Хмурая Ласточка 1.2L by Number One

Автор Number One, 01 Червня 2011, 12:47:31

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Number One

Нашо? Нехай буде по колхозному, скоро вся машина буде така! :D  :D  :D
Колхоз-стайл рулить! *ROFL*  *ROFL*  *ROFL*

Кажу ж, не було достатньо проводу, та й бажання теж. От як знову загориться, то буду мутити назад і підсвітку порогів, то й перероблю, бо забагато матеріалу пропадає. Там по нормальному достатньо і половини стрічки,  водій-консоль-пасажир, 6+3+6. Але чим лежати в гаражі, нехай поки так постоїть. Все буде перероблятись!

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Number One

Я ДОМА !!!

Vishnujana

пан Олександр Наводнюк наїздив ще менше, десь 35 000км, але різного роду переробок, переробок вже після переробок, покращень, та вдосконалень зробив трохи більше.

Number One

Я почав їздити на ній з пробігу 46200км. Тому накатав мало, на даний момент трохи більше 5 тисяч за 1,5 роки. Так, машина була для вихідного дня :D  Середній пробіг був 1000км за 3-4 місяці, взимку ще менше :D  Але зараз, останній місяць, їзжу майже кожен день, тому і пробіг такий. Скоро вже буде 52000. А що поробиш, кохання вимагає жертв *INLOVE*  :P  :P  :P

Переобки на разі закінчив, потрібен ремонт ходової, надалі серьйозних вдосконаленнь не планується *PARDON*

Я ДОМА !!!

Vishnujana

5 тисяч?! Це ж навіть масло в моторі не мінялось, однак \"біжутерії\" вже трохи є.
коли читав повідомлення Олександра Наводнюка, де він розказував, що машину вже чотири рази розбирав, збирав покращував салон, амортизатори, наклеював ловкі наклейки, що він з нею тільки не робив, складалось враження що там пробіг біля одного мільйону, ну десь так.
от і Ви писали, що машина буває часом нерви вимотає, тощо. Також складалось враження, що пробіг такий що капремонт двигуна напідході, а виявилось що тут П\'ЯТЬ тисяч кілометрів за півтора років. Так що моторесурс збережено -- це вже чудово.

Number One

:D  :D  :D
Та ні всього лише 5 тисяч...  Але далі ще буде :P
А нерви вона може вимотувати навіть коли стоїть у гаражі :D

І так, сьогодні куплена така приблуда, задовбало вже, коли дзвонять, робити цікаві тєлодвіженія, дістаючи телефон з кишені :D

В кого таке є, поділіться, де його краще прилаштувати, бо так, як в мене - то єдине місце, де ця штука не перекриває доступу до пічки або магнітоли.
Помив машину. Це в продовження теми, \"Ні про що\" :)

Ще одне. Є ковпак \"Opus\". Звідки? Знайшов :P
Стан ідеальний.
Якщо комусь треба, звертайтесь.
Фоткав на своїй запасці.

Я ДОМА !!!

Юра

ковпаки такі як в мене.. мені б не помішав бо моїм двом вже прийшов пістец але і пересилати якось в іншу область не вигідно *PARDON*

Number One

Якщо вже два ковпаки накрились, то вигідніше купити новий комплект таких самих.  Пересилка невигідна...  І у мене тільки одна штука.

Я ДОМА !!!

Слава

а еще лучше постав титаны и непарся

Number One

Може проще Бэху новую купить и не парится? :D  :D  :D

Я ДОМА !!!

Слава

беха ето канешно круто но славка на 08 ходовой и литых дисках нармалек смотрица

LonelyWolf

Цитата: SlAvk@а еще лучше постав титаны и непарся

Вот таких двух титанов себе поставь  :D

Number One

Цитата: LonelyWolf
Цитата: SlAvk@а еще лучше постав титаны и непарся

Вот таких двух титанов себе поставь  :D
:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Я ДОМА !!!

Юра

Number One  ну вони два тріснули але на диску ще тримаються *PARDON*  будуть кататись на зимі..
SlAvk@ завітай до мене в бортовик і глянь що там планується ;)
LonelyWolf оо супер те що треба :D

Number One

16.06.2012
52000 км :P

Ваще вчера пипец полный был.  Кому нужны фоток - их нет, есть многабукав, поэтому дальше можете не читать.

Намотал за день по городу и окрестностям 130 км.
Дождь с градом, машина на улице, градины как мелкие вишни, хорошо, машина целая. Мои маты слышно было, наверно, за километр :D
Дождяка жесть ваще был, центр затопило, так шо вчера был заплыв :D
Глубина - бампер почти весь под водой был, от встречных машин волна захлёстывала на капот o_O . Славута прёт! :P  :D
Позвонила моя девушка, сказала, срочно приезжай :P , я ж по газам, и в самый неподходящий момент наворачивается дворник ]:->  ]:->  ]:->   Тут дощ херачит, а дворник под капот лезет :)   Короче, аут!  Ну чё делать, дождался, пока ливень кончится и поехал дальше :)  Пару раз останавливался, вручную метёлкой махал. 8)    Ща буду на гараже разбиратся.
Начала глючить сигналка, нажимаю кнопку \"Проверка связи\" - пик-пик-пик-пик, и на пульте высвечивается срабатывание предварительной зоны удара. Какого х....!!!
   ДАЙТЕ ДЕНЯХ НА РЕМОНТ!!!!!!!!!!!!!!  :D  :D  :D

А, да, до девушки доехал нормально, суботицо, плавно переходящее в воскресеницо прошло офигенно! :)
Завидуйте молча! :P  :P  :P  :D  :D  :D

Я ДОМА !!!