Назван самый опасный автомобиль в мире.

Автор Юрій, 13 Серпня 2011, 10:53:03

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

SWarlock

вроде бы, заводских \"крокодилов\" не было...
Жизнь - тяжелая штука. Как только у тебя на руках все козыри, она начинает играть с тобой в шахматы.

Юрій

І я такого не знаю. Всьо переробки.

Number One

Цитата: SWarlockвроде бы, заводских \"крокодилов\" не было...
Были! Но только на Славуте-эксклюзив. Там, правда, и кроме аллигатора переделок было дофига...

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Sergik32

Капот -крокодил набагато кращий, доступ до двигла і в підкапотне не порівняти зі стоком, шкода що з завода таке не шло
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Sergik32Капот -крокодил набагато кращий, доступ до двигла і в підкапотне не порівняти зі стоком, шкода що з завода таке не шло
Це за умови що  капот відкривається як в уазику, а так ще можна поспорити коли кращий доступ.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

нуда, але напіть подивитися свічки чи ще там шось зпереді, радіатора, то крокодил краще
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Sergik32нуда, але напіть подивитися свічки чи ще там шось зпереді, радіатора, то крокодил краще
Свічки і з боку без проблем крутяться, а попробуй до карба дивитись, чи до датчиків. З досвіду експлуатації, скажу що з переду майже не лавив, в основному потрібно лазити зі сторони салону.

SWarlock

И снова по аллигаторному капоту: с одной стороны - лучше доступ. С другой стороны - попробуйте не до конца закрыть один тип капота и другой...
Жизнь - тяжелая штука. Как только у тебя на руках все козыри, она начинает играть с тобой в шахматы.

Тимур

Цитувати виділенеИ снова по аллигаторному капоту: с одной стороны - лучше доступ. С другой стороны - попробуйте не до конца закрыть один тип капота и другой...

Ну тут да, но это не самое страшное. Хуже когда он в голову тебе влетит, или подобраться к двиглу неудобно

Юрій

http://www.kerch.com.ua/articleview.aspx?id=27796

Реальний краш тест в Керчі.
Виставлений снайпером в флудилці.
Де, я питаю, колесо-вбивця, про яке деякі тут розказують?

ДЕЕЕЕЕЕЕЕЕ?  *PARDON*

Дима

А я скажу ещё так: \"Какая машина бы небыла, надо ездить с умом\". Даже бмв, ауди и т.д. разрывает на пополам.

Юрій

От то ж бо і воно! Колесо під капотом там ні при чому!!!
А водій, напевно, їхав без паска безпеки.

булат

кстати да, стойки целые, если бы пристегнулся - был бы целее

Romka

верно, на Славуте деформация до салону не дошла, а на девятке крышу повело. Наша грамотней просчитана. Если б пристегнутый был бы водитель, мог почти не пострадать.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Володимир

Цитата: Romkaверно, на Славуте деформация до салону не дошла, а на девятке крышу повело. Наша грамотней просчитана. Если б пристегнутый был бы водитель, мог почти не пострадать.
Наша розрахована напевнетак само, але за рахунок меньших розмірів, але такої самої товщини металу він меньше гнеться.