ГБО на славку інж. Ставити/не ставити?

Автор roman-udacha, 15 Липня 2012, 13:30:26

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

roman-udacha

Дайте плз пораду  %)

Мучить мене думка з гбо, ставити/не ставити  *SCRATCH* Тему з гбо майже 40 сторінок єлє осилив  :D

Славка 1.2 інж, розхід змішаний 6-6,5, траса 5, катаюсь багато, в рік намотую до 30т.км.

Задумався над газом, може все таки поставити і дійсно буде дешевше дорога обходитись  :D
Тому цікавлять поки відповіді на питання :)

1. По чому це щастя зараз на вкраїні?
2. Яке покоління ставити? Хвалять 4 - в чому різниця з іншими не вдупля.
3. Куди ліпити балон? Багажник не варіант, машину часто гружу і важливо балон засунути під задній бампер.
4. Скільки часу будуть ставити?
5. Як з користуванням? Поломки? Чи часті можуть бути сюрпризи на дорозі?
6. Хто ставив ГБО у Києві - дайте плз координати майстрів.

Тему поки кидаю в курилку)
Дякую  :)

Володимир

Цитата: sniperа это для лишних мыслей :D
http://kerch.fm/nashi-novosti/5370-v-kerchi-na-gazovoj-azs-vzorvalas-mashina
Так тож метаном заправляли, а там в балоні 250 атмосфер.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Юра

Цитата: roman-udachaДайте плз пораду  %)

Мучить мене думка з гбо, ставити/не ставити  *SCRATCH* Тему з гбо майже 40 сторінок єлє осилив  :D

Славка 1.2 інж, розхід змішаний 6-6,5, траса 5, катаюсь багато, в рік намотую до 30т.км.

Задумався над газом, може все таки поставити і дійсно буде дешевше дорога обходитись  :D
Тому цікавлять поки відповіді на питання :)

1. По чому це щастя зараз на вкраїні?
2. Яке покоління ставити? Хвалять 4 - в чому різниця з іншими не вдупля.
3. Куди ліпити балон? Багажник не варіант, машину часто гружу і важливо балон засунути під задній бампер.
4. Скільки часу будуть ставити?
5. Як з користуванням? Поломки? Чи часті можуть бути сюрпризи на дорозі?
6. Хто ставив ГБО у Києві - дайте плз координати майстрів.

Тему поки кидаю в курилку)
Дякую  :)

Очень долго писать! Если интиресует, я тебе могу по телефону расказать...
Drive2.ru ---- Skorpionchik S-GO
Гарний сток краще поганого т

roman-udacha

Володимир

Цитата: VladimirNNОго. От ланоса осталась только передняя часть. Я хоть и много катаюсь, но ГБО ставить не хочу. Уж как-то кататься на \"пороховой бочке\" не хочу. Я понимаю, что сейчас на меня налетят все, у кого есть ГБО, но я придерживюсь такого мнения.
У нас в селищі був випадок, коли в кислородному балоні випадково відламали кран, так як зварювали недалеко від озера, то балон долетів по суші до озера, а потім ганяв по поверхні як торпеда.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Юра

http://kostagas.ru/pokol.php Вот почитай! На инж можно поставить от 3 поколения ( как у меня ) до 5 , но походу нам 5 поколение не поставиш, двиг не тот(((( Так что твой выбор 3,4 поколение!
Drive2.ru ---- Skorpionchik S-GO
Гарний сток краще поганого т

LonelyWolf

Рассказываю,т.к. есть опыт и с 2-м и с 4-м поколением.
2-е. Гораздо проще, но менее экономичное. Греть нужно даже летом хотя бы,чтобы стрелка дернулась с мертвой точки. Бывает хлопает. Иногда даже корпус фильтра разрывало. Но это если садился чел,который машину не знает. Расход порядка 9 л/100 по городу. Можно задушить до 8,но ехать не будет.
4-е. Сложнее и экономичнее. На газ переходит сама,когда посчитает нужным (при низком уровне ТОСОЛа на газ не переходит вообще). Расход примерно такой же,как на бензе. Ну может на поллитра больше. Если не считать бракованного датчика - проблем не было вообще.
Если че забыл - завтра дополню