Лямбда зонд

Автор doomu, 13 Серпня 2009, 21:37:46

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Кар Аббас

Цитата: РомеоКак видим, в корпусе лямда-зонда есть отверстие для кислорода. (№8)  :)
:D Как відім на кортінко навіть не намальований отвір. Потрібна достовірна інформація, а не \"мнєніє\". До речі ця картинка спростовує \"мнєніє\" про доступ повітря через провода.  :)
Хоч я жию на чужині, хоч і нелегко мені,
Знаю що там, мій рідний край...
Серце тужій, тужій, хоч сам не бачив я -
Люблю тебе, Земле Моя! (C)\"Рушничок\" Canada

Володимир

Цитата: РомеоКак видим, в корпусе лямда-зонда есть отверстие для кислорода. (№8)  :)
В тому датчику Делфі що стоїть з заводу, отвору там точно нема.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Александр

Всем Привет! Что-то читал я читал и не смог сделать вывод из прочитанного. ЛЗ у меня накрылся, стоимость его 510 грн. На \"станции\" (мужики-топливщики) предложили отключить его и перепрошить. В неделю проезжаю 800 км где-то, расход очень важен...Что делать?!

Сергей

Цитата: Sashka Slavyta 1.2Всем Привет! Что-то читал я читал и не смог сделать вывод из прочитанного. ЛЗ у меня накрылся, стоимость его 510 грн. На \"станции\" (мужики-топливщики) предложили отключить его и перепрошить. В неделю проезжаю 800 км где-то, расход очень важен...Что делать?!
Скажу так,если толково прошъют можно и без лямбды,расход не выростить в некоторых случаях и поменьше будит и однозначно машинка поинтиресней едит,инжектор и без лямбды останится инжектором!
Мой стиль вождения,зависит от
количества бензина в баке.

Romka

лучше прошить, если грамотно
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Кар Аббас

Цитата: Sashka Slavyta 1.2Всем Привет! Что-то читал я читал и не смог сделать вывод из прочитанного. ЛЗ у меня накрылся, стоимость его 510 грн. На \"станции\" (мужики-топливщики) предложили отключить его и перепрошить. В неделю проезжаю 800 км где-то, расход очень важен...Что делать?!

Проший, лямбду відключи, дай заробити прошивальщикам і зостанься лохом. А взагалі на інжекторі їздять лохи, потрібно відключити всі датчики і замінити інжектор на карбюратор, а машину на ВАЗ 2106, бо Жігулі це машина.
Ще можна відрізати собі пальці на ногах бо вони нічого не можуть взяти, виколоти око бо і одним можна бачити, відкуячити ноги бо і на руках можна повзати, відрізати ... бо коли вже маєш діти то він не потрібен. Від \"фахівця\" котрий рекомендує відрубити якийсь датчик на інжекторі потрібно тікати як від вогню, спалити його майстерню і вставити відрізаний датчик в .опу.

А ще можна їздити на конях, в них найнижчий показник споживання бензину.

bigbaby

КАРАБАС.   Ги-ги - и - и - ги. Нормально. Шановний КАРАБАС, яка ваша думка, з точки зору вартості проїзду одного км. з та без ДК (за умови нормальної прошивки його відключення) що більш економічно вигідно. Все таки їхня вартість та строк експлуатації змушують задуматись над відрізуванням (виколюванням) або випіканням розжареним залізом сього незамінного девайса.

Кар Аббас

Цитата: bigbabyКАРАБАС.   Ги-ги - и - и - ги. Нормально. Шановний КАРАБАС, яка ваша думка, з точки зору вартості проїзду одного км. з та без ДК (за умови нормальної прошивки його відключення) що більш економічно вигідно. Все таки їхня вартість та строк експлуатації змушують задуматись над відрізуванням (виколюванням) або випіканням розжареним залізом сього незамінного девайса.
Відповідь настільки очевидна що неозброєнним оком не видно. В Вашому організмі є зайві складові? Інжектор це що система здатна сама налаштовуватись, без ДК компутер не знає наскільки якісно використовується змішана ним паливна суміш, чого не вистачає кисню чи бензину.

Игорь

Земеля, обратись к MAX55 он сделает как надо *YES*
Королевский синий. 1,2Sі.2008г.

Romka

Цитата: КАРАБАС
Цитата: bigbabyКАРАБАС.   Ги-ги - и - и - ги. Нормально. Шановний КАРАБАС, яка ваша думка, з точки зору вартості проїзду одного км. з та без ДК (за умови нормальної прошивки його відключення) що більш економічно вигідно. Все таки їхня вартість та строк експлуатації змушують задуматись над відрізуванням (виколюванням) або випіканням розжареним залізом сього незамінного девайса.
Відповідь настільки очевидна що неозброєнним оком не видно. В Вашому організмі є зайві складові? Інжектор це що система здатна сама налаштовуватись, без ДК компутер не знає наскільки якісно використовується змішана ним паливна суміш, чого не вистачає кисню чи бензину.

Хы, в организме есть лишний аппендикс.

El'f

Цитата: Romka
Цитата: КАРАБАС

Хы, в организме есть лишний аппендикс.

Увы......но апендикс, аденоиды и тому подобные лишние запчасти человеческого организма уже признаны учеными как далеко не лишними! Просто раньше они не могли понять ихнего назначения!
Мужики вы наверное такие как мой батя, что-бы он не разобрал при сборке у него всегда остаются лишние детали!!! )))))))

TOXAT

Цитата: El\'fМужики вы наверное такие как мой батя, что-бы он не разобрал при сборке у него всегда остаются лишние детали!!! )))))))
Но всегда работает...))
Славута 1.2 инжектор -- 2007г.в. -- 120000км. -- М10.3 -- ГБО-1

Romka

при правильной прошивке, инжектор работает хорошо и без лямды. Карбюратор тоже работает без без лямды и нормально.

Евгений

Цитата: Romkaпри правильной прошивке, инжектор работает хорошо и без лямды. Карбюратор тоже работает без без лямды и нормально.
+1
1.2 Li  М 10.3 chip ГБО 4 143000км

A4_

Там того кислорода нужно чуть, по проводам хвататить. Держу в руках датчик кислорода заводской делфи, никаких дырок, на вид герметично, только со стороны резинки и проводов может быть доступ кислорода. А без кислорода работать ведь не будет. Поэтому скепсис в сторону.