Хмурая Ласточка 1.2L by Number One

Автор Number One, 01 Червня 2011, 12:47:31

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

Number One

Та не, я не купляв, просто спитав за ціну, з цікавості :)
Нащо вона мені, якщо в мене люкс вже є? :P

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Сергей

Цитата: Number One
БОЛТ: товста палиця на фото, це полуось, далі тонша, то реактивка, вид знизу, ззаду двигуна, права сторона.
На фото видно переднее правое колесо.
На фото погано видно  *PARDON*  але по ходу під тим болтом знаходиться редукційний клапан....який знаходиться в системі змазки двигуна,якщо більше не буде з нього капати масло то краще його не чіпати!
Мой стиль вождения,зависит от
количества бензина в баке.

Володимир

Ну і як звук з новим резонатором?
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Number One

Я вчора тільки завів двигун, ще не прочуствував, але тихіше! Однозначно тихіше! І разів у десять менше вібрацій!

А ще чогось мені здається, що на 750 обертів двигун якось легше працює, ніж на 1000, у мене зараз ХХ не холодну (50-60градусів) десь 750, а ось як прогріється, то вже 1000, то якось на тисячі високувато здається, не гуд. Хоча все рівненько і нічого не плаває.

Я ДОМА !!!

Max 55

Цитата: Number OneЯ вчора тільки завів двигун, ще не прочуствував, але тихіше! Однозначно тихіше! І разів у десять менше вібрацій!

А ще чогось мені здається, що на 750 обертів двигун якось легше працює, ніж на 1000, у мене зараз ХХ не холодну (50-60градусів) десь 750, а ось як прогріється, то вже 1000, то якось на тисячі високувато здається, не гуд. Хоча все рівненько і нічого не плаває.
Тахометр ваш врёт, вместо 750 показывает 850 к примеру, как раз на 850...870 движок тихо работает, оно и понятно оборотов меньше
На малых оборотах погрешность таха огромная, на 750 обычно расколбас

Number One

Max 55, можливо, можливо...
Але при 750-800 двигун шепче, тоді як при 1000 вже відчувається, шо то вже не оберти холостого ходу...

Я ДОМА !!!

Max 55

Цитата: Number OneMax 55, можливо, можливо...
Але при 750-800 двигун шепче, тоді як при 1000 вже відчувається, шо то вже не оберти холостого ходу...
На 1000 да, жёстко работает

Number One

Сьогодні поїздив трохи, таки тихіше звучить новий резонатор, і вібрацій менше! Так що гуд!
А ось гальма мене вже в кінець дістали, ну не тормозить вона, хоча тре диски поміняти, але дуже погано тормозить...
А на ВАЗ-ходовку нажаль, немає грошей, та й там ще є, куди вкладати кеш :)
Так шо буду колупати рідні гальма, може повітря в системі, може в кінці кінців заклинила направляюча, яка вже давненько підклинювала, хоча машину не веде при гальмуванні...
Знову гараж, яма, ремонт...

КОЛИ Ж ЦЕ СКІНЧИТЬСЯ???  :D

І пара фоток з новими поворотниками:

Чогось Радикал не відкривається, прийшлося через Постімейдж завантажувати...

Я ДОМА !!!

Володимир

Цитата: Number OneКОЛИ Ж ЦЕ СКІНЧИТЬСЯ???  :D
Постав собі колодки такі як на фото нижче, після дафмі на цих колодках відчуття як на машину без підсилювача гальм, поставив підсилювач.

Number One

А шо це за колодки, IBATNI ??? Шось не чув за такі...

Я ДОМА !!!

Володимир

Цитата: Number OneА шо це за колодки, IBATNI ??? Шось не чув за такі...
Незнаю чи це кооператив, чи якась дочірня контора російської фірми ВАТИ, так як завод ВАТИ колодки для таврій не випускає, на наклейці на колодці хоч і використано емблему заводу, в назві є помилка, замість ВАТИ написали BATN. Але колодки дійсно класні, і як написано в цій статті http://brakes-shop.ru/?level=3&id=25 з прогрівом ці колодки дійсно краще тормозять ніж на холодну, і ціна наполовину менша ніж дафмі.

На рідних заводських Дафмі, тормозів зі збільшенням швидкості практично не було, незважаючи на наявність підсилювача, коли поставив ці, то як на світ народився, і тормоза клас незалежно від швидкості, і нема биття дисків.

Number One

Сьогодні прокачав задні гальма, ппц, скільки ж повітря там!!!
Результат: Поганенько, але на піску блокуються всі колеса, при тому що останнього разу, коли перевіряв, зад не юзив навіть на втрамбованому снігу.

Залив нарешті тосол, бо машина три тижні їздила на воді.

Ще замітив якийсь рип у рульовому, при повному вивертанні в ліву сторону, наче в салоні, однак не впевнений. На ямах вже шось стукає, не сильно, але певно, рейка проситься в ремонт...

ОМГ, як воно вже мене дістало, оці всі поломки, коли не встигаєш зробити одне, як вже треба чинити інше...
Якщо порахувати, скільки я в неї вже вклав, то можна було б назбирати на Сенса....

Я ДОМА !!!

Max 55

Цитата: Number OneСьогодні прокачав задні гальма, ппц, скільки ж повітря там!!!
Результат: Поганенько, але на піску блокуються всі колеса, при тому що останнього разу, коли перевіряв, зад не юзив навіть на втрамбованому снігу.

Залив нарешті тосол, бо машина три тижні їздила на воді.

Ще замітив якийсь рип у рульовому, при повному вивертанні в ліву сторону, наче в салоні, однак не впевнений. На ямах вже шось стукає, не сильно, але певно, рейка проситься в ремонт...

ОМГ, як воно вже мене дістало, оці всі поломки, коли не встигаєш зробити одне, як вже треба чинити інше...
Якщо порахувати, скільки я в неї вже вклав, то можна було б назбирати на Сенса....
Так главное и ездишь мало, просто когда с рук машина её сразу надо в бокс загонять и всё делать, а так постоянно что то будет вылазить
Если в руль отдаёт на ямках то рейка
А то что рыпит может и об подкрыльник затирать

Number One

Не, не подкрылок, на вал отдаёт. А шо, хз...
Как ты себе это представляешь? Не ездить, а тупо только ремонтировать?
С рулевым проблем не было, люфта нет, стука не было до недавно (да и сейчас стучит не сильно), рипения тоже не было (до сегодня не замечал!), а вот поди ж ты...
Вот не знаю, шо его делать, толи срочно в ремонт, то ли как фсида, ещё походит...

Я ДОМА !!!

Max 55

Цитата: Number OneНе, не подкрылок, на вал отдаёт. А шо, хз...
Как ты себе это представляешь? Не ездить, а тупо только ремонтировать?
С рулевым проблем не было, люфта нет, стука не было до недавно (да и сейчас стучит не сильно), рипения тоже не было (до сегодня не замечал!), а вот поди ж ты...
Вот не знаю, шо его делать, толи срочно в ремонт, то ли как фсида, ещё походит...
если только передок перебрать, можно всё быстро сделать при наличии запчастей, инструмента
Так ты и так не ездишь   *YES*