\"Bentley Bronze Wagon 2012\" by Sirius!

Автор Руслан, 19 Вересня 2012, 18:09:47

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Руслан

Вчора придбав автомойку Bosch Aquatak 10!
Довольний шо слон *YAHOO*
Богдан 2111 1.6 16V 2012 р.

булат

Цитата: SIRIUSВчора придбав автомойку Bosch Aquatak 10!
как пену делает уже пробовал?

Sergik32

із штатної бутилки не буде піни нормальної, вже пробував не раз, треба керхеровську з регулятором
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Руслан

Цитата: Sergik32із штатної бутилки не буде піни нормальної, вже пробував не раз, треба керхеровську з регулятором
Це точно, піна не така як хотілося..що ж робити, купувати керхеровську???скільки така коштує цікаво?
Богдан 2111 1.6 16V 2012 р.

Sergik32

600 грн +-. але треба тоді ще її адаптувати до вошовського пЄстолєта, перехідники навряд чи є, треба самому мутити, але ця бутилка того варта, я собі хочу купити але поки жалію грошей. в реальності бачив як вона піну дає, гарно. ну є відеоролики в неті про ту насадку, можна засарєть.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

булат

ну так эта пена сама по себе ничего не помоет - надо ещё ж хороший бесконтакт. а он суко очень активный.
кстати, слышал про какую то итальянскую насадку для пеногенератора, вроде дешевле даже

Славик

Цитувати виділене=булат
кстати, слышал про какую то итальянскую насадку для пеногенератора, вроде дешевле даже
а ты все по итальяшкам ударяешь )

egorkca1970

Цитата: Славка
Цитувати виділене=булат
а ты все по итальяшкам ударяешь )
так он и похож на итальянца ты шо не помниш

булат

Цитата: Славкаа ты все по итальяшкам ударяешь )
я когда мойку взял, этот вопрос в нете проштудировал.
так что я тут не при чем, так совпало, что единственное что есть для пены не керхеровское - какая то \"итальянка\"

но покупать насадку за 500-600грн, при том что вся мойка стоит 1000, как не  хотелось