Новости ГАИ

Автор Алла, 09 Січня 2008, 10:33:52

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Володимир

Сьогодні по телевізору говорили що відмінили збір 3% до пернсійного при продажі авто, збір збирається тільки для автомобілів, що реєструються на території України вперше.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

булат

Цитата: ВолодимирСьогодні по телевізору говорили що відмінили збір 3% до пернсійного при продажі авто, збір збирається тільки для автомобілів, що реєструються на території України вперше.
а вчера об этом на форуме писали :).
кроме того подняли этот сбор для новых машин - правда для дорогих

Василь

Цитата: sniperпервое что попалось, не читал: http://news.online.ua/499987/gai-obyazhet-voditeley-ezdit-s-vklyuchennymi-farami-kruglye-sutki/ у гайцов есть целый том подробных правил, обычным водителям не судьба с ним ознакомится. + им дают дополнения, они ими пользуются а водитель не в курсе. были случаи
Якщо я не помилився, то стаття на тій сторінці від 26.06.2012 р.. Останні зміни до ПДР: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/668-2012-%D0%BF Їзди з ближнім світлом зміни не торкнулися.
Цитата: булат...блин, ну вы как маленькие дети объяснили же уже на пальцах не касаются водителей эти их внутренние РАСПОРЯДЖЕННЯ...
Звичайно, вирішувати кожному індивідуально. Але, як на мене, то не зайве знати, що від ДАІ-шників вимагають нормативні документи, якими вони мають керуватися. Тоді й спілкуватися легше, коли знаєш, що ДАІ-шник має право вимагати, а що - ні. А звідси - обирати тактику... \"Підкованого\" в плані знання законодавства водія ДАІ-шнику не так просто буде \"загрузити\".
Авто - ЗАЗ-110307 1,2S 2003 р.. Пробіг - 30 500 км.

Алла

Осторожно! На «Киевской трассе» стоят ГАИшники, вооруженные гарпунами от NASA
http://kriminal.tv/news/Ostorojno-Na-Kievskoy-trasse-stoyat-GAIshniki-voorujennyie-garpunami-ot-NASA.html

Вдоль трассы Одесса-Киев установлено новое устройство для контроля скорости «Гарпун». Теперь водителям придется ездить медленнее, потому как автоматический комплекс «Гарпун» обладает сверхточностью и неограниченным радиусом действия.

Комплексное автоматическое устройство использует не принцип радара, как предыдущие приборы для контроля скорости, а лазерный луч. Благодаря этому «Гарпун» точечно определяет автомобиль, превышающий дозволенную скорость, и фиксирует его на фото и видео.

Вся зафиксированная информация передается на посты ГАИ. И уже там сотрудники автоинспекции останавливают нарушителей и применяют к ним меры административного воздействия, как сообщил Сергей Деревянкин, начальник УГАИ ГУМВД Украины в Киевской области.

Водители, согласно закону, будут предупреждены о том, что установлены камеры. Однако будет неизвестно, где именно будет расположена камера «Гарпуна» с GPS-передатчиком - на одном участке будет расположено порядка 5 боксов. По мнению сотрудников ГАИ, это заставит водителей снижать скорость до допустимой отметки.

Кстати, фотографии превысившего скорость транспорта будут направляться руководителям предприятий. Также за подобные нарушения будут забираться лицензии на перевозки.

Сейчас камеры «Гарпун» уже стоят в столице и на трассе Одесса-Киев. До конца года предполагается установить комплексные устройства по всей стране.

Кар Аббас

\"Кстати, фотографии превысившего скорость транспорта будут направляться руководителям предприятий. Также за подобные нарушения будут забираться лицензии на перевозки.\"

А ще до цих водіїв вночі приходитиме бабайка! Інфа 100%
Хоч я жию на чужині, хоч і нелегко мені,
Знаю що там, мій рідний край...
Серце тужій, тужій, хоч сам не бачив я -
Люблю тебе, Земле Моя! (C)\"Рушничок\" Canada

Сергей

Особенно улыбнуло про неограниченный радиус действия. Она, чё и за горизонт может заглянуть, и за поворот? Ну всё! Кроме шуток, покупаю регистратор с ЖыПиЭсом, а то мы знаем про сверхточности радаров ГАИ.

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

Кар Аббас

Цитата: serjikОсобенно улыбнуло про неограниченный радиус действия. Она, чё и за горизонт может заглянуть, и за поворот? Ну всё! Кроме шуток, покупаю регистратор с ЖыПиЭсом, а то мы знаем про сверхточности радаров ГАИ.

В авіації є така антенка стратосферного зв\"язку що дуже швидко крутиться, щоб не дало в голову чи ще куда вона захована в люлюміньову сферу.
В такій сфері тепер сидітиме інспектор ДАЙ :D
Хоч я жию на чужині, хоч і нелегко мені,
Знаю що там, мій рідний край...
Серце тужій, тужій, хоч сам не бачив я -
Люблю тебе, Земле Моя! (C)\"Рушничок\" Canada

Сергей

Цитата: КАРАБАС
Цитата: serjikОсобенно улыбнуло про неограниченный радиус действия. Она, чё и за горизонт может заглянуть, и за поворот? Ну всё! Кроме шуток, покупаю регистратор с ЖыПиЭсом, а то мы знаем про сверхточности радаров ГАИ.

В авіації є така антенка стратосферного зв\"язку що дуже швидко крутиться, щоб не дало в голову чи ще куда вона захована в люлюміньову сферу.
В такій сфері тепер сидітиме інспектор ДАЙ :D
*ROFL*

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

Юрій

Ромео

Цитата: sniper... меня больше интересует фары надо днем включать или нет???
Макс, специально для тебя: http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radac_gs09/g_zak_list_n?word=5220-%E4, как видишь, рассмотрение законопроэкта № 5220Д перенесено на неопределённое время, а посему в Постановление КМУ № 1306 \"Правила дорожного движения Украины\" изменения, касающиеся движения с включёнными фарами  в светлое время суток не внесены!
P.S. Уже жалко смотреть, как ты здесь напрягаешься с этими фарами!  :D

Василь

Цитата: Юрій...http://ternopol.zelen.org.ua/%D0%B2%D1%96%D0%B4%D0%B5%D0%BE-%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%BD-%D1%8F%D0%BA/
Так би мовити, коментар до відео... В далекому 1989-му, на початку квітня, відрядили мене у Вірменію. Єреван. Мабуть, не зовсім центр, але й не околиця, до неї далеко. Понеділок, ранок. Я вийшов з кафе, і увагу мою привернуло перехрестя двох вулиць. Рух на ньому був пожвавлений, рухалися автомобілі з усіх напрямків. Уже на той час у вірмен вистачало автомобілів, як тоді говорили, \"Запорожця\" побачиш зрідка. Так от, рухаються з одного напрямку. Потім зупиняються, рух починається з перпендикулярного. І так безперестанку. Тільки дивувало те, що світлофор не працював, навіть жовтим не моргав. І регулювальника не було й близько. До цих пір мене дивує, як так вони дисципліновано зупинялися, ніби працював зелений - червоний. Як бачимо, наші водії теж спробували. Але в них так дисципліновано не вийшло. Та й пожвавлений рух тільки з двох напрямків. Це урок для тих, кому ДАІ не потрібна на вулицях та дорогах...
Авто - ЗАЗ-110307 1,2S 2003 р.. Пробіг - 30 500 км.

Володимир

Цитата: В@сильТак би мовити, коментар до відео... В далекому 1989-му, на початку квітня, відрядили мене у Вірменію. Єреван. Мабуть, не зовсім центр, але й не околиця, до неї далеко. Понеділок, ранок. Я вийшов з кафе, і увагу мою привернуло перехрестя двох вулиць. Рух на ньому був пожвавлений, рухалися автомобілі з усіх напрямків. Уже на той час у вірмен вистачало автомобілів, як тоді говорили, \"Запорожця\" побачиш зрідка. Так от, рухаються з одного напрямку. Потім зупиняються, рух починається з перпендикулярного. І так безперестанку. Тільки дивувало те, що світлофор не працював, навіть жовтим не моргав. І регулювальника не було й близько. До цих пір мене дивує, як так вони дисципліновано зупинялися, ніби працював зелений - червоний. Як бачимо, наші водії теж спробували. Але в них так дисципліновано не вийшло. Та й пожвавлений рух тільки з двох напрямків. Це урок для тих, кому ДАІ не потрібна на вулицях та дорогах...
Так недавно якщо не помиляюсь одесу показували по телевзору, що доки не поставили на вулицях світлофори то аварій не було.

Юрій

І в нас \"біля танка\" поки не було світлофоріф все було добре. А поставили - зразу аварія на 6!!!! машин одночасно.  ]:->

Володимир

Цитата: ЮрійІ в нас \"біля танка\" поки не було світлофоріф все було добре. А поставили - зразу аварія на 6!!!! машин одночасно.  ]:->
Напевне тою дорогою їздити більше не буду, краще об\"їздною добиратись.

Юрій

Цитата: Володимир
Цитата: ЮрійІ в нас \"біля танка\" поки не було світлофоріф все було добре. А поставили - зразу аварія на 6!!!! машин одночасно.  ]:->
Напевне тою дорогою їздити більше не буду, краще об\"їздною добиратись.

Може і так. Бо народ ще не привик. Там ще й змінили рух. Тепер не по-колу, а через світлофор,який часто не працює.
От нащо було ТАК робити? Пакращання?  *DONT_KNOW*