Холостой ход на карбюраторе

Автор Алексей, 08 Лютого 2010, 01:24:57

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Max 55

если стоит выносной ЭПХХ то советую на него внимание обратить, он часто глючит тоесть не дает питания на клапан, еще почистить концевик от ЭПХХ (проводок от карбюратора)

Володимир

Цитата: lomaxeВ общем, открутил снова клапан, посмотрел - не забит. На всякий случай продул его ещё. Закрутил обратно. Пощёлкал контактом, что б посмотреть, работает ли сам клапан. И о, чудо, машина заработала. Не знаю, что там было. Не нравятся мне, конечно, такие ремонты. Но пока будем ездить. До следующего раза))) Спасибо всем кто пытался помочь)
В мене коли була карбова таврія, то довший час так грався з клапаном, десь разом за 3-5 при відкручуванні в клапані знайшов волосину, видно десь сиділа в каналі і не виловлювалась.
Цитата: Max 55если стоит выносной ЭПХХ то советую на него внимание обратить, он часто глючит тоесть не дает питания на клапан, еще почистить концевик от ЭПХХ (проводок от карбюратора)
У виносному блоці провід маси прикручено до болта кріплення, якщо нема контакту то клапан не працює.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Тимур

Ну в общем что я вам скажу...

Залил \"95 премиум\" на АЗС Parallel. Упал ХХ до 300-400 (прыгали обороты). \"С горем пополам\" выкатал весь параллелевский, залил на WOG 95. Продул жиклеры. Холостой вырос до 700 (стабильно). В карбе после парралелвского черный нагар, маслоподбный какой-то.

На регулировку ХХ не реагирует - что больше, что меньше крутишь обороты не меняются.

Предположим карбюратор нужно сперва почистить. Но если не пропадет проблема на что грешить?

Володимир

Цитата: NumoneНа регулировку ХХ не реагирует - что больше, что меньше крутишь обороты не меняются.
На регулювання чого? Можливо ЕМК не закручений до кінця, при зніманні клеми з нього двигун тухне чи ні.

Тимур

Цитувати виділенеНа регулювання чого? Можливо ЕМК не закручений до кінця, при зніманні клеми з нього двигун тухне чи ні.

На карбюраторе прям есть регулировка ХХ, пластмассовая такая ручечка. Вот на нее не реагирует.

Василь

Цитата: Numone... На карбюраторе ...есть регулировка ХХ, пластмассовая ... ручечка. Вот на нее не реагирует.
Можливо, забилися канали ХХ...
Авто - ЗАЗ-110307 1,2S 2003 р.. Пробіг - 30 500 км.

Number One

Перекручено качество, как вариант. Карб вскрыть, промыть, если потребуется, отрегулировать заново.

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Володимир

Цитата: Numone
Цитувати виділенеНа регулювання чого? Можливо ЕМК не закручений до кінця, при зніманні клеми з нього двигун тухне чи ні.

На карбюраторе прям есть регулировка ХХ, пластмассовая такая ручечка. Вот на нее не реагирует.
Подивись чи той болт дістає кінцем до ричага, суміш напевне забагату поставив, а оберти хочеш поставити меньші ніж це дозволяє карб.

Тимур

Цитувати виділенеа оберти хочеш поставити меньші

Хочу больше. Стоит сейчас 700

Володимир

Гвинт якості, це кінцевик ЕПХХ, і щоби був контакт його кінець має діставати до металу, тобто до важеля заслінки, якщо він сильно викречений, то і оберти ХХ вже не регулює, і система ЕПХХ не працює.

Number One

Якщо суміш забагата, то мотор вже не реагує на крутилку кількості обертів, хоч зовсім її зніми, все одно буде працювати. Перевірено.
Контакт на кінці гвинта кількості обертів впливає тільки на відключення ЕМК ХХ при гальмуванні двигуном при обертах, вищих за 2100, та при вимкненому запалюванні.

Я ДОМА !!!

Володимир

Цитата: vitalkaСистема ЭПХХ не влияет на количество оборотов хх.ЭПХХ срабатывает при оборотах выше 2000 и отпущенной педали газа.А на холостом ходу не важно,есть ли контакт концевика на массу или нет.
Ніхто і не говорив що впливає, просто кінець гвинта кількості (поз.6) повинен діставати до важеля відкривання заслінки першої камери, щоби при відпущеній педалі там був контакт. Якщо не дістає, то регулювання обертів ХХ вже не відбувається, так як гвинт ні на що вже не впливає.

Цитата: vitalkaВолодимир,ти помиляешся.Гвинт якостi знаходиться в пiдошвi карбюратора,а гвинт кiлькостi пластмасовий з контактом на кiнцi.
Я не можу помилятись, так як я такого не стверджував.

Number One

Цитувати виділенеГвинт якості, це кінцевик ЕПХХ
Цитувати виділенеВолодимир,ти помиляешся.Гвинт якостi знаходиться в пiдошвi карбюратора
Цитувати виділенеЯ не можу помилятись, так як я такого не стверджував.
Цікава переписка :)
Поз.6 - це регулятор кількості обертів на ХХ, він же кінцевик ЕПХХ, на регулювання обертів ніяким способом не впливає.
Просто якщо він не торкається дроселя і двигун при цьому не глохне, то це є наслідком сильного збагачення суміші на ХХ. Хавать при цьому буде прилічно.

Я ДОМА !!!

Володимир

Цитата: Number OneПоз.6 - це регулятор кількості обертів на ХХ, він же кінцевик ЕПХХ, на регулювання обертів ніяким способом не впливає.
Просто якщо він не торкається дроселя і двигун при цьому не глохне, то це є наслідком сильного збагачення суміші на ХХ. Хавать при цьому буде прилічно.
100%

^SERGIK^

Number One пишет\"це регулятор кількості обертів на ХХ, він же кінцевик ЕПХХ, на регулювання обертів ніяким способом не впливає.\"А тепер объясните мне как регулятор количества оборотов не влияет на регулировку оборотов,высказывание обсурдно.
Движение должно приносить удовольствие а не мучения!