які пружини ставити на славуту

Автор zaz, 09 Січня 2014, 10:46:08

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

zaz

чи є на славуту мягкі хороші пружини . і чи можна знайти пружини холодної навивки як що так то що вибрати

Max 55

У нас и так слишком мягкие аморы стоят поэтому не советую менять, лучше каябу поставьте

ВКБ

Холодной навивки пружин с таким сечением проволоки нет. Холодніми навивают пружины малого сечения проволоки, там нет риска растрекивания и небольшое усилие гистерезиса раскручивания.
У меня вообще правая сторона просаженная єтак на 1,5- 2 см, немного перекошенная из-за постоянного залезания и ездения пасажиров (не такси).
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Андрій

а мені потрібні жорсткіші пружини щоб коли загружаєш багажник то не так швидко сідало такі є чи з якоїсь начої машини підходять??чи всетаки проставки поставити під аморти буде простіше?

Max 55

Цитата: Zibertа мені потрібні жорсткіші пружини щоб коли загружаєш багажник то не так швидко сідало такі є чи з якоїсь начої машини підходять??чи всетаки проставки поставити під аморти буде простіше?
все равно свыше 300 кг не нужно возить
старые пружины у тебя просевшие?
аморы мягкие?

а поставишь жесткие аморы будет тачка табуреткой!

Андрій

та вроді не просівші аморти заводські!Сьогодні їхав в багажнику 90-100кг плюс 1 пасажир ззаді 100кг і вже чирхає!

Max 55

Цитата: Zibertта вроді не просівші аморти заводські!Сьогодні їхав в багажнику 90-100кг плюс 1 пасажир ззаді 100кг і вже чирхає!
то у тебя об подкрылок чиркает, нузно закрепить последний по человечески

если нет подкрылков то может чиркать об брызговик - изогнутая часть, а если об голую арку тогда менять аморы - уже не держат не хрена!

Володимир

Цитата: Zibertта вроді не просівші аморти заводські!Сьогодні їхав в багажнику 90-100кг плюс 1 пасажир ззаді 100кг і вже чирхає!
Я на таврію ставив на 4 насічки, то коли викидував з машини задні сідушки і все з багажника, то амортизатори діставали до відбійника.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Андрій

об покрилок і об бризговик чирхає да!А які аморти назад ставити краще після зими планую міняти!?

Max 55

Цитата: Володимир
Я на таврію ставив на 4 насічки, то коли викидував з машини задні сідушки і все з багажника, то амортизатори діставали до відбійника.
шо за аморы кидал?

Андрій

Цитата: Володимир
машина сильно дубова стала???Скільки грузив?