.Моторедуктор дворника. Проблемы, поломки.

Автор Олег, 02 Березня 2009, 09:50:41

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ВКБ

Иногда не работает дворник после брызгания. Надо включать на другой режим, но не всегда. Как это лечится?
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Артем

Сьогодні сталася проблема з двірником. До недавнього часу бувало заїдав в ондному положення, після легенького підштовхування знов працював, а сьогодні перестав працювати. Спочатку я чув як працював моторчик, але щітка не рухалася, я зняв двірник і побачив, що всередині трохи стерлися зубчики. Сам моторчик без двірника працював. Я поставив назад двірник, але це двірник не запрацював, я його знов зняв, але мотрочик більше і без двірника не працює. Порадьте, що робити, а то їздити треба багато, а тут така халепа, треба міняти моторчик чи лише релюшку, ну і якщо релюшку, то де вона знаходиться? Як зняти моторчик? І ще одне, хочу замінити саму щітку, бо та вже зношена, який розмір щітки має бути? Дякую наперед за відповідь. :)

ВКБ

Візьми книжку, там все зрозуміло. Так на словах важко розказувати.

Похож.

Number One

Релюшка. Подрулевик. Питание на мотор.
Такой мотор дворника подойдёт, но только я сомневаюсь, что он понадобится :)
Щётку бери alco 530мм

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

ВКБ

Да и вообще, если повреждена капроновая шестерня она продаётся отдель. Заменить и всё.

Артем

Сьогодні зняв моторчик - він тріс на половину, хоча і металевий, заміна шестерні нічого не дала. Можливо це реле, або запобіжник? Чи моторчику вже кінець раз він тріснутий? До речі, а де знаходиться ця релюшка? Ну і раз на те пішло як перевірити чи в порядку запобіжник, де він знаходиться? Підкажіть хто знає?

ВКБ

Реально кто-то помог ручкой сломать его, так бы он сам не сломался-бы.
Предохранитель может буть в общей панели, на крышке рисунок есть.
Может это поможет.

Артем

Сьогодні купив новий моторчик двірника, поміняв і все запрацювао, щітка більше до речі так не б\'є вліво вправо як колись, а працює тихенько і плавно, коротше треба було одразу міняти моторчик.

ВКБ

Славутство, питання: При вимкненому запаленні двірник працює при повороті ричажку, цікавить люкс, 10-ні перемикачі.
Чого питаю, забув недавно вимкнути - посадив повністю АКБ, прикурювати прийшлось, щоб до дому доїхати.

Володимир

Цитата: ВКБСлавутство, питання: При вимкненому запаленні двірник працює при повороті ричажку, цікавить люкс, 10-ні перемикачі.
Чого питаю, забув недавно вимкнути - посадив повністю АКБ, прикурювати прийшлось, щоб до дому доїхати.
Працює.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

JeepKa

а як зробити щоб двірник зупинявся з водійської сторони?  *SCRATCH*  як в мерседеса *THUMBSUP*
Руки в масле, жопа в мыле - я люблю автомобили!®

Number One

На шестерні є два місця посадочних під тягу. Переставляєш тягу на інше, то двірник шо в мерседеса.

Я ДОМА !!!

JeepKa

Цитата: Number OneНа шестерні є два місця посадочних під тягу. Переставляєш тягу на інше, то двірник шо в мерседеса.
не зовсім зрозуміло.
там вище є пру фот того всього, можна якось там показати що за \"шестерні є два місця посадочних під тягу\"?
десь чув що можна якийсь дріт в розємі місцями переставити...
от тільки який і куди?
Руки в масле, жопа в мыле - я люблю автомобили!®

Number One

На пластиковій шестері вроді два посадочних місця під тягу, водило.
Переставляєш і все.
Але вроді є з одним кріпленням.
Тоді або полюса міняти (оце вже я хз), або точити новий паз під шпонку, навпроти стандартного.

Я ДОМА !!!

Number One

Я ДОМА !!!