Масло для КПП

Автор Alex Miha, 06 Січня 2009, 18:42:48

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

В кого яке масло в КПП

Aral
1 (1.1%)
Bizol
1 (1.1%)
BP
3 (3.2%)
Castrol
14 (14.9%)
Elf
7 (7.4%)
Fuchs
0 (0%)
Liqui Moly
6 (6.4%)
Mobil
7 (7.4%)
Motul
2 (2.1%)
Neste
1 (1.1%)
Ravenol
0 (0%)
Shell
2 (2.1%)
Total
0 (0%)
Venol
7 (7.4%)
XADO
16 (17%)
ZIC
9 (9.6%)
ТАД
18 (19.1%)

Всього голосів: 94

Руслан

Я себе залил Elf Tranself NFP 75W80, когда заливал было -5 на улице, а масло жиденькое. Недавно было -18, завел, через 20 сек. отпустил педаль сцепления - нагрузка почти не изменилась.

ВКБ

Цитата: RectorЯ себе залил Elf Tranself NFP 75W80, когда заливал было -5 на улице, а масло жиденькое. Недавно было -18, завел, через 20 сек. отпустил педаль сцепления - нагрузка почти не изменилась.

Для зими саме то, головне щоб лытом не текло. а вообще для мультималеньких КПП саме воно. Теж буду брати.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

ВКБ

Залив Венол-75В90 - 2,3л. Передачі перемикаються при -2 легше чим при 80В90. Як жужала так і жужить, ну трохи тихіше. Таке воно родилось.

РОМА \"Прювет!\", як твоя присадка - допомогла?

Ромео

Костя, ці всі присадки або розвод для лохов або просто я нічого не відчув... Якщо в коробці є якісь проблеми то крім вскриття і заміни необхідних деталей жодна присадка не допоможе...

Sergik32

золоті і точні слова.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

ВКБ

Ну, знатоки і торговці тобі б сказали, що в тебе досвіду мало і мало ти наїздив на присадках і мало тюбиків туди хильнув.

Тільки КПП зроблена з якісних деталей і якісно збрана буде нечутна.

Ромео

Цитата: ВКБНу, знатоки і торговці тобі б сказали, що в тебе досвіду мало і мало ти наїздив на присадках і мало тюбиків туди хильнув.

Тільки КПП зроблена з якісних деталей і якісно збрана буде нечутна.
Згідний... Завтра якраз протестую якість своєї переборки КПП. Сподіваюся, я не даремно майже 2 тижні із щупом лазив по коробці і всіх її потрохах... )))

Слава

Цитата: EvGaS
Цитувати виділенеУ меня кпп шанса работает идеально на 75w85 полусинтетики, и таврия на 80w85, вообще не слышно кпп, тока как движок пыхтит  , а на шансе как авиомотор, причём с самого начала как выехала за ворота автосалона.
80w-85 - отечественное масло, крайне агрессивное к цветным металлам таврической коробки - синхронам и вилкам (более, чем западные GL-5). По вязкости оно тоже плохое - слишком жидкое там где нужна густота для защиты, и слишком густое, там где нужна жижа.
Советую сменить на 75w~80w-90 GL-4 и приправить двумя тюбиками MoS2 1988.

Этот совет думаю и мне подойдет? Сейчас залито ZIC G-FF 75w85 GL-4, пора менять.

lizard

Перечитавши  цю гілку, замовив 80w-90 GL-4 Venol.

Володимир

Цитата: lizardПеречитавши  цю гілку, замовив 80w-90 GL-4 Venol.
75w-90 GL-4 Venol краще, хоча і це не погане.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ВКБ

Цитата: Володимир

передачки вмикаю з задомоленням. потроху наче кпп тихшаэ.

Ромео

Мені на оргії взагалі порадили ATF залити.... Кажуть теж коробас себе класно почуває і що тарахтіння взагалі пішло у вічність...  Може колись спробую...  :)

ZaVa

Собі залив отаке - http://mannol.com.ua/mannol-fwd-getriebeoel-75w-85-api-gl-4/
Задоволений. Передачі вмикаються \"отлічно\" )))
Щоб коробка стала працювати тихіш, то не скажу.
Перед цим було залито ЗІК 80В90 ГЛ-5. Вонюче....., ще хуже ніж ТАД 17. Злив по причині що воно ГЛ-5. на момент коли заливав,то не знав що треба ГЛ-4. Зік брав по 80грл/літр.

Манол взяв, бо не дороге ( 60грн/літр ) і ГЛ-4. Доречі не вонюче. Ледь-ледь є запах чи то ТАДу чи то ... незнаю чого )))
Залив в коробку всі 3 літри. Думав попре через сапун, але все в порядку, не пре. Мені подобається...
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

Віталій

а скільки масла в коробку влазить ?

Володимир

Цитата: ВКБ
Цитата: Володимир

передачки вмикаю з задомоленням. потроху наче кпп тихшаэ.
Я вже трохи поїздив на 75w-90 GL-4 Venol, сьогодні їздив то коробка замітно тихіше працює ніж на 80w-90 GL-4 Venol. Що цікаво коли перше масло заливав в коробку, і те що зараз, то коробка починала працювати краще після певного пробігу після заміни.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion