Сделать базу длиннее

Автор Тимур, 17 Лютого 2014, 22:56:11

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Sergik32

ну якщо є лишня машина і трошки грошей від яких не погіршиться  сімейний бюджет, то можна і погратися, порізати-подовжити-укоротити і т.д, чисто для навиків, удосконалення, приємного часупроводження за улюбленою справою, хоча я і так знаю слова які в кінці всього проекту будуть сказані - да ну її ... ту славуту, не було куди гроші і час впалити, з такими інноваціями не на трасу ні куди, бо там менти задовбуть.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

АнтохА

вварить? че за бред? легко и просто сместить колеса назад, сделав у токаря переходники типа под вазходовку, только под стандартную ось ступицы со смещенными крепежными отверстиями в какую сторону захочется

Number One

Якось про вставку забули. А воно надійніше і менш геморно буде.
Так шо Антона в цюнех модером :D

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

LonelyWolf

Кстати, да. Вставки.....

Dir

Цитата:  не знаю что делал Игорь (Романов), но я писал про то, что делали переходники со смещением назад, там заодно и занижение делалось, думаю для данной цели это тоже будет актуально
o5o9815362

Володимир

Навіщо мучатись зі вставками, переварити вуха на кузові змістивши чуть назад, і всі діла.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

а тоді нахилиться стойка, не буде викручувати стакан і штока?
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Володимир

Цитата: Sergik32а тоді нахилиться стойка, не буде викручувати стакан і штока?
Думаю ні.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Тимур

Цитувати виділенеНавіщо мучатись зі вставками, переварити вуха на кузові змістивши чуть назад, і всі діла.

и я за что

Dir

Цитата: Sergik32а тоді нахилиться стойка, не буде викручувати стакан і штока?
нет, не будет, оно и так немного гуляет когда работает подвеска, сдвинув на 4 см, наклон не настолько сильно изменится
o5o9815362

Sergik32

амортики у нас ітак не особо, а так на шток ще більша навантага буде, точніш не буде соосності між штоком і ниліндром при стисканні, буде вигризати направляючу.

Тимур

Цитувати виділенеамортики у нас ітак не особо

Если буду маятся, амортизаторы как раз будут не родные, а более жесткие.

Dir

ну на самом деле там угол изменится настолько незначительно. что едва будет заметно, но для большего удовлетворения, можно замутить опоры на ШС
o5o9815362

Number One

Цитата: Dirможно замутить опоры на ШС
И смерть стаканам...

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Dir

Цитата: Number One
Цитата: Dirможно замутить опоры на ШС
И смерть стаканам...
не от наших опор во-первых, во-вторых, там еще есть резиновая вставка под всей опорой
o5o9815362