Тавро - Славуто зустріч західного регіону! №3

Автор Kritik, 24 Травня 2009, 22:14:42

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

4izmen

S@NEK так-так ми дзвонили, а ти трубу не брав або поза зоною був :ermm:
але зутрінемося ше, можливо на наступних вихідних :)

Ну і де активність ваша???? шо ніхто приїхати у славетний Львів не хоче і з нами познайомитися теж???? :whistling:
Don\'t vorry - be happy

babay

Да бажання є але...моєї тещі ,дочка не відпустить це стопудово...бо вона бачила на таврофорумі ,що є ще тавроледі...а цікаво крім   kristal ще хтось є у нас зі слабої половини на форумі?
А так прийдеться знайомись заочно... або фотовізуально.

4izmen

babay блін...неприкольно, але ти попробуй, а вдруг вдасться вирватися, було б класно!) :|
Don\'t vorry - be happy

babay

Можна попробувати...але разом з чемоданами!!!

4izmen

Ага і з вікна заведеної машини, сказав і зразу підаль в полік, я поїхав!! :D
Don\'t vorry - be happy

Александр

давайте встретимся товарищи Львівяни у віторок а бо в понеділок, бо мене небуде у Львові аж до 10-го числа, знову круїз по Україні, робота + власні справи

Якщо невийде у понеділок або вівторок, то буду на звязку, але мені щось не телефонували, чи то я щось нерозумію, трубку я канєшно міг небрать, так як машина надворі, а телефон в хаті, но чужих номерів незамічено, ага от є один номерок (063) в 23,02 :/ неотвеченый,  28-го, может это кто то звонил из вас?
1,2 Dana         Занимаюсь гончарством https://vk.com/glinomaniya  K.C.: 8 096 424 02 94

Kritik

Думаю всьо буде гуд!
Тільки поактивніше! І буде всьо гуд!!!
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

4izmen

S@NEK Скинь мені свій номерок, щоб знати і в будь-який момент подзвонити.
Don\'t vorry - be happy

Александр

а тут ы думать нема чого, у нас тут у Львові і так все гуд, третій день йде дощ, от і гуд думаю що і на нашу зустріч буде теж дощ, це ж Львів, а ви шо думали в казку приїдете :D, ніфіга

Які будуть побажання що до прогулянок, як вам ідея проїхатися по горам? можливо і не найкраща
Просто багато чого тут цікавого є, можу спитати колегу, в нього дівчина працює екскурсоводом, можливо вдасться, щоб вона майже на халяву зробила нам екскурсію по Львову, бо я і сам багато чого незнаю.

Потім як дощу небуде, я всеж таки запланував би ночівлю в наметах, можна навіть недалеко в горах, 100 км від Львова :D біля водоспаду. Обов\"язково треба напитися увечері Львівського пива, доречі є один пивбар, (відмічали директора День народження)там зразу варять пиво, але там бокал правда літровий коштує 25грн, скажу чесно, такого пива ви не пили, я в захваті випив тоді 3 бокали, варто скоштувати.
Криївка теж можна відвідати.
Короче нада з ночівлею полюбому, можливо не в наметах, аледва дні треба гудіти, точніше гудіти перший день а другий відходити ;), тіпа екскурсія (нафіг вона нам) :D всі мовчки ходять і думають як би то скоріше вже вечір і їхати подомам :d, шутка

Чекаю пропозицій, інакше, нечекаю взагалі нікого :cool: :D

4izmen свої два номери я забив в підпис навсяк случай ;)
1,2 Dana         Занимаюсь гончарством https://vk.com/glinomaniya  K.C.: 8 096 424 02 94

4izmen

S@NEK ми вже в п\'ятницю з хлопцями маршрут придумали, тре було б його ше з тобою і німцем узгодити, можна внести корективи, а тут багато не говори, просто кажи все організуємо і буде прикольно, а що саме організуємо - буде сюрпрайз :) ))))) 100 км як на мене то трошки задофіга, тут VovaН знає прикольне місце чуть поближче))
Don\'t vorry - be happy

Твердохлебов Юрий Геннадиевич

1.4izmen (Славута форум, Львів)
2.SEMPER FI (Славута форум, Львів)
3.VovaH (Славута форум, Львів)
4.Крітік (Тавро і Славута форум, Тернопіль)
5.Bahus_969m + моя лучшая половинка (Тавро і Славута форум, КПД :d )

Владимир

ЗУСТРІЧ ЗАХІДНОГО РЕГІОНУ №3 У М.ЛЬВОВІ ВІДБУДЕТЬСЯ не 13.06.2009р. а 20.06.2009 !!!! ЗБИРАТИСЯ БУДЕМО ГОДИНКА 11.00 ТОБТО ВСІ ПРИЇЖДЖІ РОЗРАХУЙТЕ СВІЙ ЧАС ТАК, ЩОБ БУТИ У ЛЬВоВІ НА 11.00 ПРИБЛИЗНО!!!

всех будем встречать,культурная програма уже разпланирована,если погода будет нормальная то обязательно с ночевкой

4izmen

Коротше мужики приєднуйтеся!!!
Не пожалієте, якщо приїдете, тому знаходьте вільний час і приїжджайте до нас, приєднуйтеся в список тих хто буде, чекаємо на всіх охочих, зустрінемо тепло і приємно :D
Don\'t vorry - be happy

Владимир

что то активности на западе маловато, покачто только Львов,Каменц и Тернополь собираються а как же другие города
давайте вписывайте себя

4izmen

Ладно, бачу ніякої активності немає :unsure: :wassat: , значить будемо йти інакшим способом :P , західнорегіонці чекайте нові повідомлення в ЛС :) :whistling:
Don\'t vorry - be happy