Рейтинг Заправок

Автор Андрій, 11 Грудня 2011, 16:53:22

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Юрій

Автотехсервіс.

Правда,не знаю де він ще є. Це - Тернопільська фірма.

Алла

Лукойл на Стеценко. Довольна и я (карточка со скидкой), и моя машинка.

Vishnujana

карточка не зі знижкою, а накопичувальна по балам як в Сільпо та Форі один бал = 1копійка

андрей

заправляюсь на ANP и Бромнафта доволен , но только не лукойл :/
сперва подумай,потом сделай,потом улыбнись**

Igor A.

Заправляюсь на ОККО. Первый раз форсунки чистил с пробегом, за 100 000км . Чистка показала, что три форсунки чистые, одна чуть-чуть подзагажена...
Мелитопольские моторы настолько суровы, что на 150 000км только обкатываются

Володимир

Цитата: анризаправляюсь на ANP и Бромнафта доволен , но только не лукойл :/
Я на АНП заправлявся два рази, перший раз випадково бензин попався кращий ніж на Укрнафті, машина літала, видно октанове число було трохи менше то була якорат норма для стокової прошивка, та ще при тому дешевший. Другий раз спецом туди поїхав, то недосить того що ціна була та сама, то щей бензин попав такий поганий що мусів їхати на Укрнафту і розбавляти 95-им.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Vishnujana

сама толкова заправка це по вул. Луговій біля ТРЦ \"Караван\" називається Імпульс там 95бензин коштує зараз 9.80грн/л і такий імпульс машині дає, що не тільки свічки червоні стають, а й карбюратор весь наче покритий іржею стає -- ото заправка сильна!

Игорь

Многие рекомендовали, да и сам видел много иномарок заправляются.Решил и заправился на заправке  MARSHAL 95-ым. Белорусским по 10,10 за лит. Машинка бежит не плохо и по бортовому компьютеру средний расход упал с 5.4 до 5,1 на 100км. при скорости 90-95км/час. Посмотрю, что покажет в следующий раз эта заправка.
Королевский синий. 1,2Sі.2008г.