Славута 1.2 лі 2007р Торчин

Автор Андрій, 22 Лютого 2013, 13:41:17

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Андрій

Цитата: AndreyZpА сиденья с подогревом, воообще есть толк? Чувствуется что греют? Тепло заднице? Долго нагреваютсЯ?
Довго не чекав за хв3-4 в руку гріло добре зимою буде ще відчутніше і плю вони не дуже потужні є на більше ват але вони були без регулятора тому взяв цей для проби!

Max 55

так а чего в руку, сядь та попробуй в руку не то  :D

Андрій

Цитата: Max 55так а чего в руку, сядь та попробуй в руку не то  :D
та я ще не накладав на сідуху а так провірив :D  :D  :D

Ежен/Юджин/Ойген

Я їзджу на такому маслі, хороше масло і без присадок.
Так никто ж и не отрицает, масло и само может справиться вполне.
Хоть технически это и присадка, химически она ничего не колдует - это банальная притирка/приработка и смазка, работающая получше масла при больших нагрузках.

З.Ы. Мож я и не прав, но что-то меня перемкнуло расшифровать Liqui Moly как LIQUId MOLYgen.  *PARDON*
Рецепт перемоги в інформаційній війні простий: говорити правду і викривати брехню (Любомир Гузар)

Андрій

Всім привіт!Сьогодні рік як в мене машинка!!!За рік машинка ні разу не підводила тьху-тьху!Наїздив трошки більше 10тис.км за цей час міняв лише розхідники!Розхід пального зараз 6.3лна 100км 60вілсотків траса 40місто,машинкою повністю задоволений!!!

Андрій

Цитата: ihortarasukТорчин - це там де кетчуп роблять??
Майже!!Назва однакова!!!в нас роблять памятники зграніту тут весь осередок цього бізнесу!

Андрій

Цитата: ihortarasuk
Цитата: Zibert
Цитата: ihortarasukТорчин - це там де кетчуп роблять??
Майже!!Назва однакова!!!в нас роблять памятники зграніту тут весь осередок цього бізнесу!
Просто попутав, Завод Торчин в Торчині, яке неподалік Луцька. Також по тій трісі знаходиться село Війниця. Просто подумав земляк. А от воно шо виходить..
та ми всі земляки та ще й на зазах їздимо :D  :D  :D

Андрій

Пробіг 40тисяч км!Заміним масло в двигуні і коробці також замінив всі фільтра!Замінив вихлопну систему поставив резонатор від карбової славуту(лямбду залишив,вварив гайку)і поставив новий глушник!!!!Також перезувся на зиму!Розхід у змішаному режимі 7л!

Андрій

Трохи зашумив машинув дверках клеїв кусочки вібри а монтажні окна заклеїв шумкою під панеллю стінку  також проклеїв  шумкою капот і багажник також!

Славик

Андрій

моторний відсік аід торпедою теж весь проклеєний!Після стоку різниця відчутна!!!!на днищі лежить шумка яка не клеїтся щоб можна було витягти і просущити якщо буде потрібно!

Андрій

Зашипував сьогодні передню резину!По льоду чіпляєтся набагато краще!

roman-udacha

По чому шиповка обійшлась?

Андрій

два передніх шипував 160грн!

Андрій

по грошам десь приблизно  400грн матеріали бралися не дорогі та й не багато-  два листи вібри розміром 55 на 55, 3 квадрата шумки не фольгованої і десь2.5 фольгованої(моторний відсік оброблений повністю фольгованою шумкою)