Из чего спроектирование советские(СНГ) авто

Автор Андрей, 04 Вересня 2013, 21:24:59

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Юрій

Я не помилився. Придумана (спроектована) була Таврія в 1968 році! Запам\'ятав, бо це - рік мого народження.
Колись, ще за часів серусеру, перед кожним кіно показували кіножурнал (в основному з ідеологічним уклоном). Хто пам\'ятає такі речі.
Так от, не пригадую, який то рік був точно, але якраз тільки-но з\'явилась ВАЗ 2108. Дивився я в Одесі якесь кіно і перед тим розказували великі досягнення радяньського автопрому. В т.ч. про передньоприводні авто. Не думаю, що радянська пропаганда збрехала не на користь собі про Таврію. Бо гроші інвалютні тоді кинули на ВАЗ. І ніззя було, щоб перша передньоприводна машина вийшла не в раші.

А, взагалі-то, десь тема така проскакувала вже.

Number One

ВАЗ-2108 з\"явилася в 1984 році, але Таврію запустили у виробництво так пізно не із-за пропаганди, а тому, як Ви кажете, що іменно ВАЗ був \"на особому контролі\", і іменно на ВАЗ пішли всі гроші.
Тому на виробництво Таврії грошей вже не вистичило, машина була \"прєдана забвєнію\" на майже десять років.
На Таврооргії роміщена така статейка з фото, з якої дость добре видно, що варіант 1974 року - це шось ще не зовсім те, шо ми бачимо на дорогах

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

АнтохА

Тимур

Number One

Таврия - с 68-го, Восьмёрка - с 78-го. Но Таврия тогда вопше была сама на себя не похожа и вопше была седаном аки Мось 412 в миниатюре. Свой облик обрела хз когда, в период с 79-го по 85-й вроде. Восьмака в 84-м стала на конвеер. Так шо Таврия исторически была раньше, но теперешний вид приобрела, возможно, под влиянием 2108. Точных данных нет.

Мось 2141 официально запущен в производство в 88-м году, но в продажу не поступил, был распределён между работниками завода, в массы пошёл в 89-м.
Таврия официально с 88-го, но реально с ноября 87-го.

Отака фігня, малята! :)

Я ДОМА !!!

User2108

нічого подібнго. таврія в 1979 вже готова була до конвеєра, майже в тому вигляді в якому ми памятаємо. але масква сказалі нізя- віддать креслення на ваз. тому як раз 8-ка і була зроблена на основі та під впливом таврії. + ще й порше довелось її доводити щоб вона їздила.

Number One

Пост №16 этой темы. Это Таврия 79-го года. Шото не совсем ещё похоже :)
А Массква всехда в первую очередь гнала всю мегокруть на ВАЗ, остальные заводы были побоку.

В результате на сегодняшний день в норме только АвтоЗАЗ, и то, благодаря корейцам. Москвич - эпик фэйл, ИжМаш еле дышит, АвтоГАЗ заглох на ниве легковых машин. Славута была последним национальным достоянием территории бывшего СССР, если не считать ВАЗы.

Я ДОМА !!!

Тимур

Юрій

Цитата: mexanik62Ничего не доказывает и не опровергает. Обыкновенные тенденции дизайна автомобилей конкретного временного среза и весовой категории. Никакого плагиата!

Як все запущено!  *WALL*   o_O  
Шановний, треба щось, хоч би трошки, почитати про автомобілі. Хоть, що-небудь.  :|

Тимур

Цитувати виділенеmexanik62

Обрати внимание на дату производства. Наши всегда на пару лет позже начинали. Явно же срисованные модели.

Юрій

Цитата: mexanik62А Ви Шановний, хоч на хвилиночку припускаєте що була ідеологічна війна проти СРСР і Ви типова людина яка стала її жертвою?

Жертва, якраз Ви.
Замість того, щоб прочитати про конкретні моделі і машини - розказуєте про політику.

Почитайте де і коли, наприклад, було куплено завод ВАЗ.
ПОВНІСТЮ купили, з обладнанням і патентом.
Також про \"конструювання\" горбатого Запорожця.

А те, що в серусеру було багато придумано і зроблено - ніхто не спорить.
Але, чомусь нове і прогресивне, в основному, торкалося військово-промислового комплексу. А для людей це не продавалося (видавалося).

З.І. Просто так троллити, не вивчивши базового матеріалу, не рекомендую.

Юрій

Перших два роки двигун в ВАЗ 2101 ставили ФІАТовський.
Навіть на блоку пише \"ФІАТ\".
А потім переробили. Але, в Італії, на жаль.
Бажаю продовжувати в тому ж дусі пропаганду, не вивчивши матеріалу.
Подальшу суперечку вважаю недоречною.  *WALL*

Юрій

Якщо побачите копійку з круглим дзеркалом заднього виду і нетиповою решіткою радіатора - не полініться, підійдіть, запитайте, можливо там ще зберігся оригінальний двигун (блок).

Якщо не важко - почитате хоча вікіпедію.
http://ru.wikipedia.org/wiki/Fiat_124
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%90%D0%97-2101
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%90%D0%97-2103

і т.д.

Пошукати ще?

Sergik32

Коллєги, в ході вашої словесної перепалки можна взнати і про секрети ВПК і автобудування СССССССР
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0