Тавро - Славуто зустріч західного регіону!

Автор Kritik, 13 Квітня 2009, 21:39:08

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Твердохлебов Юрий Геннадиевич

До Дня рождения А.С. Пушкина осталось 2 дня. :D

Считаю что все кто собирался ехать или не собирался уверены в своем выборе: ехать или нет.

Потому предлагаю обновить список \"жаб путешественниц\" :D

1 Bahus
2 Кум Bahusa
3 ...

Олег

Владимир

SEMPER FI

я бы с Вами тоже хотел, если примите конечно...
Bahus_969m, любезно предложил к Вам присоедениться.
Но наверное я уже в другой раз. Просто не успею подготовится, да и деньжат не водится сейчас (а залезать в еще большие долги не хотелось бы).

Kritik

1 Bahus
2 Кум Bahusa
3 pinch
4 VovaH
5 Kritik

п.с. Вадім, і Сані Вегас швидше всього шо не приїдуть..... і Колобок тоже -1, в нього кінчається термін тимчасових номерів 5 числа... На тижні він на роботі а в понеділок 5 МРЕО не працює... кароче він в суботу буде оформляти машину....
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Эдуард

Ребята это же такие места!Предлогаю вам после встречи провести конкурс лучшего фото краевида этих мест.И мы посмотрим,ипозавидуем вам по хорошему.;)
Умеющий довольствоваться всегда будет доволен.

Kritik

1 Bahus
2 Кум Bahusa
3 pinch
4 VovaH
5 Kritik
6 Сані Вегас (разом зі мною на моїй машині :) )

Александр

:(  называется, здрасте срака новый год, как бы я нихотел, но я неприеду, так как валю на Киев, потом на Одессу,  работа есть работа,
 +к родителям заеду
Так что Львов выбачте, но придется вам без меня как то рулить, Критика незабудьте по дороге зацепить, и выежайте пораньше
Bahus_969m вобщем я к тебе на обратном пути заскочу, если выйдет, дабы всё же познакомиться лично может это уже и во вторник будет, точно нескажу, километраж большой
1,2 Dana         Занимаюсь гончарством https://vk.com/glinomaniya  K.C.: 8 096 424 02 94

Владимир

ну это просто х........
4izmen позвони мне,мой номер 80635635764
чтоб мы с тобой договорились по конкретней

Тарас

а так всьо кльово починалось, ги-ги.
перепрошую...
Маємо те, що маємо

Тарас

напевно нам краще все-таки в інтернеті сидіти - переписуватись, обмінюватись думками про тех стан авто....
але з іншої сторони - якісь всі люди без особливого ентузіазму, без ідеї (і я також в тому числі)...
напевно помаранчева революція навчила...
Маємо те, що маємо

Тарас

Маємо те, що маємо

Kritik

4izmen

Німець не їде, він ше на нашій зустрічі казав :whistling:
Тіки не хочу вас засмучувати, але і в мене не виходить, як би я не хотів, так сказати сімейні обставини..... :sideways:
Так шо мужики, веселіться, та без мене :unsure: Класної вам поїздки!!

Сорі Вован, прийдеться тобі самому їхати....але телефончик я запишу, пригодиться, думаю тре буде нормальну зустріч ще раз у Львові провести.
Don\'t vorry - be happy

4izmen

nimets  
Цитувати виділененапевно нам краще все-таки в інтернеті сидіти - переписуватись, обмінюватись думками про тех стан авто....
але з іншої сторони - якісь всі люди без особливого ентузіазму, без ідеї (і я також в тому числі)...
напевно помаранчева революція навчила...
незгоден я з тобою, навпаки тре зустрічатися, тіки завжди хтось не зможе......але зустрічатися треба! :) Тре буде ще раз нам зумтрітися і всіх Львівських притягнути, десь посидіти, поговорити)))
Don\'t vorry - be happy