Выхлопная система

Автор Дима, 18 Листопада 2010, 18:22:45

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Romka

Новый работает также громко как и старый заводской, когда был цел.
Правильно, Володимир делал сам, у меня нет такой возможности, вот и думаю кто и где такое может сделать за адекватные деньги и время. Или может вдруг найти такой глушитель, который можно прикрутить до нашего фланца вместо выхлопной трубы и все (это можно сделать и самому:) ).
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Володимир

Цитата: VladimirNNНа 2 глушителя? Так Владимир же вроде там переваривал что-то. Вообще тема интересная, взять и поставить глушак с другой машины, например с того же Ланоса.
В моїй модернізації нема нічого складного, якщо не тратити час на висихання краски, для одного без ями пів дня роботи, а якщо є яма то там взагалі нема що робити. Але зато їдеш як біла людина, вихлопу в салоні не чути.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Romka

в київському дворику без болгарки, сварки таке не реально зробить

ВКБ

Теж так хочу зробити, як Володимир.

А на вулиці як диркає - тихіже від штатного?
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Romka

НЕ тихіше, імхо. Про Босал і колишній завод

Володимир

Цитата: 6980148Теж так хочу зробити, як Володимир.

А на вулиці як диркає - тихіже від штатного?
Не бубнить, на ХХ чути як пихкотять гази вириваючись з друби, але коли додати газу то звук вихлопу проадає, чути тільки як крутиться двигун під капотом.

Олег

Добрый вечер форумчане  :)

У меня такая проблема. В первые дни как купил машину ездил по селам учился ездить. В ехал на каменную дорогу.... Там пропустил поворот (девки полуголые шли на водоем...) выехал на дорогу по которой лет 10 не кто не ездил (по словам бабушки). Съехав с нее сильно ударился низом... Погнул бочку резонатора в итоге она отгорела отпала. При установке нового резонатора с \"хорошего железа\" тот что в магазине был. Пришлось работать с молотком. И оказалось что ушли уши штанов и вообщем Катализатор бьет об корпус. Чучуть погнул добился эффекта, что катализатор почти не бьет.... Вот не могу найти катализатор с лямдой и сложного механизма тот, что стоит перед катализатором и после штанов. Что посоветуете по ремонту?

Олег

Цитата: сволочьТа тут много писали: карбовый резонатор+ в варить гайку под лямбду.

А где-то готовый есть? Я вот вижу есть просто труба? Если убрать катализатор, что произойдет?

Ромео

Народ, виникла маленька проблемка: підсікають вихлопні гази в шарнірі...Яку прокладку можна виготивити аби поставити між штанами і шарніром випускної труби ???

Ромео

А якщо добре подумати?  *SCRATCH*
Наприклад, феритове кільце з ВАЗ вихлопної, попереднього сточивши його на наждаку до потрібних розмірів?

ВКБ

Поставим для інжектора якісь Ютос, резонатор і глушник, сопілку кривулю. Середньоціновий , мабуть, середньогамняний.

Володимир

Цитата: РомеоА якщо добре подумати?  *SCRATCH*
Наприклад, феритове кільце з ВАЗ вихлопної, попереднього сточивши його на наждаку до потрібних розмірів?
Попробуй гайки трохи підтягнути на яблуку.

ВКБ

Нейтралізатор пришвидшує гниття вихлопної? Бо тільки  нову вихлопну поставив, завів, і відразу плеще вода між резонатором і глушником, бо поки без прокладки там, загубив перед встановкою та так і залишив.

ZaVa

Цитувати виділенеНейтралізатор пришвидшує гниття вихлопної?
Почитайте як працює нейтралізатор. http://www.amadeus-project.com/articles/cat.html
От і гниє,бо водичка є в системі.
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

ВКБ

А на карбы шо не гниэ так швидко?