Новости ГАИ

Автор Алла, 09 Січня 2008, 10:33:52

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: Alexxx_1982На довідхці вказана дата їі діі.
Я не знаю всіх нюансів цього спільного наказу, так як його не читав, але якщо думати логічно хоча і довідка має термін дії два роки, в будь якому випадку вона підтверджує факт проходження медогляду.
Цитата: Юрійне там. А тут як вони їздити будуть?
За кордоном інший принцип, у них посвідчення має термін дії, щоби отримати нове потрібно пройти медогляд і можливо підтвердити свої водійські навики та знання ПДД. Тільки там все робиться швидко з заміною прав. Моєї співробітниці сестра, зараз проживає в америці, то хоча вона на батьківщині не мала водійських прав, можливо і за кермом ніразу не сиділа, то там протягом першого місяця перебування їх отримала.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Romka

- викачка грошей нова
- в нових ПДР немає згадки про мед довідку. На якій підставі гаєри можуть просити предявлення довідки???
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Володимир

А можна в інеті десь почитати цей наказ?

Василь

Авто - ЗАЗ-110307 1,2S 2003 р.. Пробіг - 30 500 км.

Саша

Цитата: ЮрійА в іноземців як?
На кордоні будуть проходити медогляд?  *ROFL*  
Чи їм можна буде їздити хворим?
Юра, будеш їх за еври на місці оглядати, як того гаєра (ну ти в курсі :D ). Тобі до кордону не далеко.
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Женя

Сегодня по этому поводу звонили на телефон доверия гаи, нас перенаправили по другому номеру. Короче там сами не знаю что и к чему. Говорят в апреле уже будут точно знать, как эти справки будут действовать.
Я простой по сути и с душой к людям, но людей мало.

Саша

Ага, дуріка включили, типу тумани, ніх не знають. І в квітні буде ясно як діяти- а, саме, на яку суму штрафувати.
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Александр

Нє Саня, в квітні(травні) тебе будуть штрафувати за їзду сонячним днем без ближнього світла  *WALL*
Глаза боятся, а руки из жопы.

Володимир

Цитата: Alexxx_1982Ага, дуріка включили, типу тумани, ніх не знають. І в квітні буде ясно як діяти- а, саме, на яку суму штрафувати.
Слідкуйте за кодексом про адмінпорушення, якщо там не появиться стаття по штраф за непроходження медоляду, то штрафувати вони не зможуть.

Саша

Сашко, я вже зараз із світлом їжджу, бо деякі індивіди чи то не помічають, чи не хочуть помічати наші авта...?
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

adwin

ГАИ запретят останавливать автомобиль «просто так»
В Верховной Раде зарегистрирован законопроект, которым ГАИ лишают права останавливать авто только для проверки документов, пишет «Дело».

Внефракционный депутат Сергей Мищенко зарегистрировал в Верховной Раде законопроект, в котором предлагает сократить «чрезмерное количество оснований» по которым ГАИ имеет право останавливать автотранспортные средства.

Депутат предлагает дать право сотрудникам ГАИ останавливать транспортные средства лишь в случае нарушения водителями правил дорожного движения, при наличии данных, которые свидетельствуют о причастности водителя к совершению ДТП. Также авто можно будет останавливать для оказания помощи другим участникам дорожного движения или сотрудникам милиции.

При этом в случае остановки авто сотрудник ГАИ должен будет сообщить водителю о причине остановки транспортного средства и суть правонарушения, если такое имело место.

Кроме того, депутат Мищенко предлагает лишить ГАИ права останавливать авто просто для проверки документов. Ранее МВД мотивировало необходимость данного пункта тем, что проверка документов призвана увеличить эффективность раскрытия преступлений, связанных с угоном автомобиля.

В пояснительной записке к законопроекту указывается, что проверка документов не только не способствует раскрытию преступлений угона транспортного средства, но и создает существенные неудобства для водителей.

Володимир

Це ще буде не скоро, напевне після наступних виборів, бо цій раді далі працювати вже не судилось.

Саша

Наша пісня гарна-нова, починаєм її знову...
Вже була оця фігня.
Але менше не стануть зупиняти, а мотивувати будуть типу операція\"зброя-вибухівка\".., нам здалось.., ніби-то не ви чи ваше авто..., чи ви підозріло чи дивно ведете авто чи самі ведете себе дивно чи то підозріло..., короче найдуть відмазку, щоб зупинити.
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Володимир

Цитата: сволочьЭто уже было,каца при Луцыке-и включеные мигалки,и стояние в кустах,и остановки транспорта...
но пока у ГАЙцев будет план по протоколам,а не по отсутствию ДТП на вверенном участке,мы всегда будем терпилами!!!
Просто в нас зараз дуже сильний \"безпридел\" в контролюючих органах, всюди план на порушеннях, навіть ящо порушення фактично нема, то напишуть що є, бо так має бути і ніхто нічого не доказує, так як потім він них не відмажешся.

Сергей

ИМХО: приказы и рапоряжения не \"канают\" если в законе не прописано.А в законе нет обязательного медосмотра-только при необходимости...
ЗАКОН   УКРАЇНИ Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевезень от 5.07.11

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк