Коммутатор

Автор Kritik, 23 Квітня 2009, 23:33:43

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Kritik

І так.
Драмо!
Почнемо з самого початку. Катався я на сток машині. Потім купив БК 03. з сток комутатором, він часом показував бред, при включенні ближнього світла холості 1500, при 60 км/год на 4 замість 2000 показував 3500 :/
Поставив комутатор Астро.
Всьо стало гуд! БК показував всьо чотко!
Потім БК і Астро продав.
Купив стрелочний тах і поставив сток комутатор.
Він опять бреше!
Якшо на регуляторі кількості циліндрів поставити 4 циліндри так як би мало бути, холості майже 2000...
прийшлося поставити тіпа в мене 8 циліндрів! :silly:
І при включенні печки і фар, опять бред.....
Так як \"+\" був взяти по інструкції від замка зажиганія через предохранитель, дехто казав шо це саме \"+\" дає такий бред.
Кинув \"+\" на пряму до АКБ. І фіг там... дальше бред....
Сьогодні з Саньою з Дани, трошки зайнялися електроникою, я взяв його комутатор, поставив собі, так як в нього ше старий на 6 контактів а в мене на 7 то кинув прямий \"+\" на клапан шоб був холостий... Покатався..... холостий 200-300, на 4 при 60 км/год 1100 :/
Потім згадав шо в мене тах на 8 циліндрів настроєний, поставив на 4, і о чудо!
Тах показує всьо чотко, пофіг чи з фарами чи без, стрелка тепер не стрибає як раніше бувало а плавно і дуже гарно рухається :d

Кароче явно шо проблема в комутаторі...
Але дивно, бо машина їде, заводиться, і рулитсо :D
Але замічено такий глюк.
Кароче треба новий комутатор.
Який краще взяти?

Як вам драмо? :d
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Женя

а почему астро снова не поставить? разве он плох? насколько я помню все его хвалили в соответствующей теме...

Kritik

Цитувати виділенеа почему астро снова не поставить?
бо продав.

Цитувати виділенеразве он плох?
мені не сподобалося...

Цитувати виділененасколько я помню все его хвалили в соответствующей теме...
в кожного свої потреби від машини...
з Астро машина стає дізельною... тягне як паравоз чуть не з холостих... а більше 3500 ніфіга не їде...
мене така їзда ніяк не влаштовує :d
Як казав Бахус, який має фаркоп, шо після 3500 таке враження шо хтось за фаркоп тримає...
До речі він Астро тоже зняв ;)

Раніше з Астро на 3 більше 80-90 ну ніяк не їхала як не старався...
сьогодні на 3 передачі - 110 :d можна було ше, але смислу не бачив, а бачив поворот :/

:d

Женя

ну вот, ты меня расстроил... а я купил себе астро на днях...
хотя если подумать, то я в драге не учавствую ) и даже ради понту выше 3,5 тыс оборотов пока не раскручивал ) так что тогда астро мне должен угодить )))

но как бы то ни было, комутатор у тебя тупит... даже не знаю чем помочь... у меня стоит до сих пор штатный, плюс в бардачке какой-то запасной валяется, папа оставил... плюс на столе лежит астро, который хочу поставить в начале недели следующей...
а у тебя коммутатор стоковый, который глючит?

Kritik

Та стоковий, з голограмою, і гордим написом \"зроблено в Україні\", і це 100% він...
Але як так, він повінстю робочий, а на Тах подає якісь тупакові сигнали....
хотя навіть не на тах, бо тах до нього на пряму не підключений, а на катушку а катушка вже на тах....
кароче бред якись....
новий камутатар десь в районі 80 грн...
того і не спішив міняти.... а коли в таха починалися припадки, я тупо забивав на то, бо вже на 99% по звуку знаю які обороти... (до 3500)
А вот коли проїхався, на 3, 110, то трошки афігел від звуку мотору а особливо від звуку прямотоку :/ такого я ше не робив.... але всьо в житті треба попробувати :d

:d

Сергей

Цитата: KritikКароче треба новий комутатор.
Який краще взяти?
Подивись сюди, як що хочеш?
http://www.zr.ru/articles/53968/

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

Kritik

Димончик

статья интересная, у мненя стоит как раз тот шо последний в упаковке ))) хотя я его покупал не как самый лучший.
авторемонт. ходовая/рулевая, двигатель/КПП, сварочные работы, электрик.  о-67-6I2-28-6I
рихтовка - покраска . большой бокс, легковые и грузовые.

Kritik

Проблема в тому, шо в мене тоже шас стоїть той останній.
А з Дани ставив якись з прозорою кришкою.
Але він від ВАЗ бо він на 7 контактів а 7 контакт холостого не давав, значить він для таха. Значить він від ВАЗ.
Ставити окремий блок ЄХПП і знов переробляти проводку не хочеться...
А вот мені цікаво, якшо поставити такий самий як в мну зараз але з іншої машини, чи буде всьо ок?
Може в мене комутатор робочий але просто не сумісний з цим тахом....
але це бред....
а найгірше то шо нема знайомих Тавроводів з таким комутатором....
А чекати до зустрічі в Кам\"янці не хочеться...
І купити новий комутатор і потім возити його в багажніку як запасний - тоже тупак...

:pinch:

шо робити? :/

Димончик

Как по мне, так пофигу совершенно таху , какой стоит коммутатор. У мну заводской тах подключен к клемме на катушке, как на \"классике\".
Есть у меня ещё один совдеповский коммутатор, с восьмёрки на 7 штырей, ставлю ХХ нету. Казалось-бы штырь питания электроклапана (7-й) есть, но он не для него.
Нуна зырить на маркировку - там всё написано
авторемонт. ходовая/рулевая, двигатель/КПП, сварочные работы, электрик.  о-67-6I2-28-6I

Санёк

добрый вечер всем,у меня славута обьем 1.3 мне не очень нравится ее скорость что нужно сделать чтоб зто исправить?

Kritik

DIMONCHIK
Це комутатор для ВАЗ, там 7 контакт для таха.

Цитувати виділенеКак по мне, так пофигу совершенно таху
Читай 1 пост.
На практиці доказано шо не пофігу.

Димончик

Цитата: KritikDIMONCHIK
Це комутатор для ВАЗ, там 7 контакт для таха.
А вот и нет! у моего ВАЗа сигнальный таха с катушки стоЯл !

ГОЛОСВАЛКА СУПЕР !!! Я ПРОТИВ КОММУТАТОРА!!! А шо я вместо него поставлю ? шо за бред??? Чем его заменить ? контактным трамблёром с прерывателем    :/ !!! ????

Kritik

:/

DIMONCHIK
Цитувати виділенеА вот и нет! у моего ВАЗа сигнальный таха с катушки стоЯл !
А вот і да!
На контакте №7 предусмотрено наличие выходного низковольтного управляющего сигнала для систем электрооборудования с электронным тахометром или другими контрольными приборами.
http://www.vtn.ru/ru/0729.html

Цитувати виділенеГОЛОСВАЛКА СУПЕР !!!
Конешно :cool:

Цитувати виділенеЯ ПРОТИВ КОММУТАТОРА!!!
Я тоже :d

Цитувати виділенеА шо я вместо него поставлю ?
Інший комутатор ;)

Цитувати виділенешо за бред???
хз :/

Цитувати виділенеЧем его заменить ?
Іншим комутатором ;)

Цитувати виділенеконтактным трамблёром с прерывателем !!! ????
Тільки ідіот поміняє безконтактне зажигання на контактне.... :pinch:

LonelyWolf

Каждый волен делать то,что ему захочется,если это не противоречит законодательству. Так что,я считаю,никто не в праве осуждать....