Хто з Віннеції?

Автор SLIVKA, 16 Березня 2010, 15:45:12

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

_АНТОН_

ап.зарегався.знову.а то довго не заходив і  форум мну удалив((

Саша

І Шо? АНТОХА,ти звідки заповни прохвіль!
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Юра

ПРИВЕТ всем Винницким... Я в Виннице!
Drive2.ru ---- Skorpionchik S-GO
Гарний сток краще поганого т

Сергей

Цитата: CayenneПРИВЕТ всем Винницким... Я в Виннице!
хай, наверное на фонтан приехал посмотреть..))
Мой стиль вождения,зависит от
количества бензина в баке.

Саша

Привіт, Но тут вінницькі на морозі із-за принципа,бо їх \"ґордого\" тавромодера на славкофорумі Критик почмєрив, і забанив тому, як в тому прислів\'ї: Як тато скажуть, так по-маминому буде!
Як доказ із Вінницьких на минулій Глобалці було лиш 2чол, за що їм респект!, інші поморозились..., по причині, чи команді ХЗ!
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Юра

На фонтан сегодня смотрел! Красивый!!! Остановился на Заболотного....
Drive2.ru ---- Skorpionchik S-GO
Гарний сток краще поганого т

Андрій

привiт. З вересня мiсяця буду жити в  Вiнницi потрiбна робота може хтось може допомогти!?можу працювати водiэм права кат.АВСС1,курэром,вантажником та на iнших робочих спецiальностях.

Саша

Zіbеrt, друже, трохи розкрию тобі очі на славкоклуб Вінниці:
1. Вони такі дружні (за вийнятком 2-3чол), що минулоріч  на Глобалку приїхало лиш 2чол від них, інші що носять майки під N6 і є протежовані модєром вінницького гавнофорума fsv не приїхали, бо \"як тато скажуть...\", ібо пан модер, за свій випєндрьож на славутофорумі був покараний Сашком Критіком!! І з тих пір вінницькі на форумі не гуляють, за виключенням отих 2-3чол. Так що хз мож чим допоможуть.  
Якби в Гайсині, то б водієм я думаю допоміг би влаштуватись у нас на КамАЗ, чи на трактор Саsе, Сlаss, Fеndt. А так спробуй їм написати на таврофорумі, можливо допоможуть...
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Андрій

дякую за  iнформацi як буду вже на мiсцi то буду шукати.

Жулик

Буду у вам на выходных скорее всего, хочу поехать глянуть на фонтаны стоит тулить 260 км в одну сторону?
Что у вас там еще есть?

SLIVKA

Цитата: Zibertпривiт. З вересня мiсяця буду жити в  Вiнницi потрiбна робота може хтось може допомогти!?можу працювати водiэм права кат.АВСС1,курэром,вантажником та на iнших робочих спецiальностях.

мож до нас на Барлінек, правда йдуть до нас якщо ну вже зовсім нічого немає а гроші треба
зарплата 1500-2200, а роботи дох.. і важко, хотя..
1.2 S+МПСЗ v.1+БК2.1 +BRCтечно+СПИРТ
вкусняшки для тюнінга

SLIVKA

Прив Гайсин
Саня якщо побачиш Димку, передай  йому  у нього вроде стоят рыдны резиночки для проводки в передні або задні двері
хай зафоткає і виложить якщо зможе,
не хочу колхозити, а ізоленту ламає взимку
вкусняшки для тюнінга

Саша

Привіт, Андрюха! У нього і у мене стоять резинки-гофри придбані у автомагазині.
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Андрій

Цитата: SLIVKA
Цитата: Zibertпривiт. З вересня мiсяця буду жити в  Вiнницi потрiбна робота може хтось може допомогти!?можу працювати водiэм права кат.АВСС1,курэром,вантажником та на iнших робочих спецiальностях.

мож до нас на Барлінек, правда йдуть до нас якщо ну вже зовсім нічого немає а гроші треба
зарплата 1500-2200, а роботи дох.. і важко, хотя..
Дякую,робота вже на перший час знайдена!!

SLIVKA

Цитата: Alexxx_1982Привіт, Андрюха! У нього і у мене стоять резинки-гофри придбані у автомагазині.
Г образна, S образна, кинь фото чи ссилку на картинку
вони є КР-1, КР-2,...КР-7, КР-21 від діаметру і форми
вкусняшки для тюнінга