Установка нестандартних подушок на МЕМЗ

Автор Володимир, 20 Жовтня 2013, 15:25:27

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Знайшов застосування боковій подушці від розпорки рікака. Подушка там від ВАЗ-2108, поставив її замість бокової подушки двигуна.

Спочатку нарізав в отворі різьбу М12, потім в стандартному кронштейні повідрізав болгаркою все лишнє і приварив до нього кріплення, болт хомута на всякий пожарний взяв підвищеної твердості від шарової. Болт М12, бажано замінити на довший, так як нарізана різьба не дуже глибока, але так як без знімання стійки його неможливо витягнути, то я залишив старий.

В результаті такої модернізації шум і вібрація від двигуна зменшились в рази, особливо на ходу, я в себе вже ставив другу заводську подушку на двигун, але вони обидві в порівнянні з вазівською рально дубові. Зараз двигун можна під капотом розкачати рукою в сторони без особливих зусиль. Результатом задоволений на всі 100, можливо колись щось подумаю і про нижні.

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

A4_

А болт 4.8 почему? Идея хорошая с мягкостью подушек, читал тему что раньше ставили нижние корейские мягкие подушки которые выше по высоте. В вашем случае, если подушка порвется , то чем заменить ее? Мягких боковых в нашем случае нужно две.

Володимир

Цитата: A4_А болт 4.8 почему?
Я цього болта не ставив, залишився заводський, але хочу сказати що ці китайські болти 4.8, міцніші ніж болти що кріплять краби, лижу і бокову подушку до кузова. При виготовлення заводських болтів, напевне забувають про термообробку.
Цитата: A4_Идея хорошая с мягкостью подушек, читал тему что раньше ставили нижние корейские мягкие подушки которые выше по высоте.
На таврофорумі бачив інфу що на корейських подушках було інше кріплення вдигуна.
Цитата: A4_В вашем случае, если подушка порвется , то чем заменить ее?
В будь якому магазині продаються подушки на ваз 2108, враховуючи що з нагрузок на подушку це тільки 50 кг для підтримки двигуна щоби не впав на землю то скоро не повинна порватись.
Цитата: A4_Мягких боковых в нашем случае нужно две.
Якщо мається на увазі додаткова подушка біля генератора, то це не зовсім вдала ідея, штатна система розрахована так, що бокова подушка є віссю обертання двигуна, а нижні розміщені під кутом і працюють на зсув, якщо поставити додаткову подушку біля генератора, то це приведе до додаткових рухів двигуна під капотом.

Profesor_007

интересненько так! про нижние уже заждались уже!

Володимир

Цитата: Profesor_007интересненько так! про нижние уже заждались уже!
Це ще буде не скоро, після установки верхньої поки що в нижніх не бачу потреби. Як порвуться заводські, тоді буду щось думати.