\"Bentley Bronze Wagon 2012\" by Sirius!

Автор Руслан, 19 Вересня 2012, 18:09:47

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Алексей

У меня уже 14 с половиной тысяч(не пинайте за это) залито Ликви Моли полусин. Оно не чёрное ещё(потемнение есть)

Алексей

Поздравляю с покупкой Бодика!=)) Ни гвоздя ни жезла!! Она мне на ВАЗ смахивает, а так норм машинка *THUMBSUP*
[h] \"Открылась новая группа славутоводов в контакте!!! присоединяемся http://vk.com/slavuta_club_info\"[/h]

Руслан

Знайомі рекомендують Кастрол Синтетику, навіть не знаю, з іншими маслами справи не мав.
Богдан 2111 1.6 16V 2012 р.

Алексей

Думай сам)
Если раньше не пользовался другими, а только этим то и лей его)

Руслан

Перешерстив сьогодні всі відомі форуми і статті на тему \"Синтетика чи напівсинтетика\"..і дійшов висновку що напівсинтетика для мого двигуна буде в самий раз..до того ж є власний досвід (батьків Ваз)
Двигло не високооборотисте і спортрежим для нього буде рідкістю.
Отже напівсинтетика і напевно CASTROL 10W-40 A3 B3

Max 55

я бы не лил Кастрол - много подделок, это во первых, а во вторых были жалобы на это масло, это моё мнение..

а зачем шерстить форумы если я сразу сказал что полусинь  *YES*

Руслан

Цитата: Max 55я бы не лил Кастрол - много подделок, это во первых, а во вторых были жалобы на это масло, это моё мнение..

а зачем шерстить форумы если я сразу сказал что полусинь  *YES*
та да, *DRINK*  але в салоні нагрузили про синтетику і друзі, хоча їздять на Шкодах та Хондах

стовно підробок: проблем не було, так як берем через провірених людей. *THUMBSUP*  Папік в них постійно бере і я в Славутку теж там тарився *OK*

vitaliy

Цитата: SIRIUS
Цитата: vitaliy-reklamaа как в салоне место для высоких людей достаточно, у меня рост 184 см.
мене зріст 189 см, місця більш ніж достатньо..ззаді теж спокійно поміщаюсь..ще й з запасом.
Дуже зручна машина для сім*ї і для роботи *THUMBSUP*
спасибо за ответ, тоже думаю такую приобрести.

Чудес на cве

Руслан

Сьогодні була перша мийка за майже місяць користування авто, з хімією та воском..короче як положено :)
Приїхавши до гаража - афігел, на дверках маленькі чорні цяточки..схожі на іржу чи щось таке o_O  o_O  o_O роздивившись зблизька та потерши пальцем стало ясно - це ж славні хлопці із салону залишили сліди після антикорозійки  >:o
хм..як же ж його змити,..хоча якщо піна на мийці нічого не зробила, то допоможе напевно тільки час і кілька десятків мийок...в когось була схожа ситуація, як з цим боротися??? *DONT_KNOW*

Zhuk

Хоть убей не вижу ни малейшей схожести между этой замечательной  повозкой и бентли... *ROFL*

Алексей

вульф кажись писал где-то про хорошую смывку.

Алексей

уайт-спиритом думаю можно попробовать, очистителем битумных пятен.

Алексей

Цитата: VladimirNNДекабит или есть спец спрей. Так и называется - \"Антибитум\" или что-то в этом роде. У ХАДО точно есть.
Вот-вот, именно про него я говорил.

Руслан

Цитата: ZhukХоть убей не вижу ни малейшей схожести между этой замечательной  повозкой и бентли... *ROFL*
Та ніхто й не рівняє, просто для цікавості назвав так бортовий \\m/

За підказки стовно виведення п*ятен - ДЯКУЮ!!!)) Буду щось робити

vitaliy

Цитата: ZhukХоть убей не вижу ни малейшей схожести между этой замечательной  повозкой и бентли... *ROFL*
а где сходство между славутой и ласточкой???? (так любят называть славуту)

Чудес на cве