Помогите!

Автор Саня, 05 Січня 2008, 18:11:26

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.

LonelyWolf

Критик,а что с полкой? мож,в нее врезать? Или не хочешь?

Kritik

Спереду стоять 13
Prology NX-1322 MKII
http://www.avtozvuk.ua/info.php?id=494

А ззаду 10
Prology CX-1022
http://www.avtozvuk.ua/info.php?id=480

Раніше було: пара спереду в сток місцях, пара ззаду в сток місцях. і пара в багажнику, від муз. центру який не використовувався вже пару років і лежав в коробці.......
Кароче ацкий колхоз, і т.д....

Шас вроді всьо гуд, але блін не хватає..... вот сижу кручу в руках колонки які стояли ззаду... і не пойму, вони більші ніж 10 і меші ніж 13, по ходу вони 11,5 см.....

кароче якись ацкий тупак..... :pinch:
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Kritik

LonelyWolf
в полку:
1. Треба великі яйця, які не дешеві...
2. буде ацко тарабанити, треба робити або нову полку або усиляти ту шо є.... кароче геморой есшо тот....
3. Часто буває так шо треба зняти полку, а це опять геморой...

Кароче полка відпадає... ;)

LonelyWolf

полку сделать - не проблема. Яйца нормальные (не самые лучшие) порядка 250 грн (если тебе не нужен рок-концерт в машине). Снять - отсоединить провода и снять полку - ИМХО не проблема. Я только предлагаю варианты(ты же просил совета)

юрчик

а як тобі овали?і що на рахунок полки,як питав LonelyWolf?

Kritik

не знаю чого, але:
1. Овали для мене це якись атрибут ара-тюнінгу, тіпа фсьо на показ..... якось дуже вульгарно..... кароче не пре ..... ІМХО....
2. Ціна.
3. До полки вже прикручена неонова підсвітка багажника.... прийдеться її знімати і знов думати куда причіпити.... а фактично більше нема куда...
4. сама полка...... ціна нової в районі 400 грн :/ б/у 200 :/
А якшо мені не сподобається і я захочу викинути овали... шо робити з дирявою полкою....

кароче полка - не для мну....
Я сьогодні довго грався з настройками звуку на мафоні.. вроді найшов то шо мені треба....
але раніше коли звук був 20, в машині було не реально говорити.... а зараз 18-20 це норма.....
Зато звук тепер якісний.... чіткий... ну кароче бля бренд... і нове... і фірма.... :d

Я ф шоке :/ шо делать.....

юрчик

ну якщо полка відпадає,то можна робити подіуми і ставити в штатні місця,але це знову ж проблемно.

LonelyWolf

у меня стоят овалы Блаупункт. Полка - стандарт. Проклеил обычный оконный уплотнитель - не тарабанит. Только я их врезал не вдоль полки,а поперек и максимально разнес в стороны.
звук мне нравится. Во всяком случае мне хватает

Kritik

А мну не нравиццо.... ше якби в нас полка була якась нормальна... а так вона галіма.....
Подіуми - опять гемор....

хачу шоб класно грало, в сток місцях, і не дораха :d

LonelyWolf

Цитата: юрчикну якщо полка відпадає,то можна робити подіуми і ставити в штатні місця,але це знову ж проблемно.
И еще не забывайте о проблеме Славуты с водой при открывании ляды в дождь

Kritik

LonelyWolf
це в точку....
я ф шоке....
я б тому конструктору ручки поломав.... хотя вони в нього і так криві..... :devil:
це просто ідіотизм.... вода тече тупо в колонку................. ппц.............. :pinch:

Kritik

А фсьо сцука виноваті задні колонки які почали рипіти.... при чом я думаю вони почали рипіти саме через воду яка постійно на них попадала..... :devil:

LonelyWolf

Я стоки из-за этого и выкинул. Наш электроншик задолбался их паять и сказал \"тапки им\". Вот овалы и поставил(жена подарила на днюху)
А руки конструХтару я б не поломал,а оторвал по поводу ВСЕЙ машины...

Kritik

пля.... а може в натуре овали врізати..... :unsure:
навіть якшо я поставлю 13 в сток місце і звук буде норма..... це всьоравно не на довго.... пару разів попаде вода і піпець... 200 грн ф жопу....

:pinch:

юрчик

а у мене полка стандарт і на ній навішано такого-мама не горюй,правда вона усилена деревяним брусом і почти не тарабанить.зараз попробую закинуть фото.