Встречи в Киеве.

Автор Антон, 10 Липня 2008, 11:52:16

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Жулик

Vishnujana

Жулик

Цитата: Vishnujanaмну їде
Я тож хочу но увы на дачу поеду наверно нужно дровами запасатся для нового года....
Ну правда я учусь в суботу так что посмотрю...
Может в пятницу  :)

Vishnujana

я не знаю в який день і коли поїду, але буду, бо запланував ще позатому тижні, саме там на одному з таких шоу ми й придбали автомобіль Славута

Жулик

Цитата: Vishnujanaя не знаю в який день і коли поїду, але буду, бо запланував ще позатому тижні, саме там на одному з таких шоу ми й придбали автомобіль Славута
Я запланував давно а от попадал только поза-позапрошлый год  :D

Жулик

Цитата: Sliava!
Цитата: Vishnujanaя не знаю в який день і коли поїду, але буду, бо запланував ще позатому тижні, саме там на одному з таких шоу ми й придбали автомобіль Славута
Я запланував давно а от попадал только поза-позапрошлый год  :D
Ну че был как там?

Vishnujana

був в суботу, мені цікаво було посидіти в салонах певних автомобілів, відчути їх енергетику, дух, особливо мене цікавила машина Форза.
Скажу що Форзу ніколи не куплю -- фігня повна, китайське Жигулі.
Віда так собі більш-менш, але дуже велика торпеда, що передньому пасажиру коліна давить.
Ланос дуже дешева торпеда, простенька така машинка, але зручна в салоні.

Амулет та сама Форза, ще там якась Чері була також в салоні відчуття дискомфорту, відчуття що воно одноразове якесь.

Дуже сподобались КІА: Ріо та Сіід тут навіть не розкажеш наскільки шикарні машини особливо Сіід,єдиний мінус -- це ціна, якби на тисяч 30 було дешевше, була би бомба.

Також сидів в Опелю так собі нічого не скажеш, просто машина.
 Авео Н\'ю 2012 дуже багато страсті в салоні, дуже різкі лінії торпеди табло там повністю електронне окрім тахометра, мені не сподобалось.

Логан як на мене та сама Форза, тільки французька, трохи зручніше в салоні, просторніше, але крутілки керування обдувом і ще там щось знаходяться за кулісою кпп -- дуже не зручно, мені не сподовабся Логан.

андрей

сперва подумай,потом сделай,потом улыбнись**

Юра

Drive2.ru ---- Skorpionchik S-GO
Гарний сток краще поганого т

roman-udacha

Совсем как то все потерялись)

Может на встречу?  :D

Юра

Оно то можно! Только щяс надо проблемы поришать((( и ходовку поставить)))
Drive2.ru ---- Skorpionchik S-GO
Гарний сток краще поганого т

Алексей

Сегодня была мини-встреча
Я и Ursusbear  8)

Степан

Ну пора бы уже как нибудь встречу замутить.
0980755833...0636336587

Vishnujana

я також пару тижнів тому стрічався з Evolution220

Антон

Сегодня в первые за всю историю, увидел клубную машину и то, меня полностью проигнорировали :) я и мигал, и сигналил :). Вот он негодяй:
Вибро шумо материалы STP Изделия из стеклопластика.
«Все, что решается при помощи денег это не проблема, а статья расходов»