Старт со сфетофора с новыми машинами.

Автор ВКБ, 27 Листопада 2013, 22:33:38

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Саша

Цитата: AndreyZpДаа. А когда в ней пять человек нормального веса? Ели едет
та не нада, коли 5чол, так вона набирає маху і йде по трасі ті самі 140-150км/год, і ще краще ніж порожня, і мова тут не в тім чи 1.2 чи 1.3, і карб, інж, головне як налаштована авта під власника!! Інж ще не означає верх еволюції, та мах швидкість як у 1000 сильної Бугатті.
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Number One

Цитувати виділенетак вона набирає маху
Токо медленно она набирает :D

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

ВКБ

Цитата: Number One
Цитувати виділенетак вона набирає маху
Токо медленно она набирает :D

если каждую передачку крутим 3500-4000 очень даже к стулу прилипаю. Просто лёгенькая 140-150 по плохой дороге, по хорошей - нормально. Но после остановки авто по причине окончания топлива и толкания под 1% горку, я бы не сказал, что она лёгкая. Ну обтикаемость конечно - зубило.
И по трассе ветром нифига от фур не здувает, кто-то мне втирал, так как продал , попавши под блотное влияние и обсирание славки.

У меня на БК так и висит макс. скорость - 158км/ч, и это педалька не впол и не совсем пустой.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Андрей

А в поміти цікаву закономірність що з одним пасажиром 140 і не більше.А ось в тому році їхав повною машиною на Чабанах(Кияни зрозуміють де це) розігнався аж до рекорду 175км/год .Rolls royce який їхав десь 160в недоуменіїї трохи був

Саша

Де Фастів, де Чабани знаю, хоч не киянин(авта київлянка, київляночка..), но часто проїжджаю їх як їду до родичів у Мархалівку! Знаєш де це?! Влітку минулого року на трасі Гайсин-Погребище тягавсь із таз15-ю, на відрізку Очитків-Кожанка на швідкості 150 в заносі пройшов місток (там поворотик, і на ньому повно піску, Снайпер знає це місце..), авто втримав, але в цей момент перехвилювавсь за малого поряд, позаду 5мішків бараболі лежало. Після того те тіло відстало, і більше не рипалось обганяти.:) Видно вирішив, що якийсь безбашний, чи типу того.
Відтоді із дітьми та жінкою більше 80км/год не їжджу.
Стосовно старту із світлофора, то від перехрестя до перехрестя кіа сеед 1.6 позаду, ЮРА, на тому ж відрізку добрих 2 корпуса продув... За тази мовчу, то окрема каста стрітрейсерів, не одного наказав. Поки що у списку немає Пріор і десяток..., но є Вв венто.. Ось так, і це на 1.2карб.
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Kritik

цікаво чи хоть 80% з тих вами обігнаних, знали шо ви з ними ганяєтесь?
я по трасі Ковель-Любомиль ганявся з Санг Йонгом, після 190 він здався

:D

а взагалі то тема - бредня)
виїдьте на 402м, засічіть нормально час, і все стане ясно...
скільки людей на форумі знають свій час на 402 метри? 2? 5 масимум)))))

а все решта.....

1.6 Сід який має розгін до 100?
10-11 сек....
такий самий час має наприклад Калина 1.6 16 ве... сток....
1.2 Славута сток ніколи не об\"їде 1.6 16ве ВАЗ сток....
відповідно не об\"їде 1.6 Сід)

все просто)

а тема - міряння піськами)  :D
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

ВКБ

Політична тема і флуділка (як плевалка наче) мабуть краще. :D

Потужність-вага тама і про опит і по МЕМз в основному.
Іноді терба показати х.. тому, хто по слухам живе і по понтам. 8)  Одне діло хлопці хто колупав машинки, з недешевими машинами тепер заводишь тему про авто, то про МЕМз поганого не кажуть. Мажори несуть таку чепуху......

А взагалі, виігрує на любій легковій бензиновій авто, якщо крутне мотор до 4500-5000ою до перемикання. Різницю вага-потужність прикиньте, з урахуванням пасажира і мотлоха. А так хто як хоче перегонятись.

Number One

Цитата: Kritikцікаво чи хоть 80% з тих вами обігнаних, знали шо ви з ними ганяєтесь?
:D  :D  :D
Саме про те і я кажу *JOKINGLY*

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Саша

Цитата: Kritikцікаво чи хоть 80% з тих вами обігнаних, знали шо ви з ними ганяєтесь?

а все решта.....

10-11 сек....
такий самий час маєнаприклад Калина 1.6 16 ве... сток....

все просто)

1. 100%тих із ким ганявся знали, бо було конкретне запрошення!
2. Із с-йонгом тягавсь на славці 1.2 шо перл як дурна..., чи на тазокалиніспорт, шо пре як дурна у кубі. :)  ? Так у ваших краях немає доріг, для таких швидкостей, бо вам відремонтували 95 пріцінтів даріг у вашій стіріні
3. Я не знаю чи 5-10, і не знаю свій час, но коли я увидів відєо із 2-го Гайсиндрагу, де таз, із яким я тягавсь програв таз1.6 bу тюненг, менше як мені, я засумнівавсь у йоґо пруткості.., бо йому він продув менше як мені із світлофора.
Так шо із балачки 1.6, чи то тощо, сприймаю повз вуха.
4. Хто сказав, що Тавра 1.2к сток?!!
Мій наставник-механік-друг, був механіком на \"ЧАЙЦІ\",в одній із команд,(зараз газує на Польщу, у одну із їхніх стаєнь),тривалий період, тому я думаю в деяких питаннях він компетентніший за тебе, друже Сашко!
5. Якщо ти був у Нашому Містечку, і бачив ті 2 світлофори, то ти зрозумієш. Юра іх знає.!
І запамятай, Сашко-теска-друже,  я не міряюсь піпіскою, я кажу те, що Є!!
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Юрій

Цитата: Alexxx_1982

а все решта.....

10-11 сек....
такий самий час маєнаприклад Калина 1.6 16 ве... сток....

все просто)

1. 100%тих із ким ганявся знали, бо було конкретне запрошення!
2. Із с-йонгом тягавсь на славці 1.2 шо перл як дурна..., чи на тазокалиніспорт, шо пре як дурна у кубі. :)  ? Так у ваших краях немає доріг, для таких швидкостей, бо вам відремонтували 95 пріцінтів даріг у вашій стіріні
3. Я не знаю чи 5-10, і не знаю свій час, но коли я увидів відєо із 2-го Гайсиндрагу, де таз, із яким я тягавсь програв таз1.6 bу тюненг, менше як мені, я засумнівавсь у йоґо пруткості.., бо йому він продув менше як мені із світлофора.
Так шо із балачки 1.6, чи то тощо, сприймаю повз вуха.
4. Хто сказав, що Тавра 1.2к сток?!!
Мій наставник-механік-друг, був механіком на \"ЧАЙЦІ\",в одній із команд,(зараз газує на Польщу, у одну із їхніх стаєнь),тривалий період, тому я думаю в деяких питаннях він компетентніший за тебе, друже Сашко!
5. Якщо ти був у Нашому Містечку, і бачив ті 2 світлофори, то ти зрозумієш. Юра іх знає.!
І запамятай, Сашко-теска-друже,  я не міряюсь піпіскою, я кажу те, що Є!!

Ти вже поставив той свій 1.4?  ;)

Юра

а все решта.....

10-11 сек....
такий самий час має наприклад Калина 1.6 16 ве... сток....

все просто)

опять калима-малина,аж смішно)))))))))))таке відчутьтя що це спорт болид,часто хвалиш))))))0без образ.....
а про те що ти сказав що більшість спартанців і не знають що з ними змагаються.то в цьому я согласин......І думаю ше про те що вони трохи розумніші і бережуть житьтя тих собі навіжених тавроводів

Kritik

Цитувати виділенеопять калима-малина,аж смішно)))))))))))
аналогічно можу сказати - опять Славуто драгстери, аж смішно)
таке відчуття шо це спорт боліди
часто хвалите
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Саша

Цитата: Kritik
Цитувати виділенеопять калима-малина,аж смішно)))))))))))
аналогічно можу сказати - опять Славуто драгстери, аж смішно)
таке відчуття шо це спорт боліди
часто хвалите
брате, цитую тебе,: \"...пре що дурна...\" і це про Славку твою, і що нет повен відео із нею, де їі дручать срх, гольфи, тощо!
Так шо висновок: або тебе всі їпали, і пох твої тюнєнг-виїпони, або ти всіх розводив у своїх постах на форумі, поки нє прідбав таза...
Стань на 402м із славкотавроном 1.4 і побачим..., і пох у кого кіко шлапаків!!
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Юрій

Сашковий Таврон досить потужно пре.  *THUMBSUP*  
Сам видів.

ВКБ

Я розганяю ДВС до 5500об/хв. на першій і перемикаю на третю, якщо по рівній і максимум пасажир не важче мене.

Шкода октавія 1,4 (16 клап.)-  не то пальто не моторчик. З другом договарювався вчора, він впевнений був що шкода віне.
Він помилився.

Коштує в 3 рази більше, але функцію виконує не в три рази швидше. Скоріш безпечніше і понтовіше.  За це вони мені і подобаються.