Хмурая Ласточка 1.2L by Number One

Автор Number One, 01 Червня 2011, 12:47:31

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.

ЯРОСЛАВ

напиши результат от них и какие до этого стояли, у меня на родных написано венгрия...

Number One

Я хз, какие сейчас, но светят плохо. Самый прикол будет, если на старых будет написано ОСРАМ НАЙТ БРЕЙКЕР :D
Купил ещё диодную лампочку в салон.

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Number One

Сегодня проинсталлированы лампочки в фары, OSRAM NIGTH BREAKER PLUS, на вид фара белее, чем было со старыми лампочками (стояли, кстати PHILIPS...), а как на дороге не знаю, ещё не ездил. С габаритами накладка вышла, недосмотрел, шо они бесцокольные :|
Лопнула клемма, заменены обе.
Поменял из запасов свечи на BRISK ( стояли NGK), заводится стала получше и работать стала стабильнее. :)  
Теперь ышшо гобариты на цокольные поменять и будет GOOD *YAHOO*
Фотки потом будут.

Я ДОМА !!!

Number One

Сёдня поменял диоды на цокольные.
Но, конечно, не без проблемм, как фсида :D
На правом габарите была поменяна полярность, я это понял полчаса проковырявшись под капотом и отдуши поматерившись :)
Поставил, так сгорел пред на правую сторону :D  

Я ДОМА !!!

Юра

Леха! А фотки есть етих чудо ламп??? И раскажы мне подробно о ресничках!
Drive2.ru ---- Skorpionchik S-GO
Гарний сток краще поганого т

Number One

От такие! 140 грн. стоят. Отчёт о ночной эксплуатации будет позже!
РЕСНИЦЫ: Нашёл в гараже кусок обшивки от какой-то машины, вырезал, зашкурил и покрасил. Прилепил на двухсторонний скотч. Если хоч, завтра зафоткаю со всех сторон.

Я ДОМА !!!

Юра

Сфоткай если не сложно!
Drive2.ru ---- Skorpionchik S-GO
Гарний сток краще поганого т

Number One

ОК, завтра буду на гараже, зафотаю. Вечером жди! :)

Я ДОМА !!!

Юра

Цитата: Number One
найсправді таку бвлизну фар показую фотік,а еслі дивитись в живу то такої яскравості нема...
А в тебе при ближньому світлі фар,якщо дивитись,видно отражателя чи так сліпить як сварка????

Number One

Да слепить так чтобы очень не слепит... Но отражателя не видно. А так да, вживую немного подругому смотрится, например на фото не видно тёмного(неосвещённого) участка фары, как раз напротив середины лампы и т д.
Это ж не ксенон, шоб слепить как сварка :)

Я ДОМА !!!

Юра

Цитата: Number OneДа слепить так чтобы очень не слепит... Но отражателя не видно. А так да, вживую немного подругому смотрится, например на фото не видно тёмного(неосвещённого) участка фары, как раз напротив середины лампы и т д.
Это ж не ксенон, шоб слепить как сварка :)
просто на фото виходить ніби ксенон,і світло освіщае фару повністю,як люстру,а в живу.наприклад в мене,можна побачити і отражатель..Просто я теж недавно поставив осрами,довго вибирав але поставив,так от раныше по вашим фото з форума думав що й ефект такий як на фотках(думав,ого валить),тоді купив а такого результата не досяг,трохи ростроївся а потім відрегулював фари і вийшло нічого,нормально...Ну аж ніяк не так як на фотках...Потім для експерименту сфоткав,вуаля і на фото ксенон :D  :D

Number One

Та не, на фотках дейсвительно виглядає, ніби ксенон, але вживу не... 140 чи 700 грн за ксенон, різниця дуже відчутна, так шо Осрами рулять. Залишилося дочекатись нічного тесту :)
Старі ламочки були несподівано ФІЛІПС o_O
Ти світлом задоволений?

Я ДОМА !!!

Юра

Цитата: Number OneТа не, на фотках дейсвительно виглядає, ніби ксенон, але вживу не... 140 чи 700 грн за ксенон, різниця дуже відчутна, так шо Осрами рулять. Залишилося дочекатись нічного тесту :)
Старі ламочки були несподівано ФІЛІПС o_O
Ти світлом задоволений?
Задоволений,але скажу чесно сподівався кращого...до цього в мене стояли угорскі GE,скажу світло ніяке.особливо в доч і на мокрому асфальті сліпа курка,приходилось допомагати протитуманками...А з осрами вісілей я за протитуманки забув,та й тепер вони майже нічого непомагають,осрами дають приемний білий свет....
Але мене турбує одна думка-чого коли їде напроти якась іномарка з стоковими фарами і лампочками,то в неї світло набагато яскравіше,бувае так сліпить як сварка(а в неї ж не ксенон),і не осрами а сток?????

Number One

Так у них же не наші фари :D
Та й лінзована оптика набагато краща за за отакі фари, як у нас, з склом-розсіювачем.

Я ДОМА !!!

Юра

Цитата: Number OneТак у них же не наші фари :D
Та й лінзована оптика набагато краща за за отакі фари, як у нас, з склом-розсіювачем.
Та й не у всіх лінзи,я думаю справа в самій фарі,в отражателю,розсіювателю та ін.....
В нас не жир,але для сільської месності пайдьот :D  :D  :D