Славута 2007 Киев - Ирпень 1.2i

Автор roman-udacha, 18 Липня 2011, 15:11:41

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Жулик

Цитата: roman-udachaБабло косить у них хорошо получается, а вот руки из Jопы!
Да что что а бабло они косить умеют а ручек хороших не найдешь поэтому я еже к провереному мастеру. Но шиномонтажа нет по знакомству...

Александр

мені колись сцепу міняли на СТО (перший і останній раз на сто їздив) так уроди забули двиг прикрутить до лижі, а під капотом ще знайшов пару гайок і проводку, що висіла в повітрі а не на кронштейнах. Після того роблю все сам крім розвалу і діагностики інжа, ну і шиномонтажки-балансування)
Глаза боятся, а руки из жопы.

roman-udacha

Цитата: Александр Надводнюкмені колись сцепу міняли на СТО (перший і останній раз на сто їздив) так уроди забули двиг прикрутить до лижі, а під капотом ще знайшов пару гайок і проводку, що висіла в повітрі а не на кронштейнах. Після того роблю все сам крім розвалу і діагностики інжа, ну і шиномонтажки-балансування)

А сцепу то хоть поставили? *ROFL*

Александр

Рома, я даже хз, що вони туди поставили
Глаза боятся, а руки из жопы.

roman-udacha

Клята робота  *WALL*

Забив на бортовик по причині - тупо ніяк немає часу.

В будні на роботі, на вихідних на стройці *WALL*

92 тисячі, за 1,5 роки накатали з роботи/додому 55 тисяч км... гребануцца  *SCRATCH*.

На 87 поміняв правий передній підшипник, почав в один момент злісно гудіти, пройшов тисяч 40-45 o_O.

Пора міняти тосол, навести марафєт в салоні і купити кархер :)

Збільшився розхід зимою - 7л/100км по місту.

Жулик

Цитата: roman-udachaкупити кархер :)
Какой бушь брать?

roman-udacha

Цитата: Sliava!
Какой бушь брать?

Пока без понятия, ибо не шарю, и ибо денег особо нет  :D
До 1000 гривен наверно будет кака?)

Мне бы машину мыть, да и собак с котами гонять *ROFL*

Жулик

Цитата: roman-udacha
Цитата: Sliava!
Какой бушь брать?

Пока без понятия, ибо не шарю, и ибо денег особо нет  :D
До 1000 гривен наверно будет кака?)

Мне бы машину мыть, да и собак с котами гонять *ROFL*
Я тоже хотел брать керхер за 700грн но отговорили, сказали там насос вроди пластиковый и больше 2х лет они не работают перегрев. Типа больше 5минут мыть нельзя не прирывно.
Взял в эпицентре експерт походу китай, ну год уже мою, только давление он набирает а потом прыкает типа как-бы утечка воды, но нече не утекает хз o_O , ну меня не сильно напрягает это.

Кстате без химии даже и не надейся что машину помоешь, химия 50% успешности мойки авто.
Я брал по 15грн литр в эпике или в ашане, но думаю взять за 120грн корхеровскую типа в канистре пластмасово. Попробовать думаю стоит.

Sergik32

я брав мойку ЕВРОКРАФТ уже рік мию, валить нормально, бачок для моющего то гавно, піну брав керхеровську 50грн за літр, вона бадяжиться 1/10, насос в мойці металевий.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

roman-udacha

Цитата: Sliava!Взял в эпицентре експерт походу китай, ну год уже мою, только давление он набирает а потом прыкает типа как-бы утечка воды, но нече не утекает хз o_O , ну меня не сильно напрягает это.

Тоесть сначало ждешь пока давление подымит, а потом бегом мыть пока давление не упало?
Неее... Уже тогда со шланга удобней

Sergik32

нєє, мотор періодично диркає тим самим тримає тиск в системі, а коли нажимаєш ручку то зразу йде напор, це болячка в усіх мойках з часом появляється.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Жулик

Цитата: Sergik32нєє, мотор періодично диркає тим самим тримає тиск в системі, а коли нажимаєш ручку то зразу йде напор, це болячка в усіх мойках з часом появляється.
Шо у тебя тоже дыркает?

Sergik32

пока ні, може із-за того що насос металевий і нема поки деформації корпуса чи деталей. Зараз ще в Епіцентрі є мойки АКВА і там ще якісь букви, вони 900грн і всередині є бачок вмонтований для миючого, брат купив рік назад то каже гарно миє

roman-udacha

Сравнил стоимости на некоторые марки керхера в официалов и интернет магазины - одинаково  *SCRATCH*

Надо полазить посмотреть обзоры/отчеты на ютубе)

Мужики рыбу чистят  :D

[video][/video]

Sergik32

ну це риба гарна, а якшо рибка на ладошку то і зпід ніг повилітає