приоро мобиль! моё драмо!

Автор Сергей, 11 Березня 2012, 17:10:17

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Александр

Та хулі, не своє - не жалко ...  *WALL*  менталітет, аднака ...
Глаза боятся, а руки из жопы.

Vishnujana

чужу машину треба було перегнати, як зрозуміло з Вашого повідомлення, а не випробовувати.

мій товариш також колись чужого Опеля протестував,хоча не потрібно було, на ходу відкрився капот і щітка двірника мало не проткнула йому шию, якщо користуватись Вашою логікою, то можна заключити, що -- Опель погана машина.

Сергей

Цитата: YUKONОдно что можно более или менее понять из ТАЗов - Калина, а теперь с более приятной наружностью Гранту
ИМХО:Крышка багажника у Гы-гы-гранты-верх дизайнерского совершенства...

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

YUKON

Цитата: serjik
Цитата: YUKONОдно что можно более или менее понять из ТАЗов - Калина, а теперь с более приятной наружностью Гранту
ИМХО:Крышка багажника у Гы-гы-гранты-верх дизайнерского совершенства...
Ну чего, добросовестно содрана у Рено! :D

Юрій

Цитата: Vishnujanaна ходу відкрився капот і щітка двірника мало не проткнула йому шию

Оце не зрозумів? Як то -відкрився капот і щітка? Щітки не кріпляться на капоті.  %)

Number One

Цитата: Юрій
Цитата: Vishnujanaна ходу відкрився капот і щітка двірника мало не проткнула йому шию

Оце не зрозумів? Як то -відкрився капот і щітка? Щітки не кріпляться на капоті.  %)
Тоже шось не поняв. Не може такого буть...

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Vishnujana

нема чого розуміти, коли капот відкривається як вітрило, то розбиває вітрове скло і двірник може стати причиною трагедії як інакше пояснити, навіть не знаю

Number One

Я не представляю, на какой скорости надо ехать, шоб увалить стекло до такой степени, шоб дворники были в салоне %)
250? 300?

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Vishnujana

думаю, що менше бо він завжди ганяв по луговій вулиці (працював в минулому карбюраторщиком), а це вулиця не довга, можливо опору додав порив вітру, бо там є шляхопровід -- я не знаю.
це було коли ми тільки з армії прийшли десь так у 1994-96 році, тоді було веселіше якось, як не приїдеш на техстанцію, вже розказують що Сєрьога учудив, чи хтось інший.