Slavuta 1.2 Li

Автор Едгар, 30 Вересня 2013, 02:33:45

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Едгар

Дістав права і став повноправним власником Славути.
Инжектор, 2008 р. Червоного кольору. Проїхано 39тис. км. з яких 4 мої)
Заміняв ремінь, були проблеми з поворотниками і з електропроводкою взагалі. На даний момент все працює.
В планах є ідеї що до незначного тюнінгу машини (передня решітка, фари, диски..)

Андрій

Вітаю,хай служить і не підводить машинка!За скільки брав славутку з таким пробігом???фото давай!!

Sergik32

З бортовичком, хай служить
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Славик

Артём 0996208111

Max 55

С бортовым
откуда вы?
укажите плиз в профиле

Едгар

Цитата: ZibertВітаю,хай служить і не підводить машинка!За скільки брав славутку з таким пробігом???фото давай!!

Машину подарувала держава Батькови мого батька за заслуги під час Великої відчізняної і за його діяння в сфері науки) В період поки не мав прав на ній їздили інші внуки) тепер вона моя)

Дякую всім за побажання.

Сьогодні пофарбував старі, обшарпані колпаки в чорний колір. Виглядить не погано, тільки при чорному кольорі колпаків дуже виділяєся які грязні колеса

Вибачте за погане качество фото.

Виталик

С бортовиком!!

Ruslan

С бортовиком *BRAVO*

Едгар

Починив плафонне світло сьогодні. Хочу замінити рідну лампочку на лампочку дневного світу. Хто ставив, нормально виглядить?)

Андрій

Цитата: EdgarПочинив плафонне світло сьогодні. Хочу замінити рідну лампочку на лампочку дневного світу. Хто ставив, нормально виглядить?)
В мене стоять з світодіодів бери собі чим більш діодів тим яркіша світить супер!

Едгар

Якшо з діодів, то тільки якшо від діодної ленти відрізати 3 діода. Вона вже з резистром і паяти менше треба..

Nemetsss

С приобретением, удачи с ней!

Андрій

Цитата: EdgarЯкшо з діодів, то тільки якшо від діодної ленти відрізати 3 діода. Вона вже з резистром і паяти менше треба..
продаются вже готові лампочки які стають на стандартний патрон різати і паяти нічого не треба!

Едгар

Цитата: Zibert
Цитата: EdgarЯкшо з діодів, то тільки якшо від діодної ленти відрізати 3 діода. Вона вже з резистром і паяти менше треба..
продаются вже готові лампочки які стають на стандартний патрон різати і паяти нічого не треба!
Та я і планую таку ставити, тому і питав у своєму повідомлені, чи добре, чи красиво вони світять.