Славутка 4izmena

Автор 4izmen, 18 Квітня 2009, 21:58:46

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

4izmen

Прикинув :| гг :d ну такі вулиці тре знати, тим більше що ти в нашихї краях побував :)
Don\'t vorry - be happy

Kritik

Цитувати виділенеПрикинув
:d

Зато як я намучився поки від Чешсьокого посольства, там де довга 1-стороння вулиця прям в центр, вирулив тою вашою брукувкою назад на Кульпарківську, то капєц... :d

спс. Таксістам
:kissing:

:d
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

4izmen

Kritik шо ж тут поробиш - це Львів :)
Don\'t vorry - be happy

Kritik

Пропную мене забанити за стистематичний флуд в твому бортовику? :pinch:

4izmen

Підтримую! :D
трохи нафлудили... :unsure: :whistling:
Don\'t vorry - be happy

4izmen

От після 100 кілометрової поїздки на цвинта відчув ще одну штуку неприкольну: прирусі з місця і гальмуванні відчувається одноразовий стук в правій типу стійці чи колесі :unsure: , хто знає шо то таке і чим мені воно грозить????
Don\'t vorry - be happy

4izmen

Походу мене роздуплили, що то можуть бути пальці в дверях, завтра чи коли попробую вияснити точно....головне щоб з колесом все ок було, а то страшнувато трохи. :unsure:
Don\'t vorry - be happy

Александр

з колесами все гуд, невідкрутяться :D главное небояться, немешай технике работать
1,2 Dana         Занимаюсь гончарством https://vk.com/glinomaniya  K.C.: 8 096 424 02 94

Kritik

а навіть якшо відвалиться, то як казав один грузин-таксист : отвалилось значит не нужно :d

4izmen

Цитувати виділенез колесами все гуд, невідкрутяться  главное небояться, немешай технике работать
та воно казати то легко, а коли їдеш і таку штуку чуєш, то блін ні про шо більше не думаєш, а тіки про то....тре хороший мафон і колоночки, щоб чути не було нічого :D

Цитувати виділенеа навіть якшо відвалиться, то як казав один грузин-таксист : отвалилось значит не нужно
да-да, канешно, я б подивився якби в нього шось відлетіло (від тіла) чи він так би сказав :d :d
Don\'t vorry - be happy

4izmen

Хочу поставити собі підголівники на задній диванчик, а то від попереднього власника дісталася без них :unsure:
Проте передивився багато магазинів, базар на Зеленій - ніде їх нема!!! :pinch: то торба....хто може має, кому не потрібні, скажіть, або де купити і за скіки вони зараз.
Сенкс наперед :)
Don\'t vorry - be happy

XrYsT

4izmen У Бахуса спроси, у него бывают такие вещи что фиг найдеш у себя!!! :whistling:
Славута 1,2 с Pantera 3300 - ЦЗ - SONY 410U :whistling:

Michael

У меня есть два подголовника,в хорошем состоянии)))
То,что нас не убивает-делает нас сильнее...

4izmen

MSMK скільки за них хош? давай пиши в ЛС, поговоримо, мож домовимося :)
Don\'t vorry - be happy

4izmen

Нарешті є фотки переднього коліса помальованого
вот типу так :)
а ше ось задній барабан, але машинка не помита була :D
Don\'t vorry - be happy