Встречи в Киеве.

Автор Антон, 10 Липня 2008, 11:52:16

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

roman-udacha

Цитата: Sliava!
Цитата: roman-udachaМоже ми якось організуєм \"Хеллоуин - 2\" ? :D
Ох хіба тут когось організуєш?
 :\'(

Уже троє є  :D

Саша

Так вы же нажраться не хотите.. )))) Возле ашана кофе пить уже как то не в прикол. Надо что-то менять.

Юра

Цитата: KinoТак вы же нажраться не хотите.. )))) Возле ашана кофе пить уже как то не в прикол. Надо что-то менять.
+ 1
Drive2.ru ---- Skorpionchik S-GO
Гарний сток краще поганого т

roman-udacha

Мда.. діла не буде..

Є пропозиція зустрітись ввечері у пабі \"Бочка\" на Хрещатику, або \"Пиваріум\" на КПІ.

Ціна питання - 100-200 грн на голову, в залежності від розміру живота.

Дата - на обговорення пятниця 22 лютого.

Нікого не примушують їхати, але ваша присутність +100 до вашої форумської карми.

Александр

Блін, мужик, сказав - як відрізав :D
Глаза боятся, а руки из жопы.

roman-udacha

Цитата: Александр НадводнюкБлін, мужик, сказав - як відрізав :D

А хуле?)

Ти коли на чергуванні?

Александр

ох, Рома, найближчі тижні зо два в мене точно не вийде, а далі як карта ляже. Хоча ваші писки побачити я не проти  *KISSING*

roman-udacha

Цитата: Александр Надводнюкох, Рома, найближчі тижні зо два в мене точно не вийде, а далі як карта ляже. Хоча ваші писки побачити я не проти  *KISSING*

Ну от почалось(

Зараз так кожен почне морозитись. Я знаю де ти живеш і де працюєш, все одно дістану  :D

Александр

не, я вже на Дарниці) це не відмовки, дійсно не виходить.

roman-udacha

Цитата: Александр Надводнюкне, я вже на Дарниці) це не відмовки, дійсно не виходить.

Що, женитись зібрався?  :D

Александр

Ти шо  o_O  я вірний Сволоті і кодексу честі великого Че  *INLOVE*

roman-udacha

Цитата: Александр НадводнюкТи шо  o_O  я вірний Сволоті і кодексу честі великого Че  *INLOVE*
*ROFL*
Я не знаю хто такий великий \"Че\", але Сволоті краще не зраджувати *ROFL*

Александр

Саша

Цитата: roman-udachaМда.. діла не буде..

Є пропозиція зустрітись ввечері у пабі \"Бочка\" на Хрещатику, або \"Пиваріум\" на КПІ.

Нікого не примушують їхати, але ваша присутність +100 до вашої форумської карми.

Не, не вариант. 100-200 грн это 10-20 литров того-же пива, только не на крещатике ((. Никакого живота не хватит.
С двести рублев можно взять литру водяры  и килограм мяса на шашлык на рыло. И еще сдача на такси останется. )) Может быть. )

Жулик

Цитата: Kino
Цитата: roman-udachaМда.. діла не буде..

Не, не вариант. 100-200 грн это 10-20 литров того-же пива, только не на крещатике ((. Никакого живота не хватит.
С двести рублев можно взять литру водяры  и килограм мяса на шашлык на рыло. И еще сдача на такси останется. )) Может быть. )
+ 100 откуда у бедных студентов деньги )))