шкода не показує сер шв)- витрата була сочатку 6л а коли останні 100 км проїхав зі шв прибл 70-80 км/год показало сумарну сер витрату 5.5 л- того  і виникли сумніви. тепер ніби і не  сумніваюсь в показах  бк.
На одній літрі похибку не визначиш, я останній раз заміряв на 50-ти літрах то сходилось. Зверни увагу, що в меню лічильників, на запитах на скидання лічильників, якщо після запиту \"Скинути\" стоїть стрілка вправо \">\", то при натисканні кнопки \"вправо\" БК показує розшифровку показів, на основі яких проведено розрахунки, тобто потрачений бензин, і пройдений шлях. Так от цей показник бензину, звіряй з бензином залитим в бак, а тоді, якщо є похибка, то відповідно корегуй продуктивність форсунки в налагодженнях БК.
Цитата: borisне вистачає сер щвидкості!
Такі пропозиції потрібно було давати коли БК був на стадії розробки, в цій гілці я запитував чого ще додати.

boris

взагалі не ставив  за мету визначити похибку до десятка грам, так загалом цікаво було, а якщо не буде збігатись якісь 50грам то для мене поки що це не суттєво. а взагалі думаю що не збіглась заг витрата десь на грам 30-40, то в яку сторону треба крутити прод форсунки ,бо я :|
продав славуту!!!

boris

та  я разок для експерименту, більше небуду! :(
продав славуту!!!

Володимир

Цитата: borisвзагалі не ставив  за мету визначити похибку до десятка грам, так загалом цікаво було, а якщо не буде збігатись якісь 50грам то для мене поки що це не суттєво. а взагалі думаю що не збіглась заг витрата десь на грам 30-40, то в яку сторону треба крутити прод форсунки ,бо я :|
В яку сторону не збіглось, туди і крути, але думаю грам 30-40 це не показник для такого широкого баку.

Цитата: sniperа сколько уже таких БК собрали?
Пока 3, чи буде продовження поки що не гарантую, виникли непередбачувані обставини.