Лето 2014

Автор Сергей, 04 Червня 2014, 11:26:22

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Игорь

Цитата: AndreyZpihortarasuk якщо на вечір на природу я згоден. А якщо декілька днів ти ж не будеш одного шашлика їсти. Супчика якогось, у нас баагто самі ловлять рибу і варять уху прям на природі, вермішель на кострі, тощо

А ну хіба так. Я довго не можу бути на природі.На  мене хандра нападає. Я не можу бути на природі більше 6-ти годин. Нервовий, я.
ЗАЗ 1103 Славута цвет  красний 110307-42 2008,Тип кузова: Хэтчбек, Объем двигателя: 1.20 л.(инжектор)Пробег: 56666 тыс.км
[/url]

Игорь

Цитата: sniperнепосредственно с огнём соприкосновения нет. а там посмотрим.
вся ржавчина оцинкована, так что думаю и без краски не будет ржаветь. если что еще раз зачищу и покрою термостойкой краской

Довго думав як так вийшло... Скоріше \"оговорка\". В нас на роботі був акваріум для оцинковки малих деталей. Там метод електролізу був. А термостійка, це та якою за часто супорта закрасять?
ЗАЗ 1103 Славута цвет  красний 110307-42 2008,Тип кузова: Хэтчбек, Объем двигателя: 1.20 л.(инжектор)Пробег: 56666 тыс.км
[/url]

Андрій

О, а я навпаки мені це мало дуже 6 годин. от декілька днів уто супер.
Головне не промахнутися щодо кількості горілочки.
Я от нещодвно на острові відпочивав два дні, суто на природі. вах як відпочили :)

Два дні а таке відчуття як тиждень у відпустці був ;)

[img]http://s

Andrew1.2Li

Цитата: sniperа поехал ка я на море 8)
Что там народу много у вас на пляжах?

[url=http:

Buzyan

Цитата: Andrew1.2Li
Как во время революции 1917 года. :P
0503881138 0633061992

Володимир

Цитата: KOTУ меня есть желание, надеюсь и возможность будет  на неделю на Западную Украину, подскажите озерца, горы, в городах что посмотреть, какой дорогой поехать?  Был в Тернополе очень давно да и больше не особо что знаю.
В Львівській області можна по замках поїздити, там їх саме більше збереглось, типу Олеськ, Золочів, Підгірці. В Підгорецькому замку знімали Дартан\"яна і 3 мушкитери.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Игорь

Цитата: KOTУ меня есть желание, надеюсь и возможность будет  на неделю на Западную Украину, подскажите озерца, горы, в городах что посмотреть, какой дорогой поехать?  Был в Тернополе очень давно да и больше не особо что знаю.

Я з західної України. І чесно поняття нема на шо тут дивитись... село як село. Відпочити, то мабуть Карпати, купатись Світязь шоле?Ше те болото і ціни як в Криму. До Львова можна, там містечко старе, красиве, тісне. Церкви чудові, культура, та  й взагалі нудне місто...До Львова лише компанією, так по шлятись по замкам, монастирям, кладовищам(кладовище там красиве). Чи якщо діти аквапарк, кафешки.

Про себе: - Треба буде відвідати ту, садо-мазо кафешку.

[video][/video]
[/url]

Андрій

Треба водою було лікувати. Вода - це самі найкращі природні ліки.
І рецепт дуже простий. Коли опалився - ВСЬОГО дві краплі води на стакан спирту, і ти результат вже за 5 хв відчуєш. Попустить десь за 10 - 15

Игорь

Цитата: sniper
Цитата: Andrew1.2Li
на горпляже небыл не знаю. хотя ща
во http://live.kerch.net/default.aspx?VS=0&ID=1445 чет маловато.
я был на азове, вода еще прохладная, но если я в воду залез значит норм)))

нужны были срочно шампура, нашли вязальную проволоку. я и не знал что ей можно обжечься. она жестоко греется на изгиб. когда узнал уже было поздно, два ожога(

Пам\'ятаю, ходив до школи. То раз в  рік походи до лісу були. Відповідно, ні мангалів і шампурів. То гілки різали довгі і на них нанизували м\'ясо, чи сало.
[/url]

Игорь

Цитата: AndreyZpТреба водою було лікувати. Вода - це самі найкращі природні ліки.
І рецепт дуже простий. Коли опалився - ВСЬОГО дві краплі води на стакан спирту, і ти результат вже за 5 хв відчуєш. Попустить десь за 10 - 15

При ожогові, краще попісяти *YES*  на рану.
[/url]

Нариман

не могу найти тему про задние амортизаторы, подскажите какие лучше взять?
Рaзговор в чaте: - Помогите,уменяпробелнерaботaет! Ответ: - Нaстоящему_прогрaммисту_пробел_не_нужен!

Нариман

ну всетаки подскажи что купить
Рaзговор в чaте: - Помогите,уменяпробелнерaботaет! Ответ: - Нaстоящему_прогрaммисту_пробел_не_нужен!

Нариман

вот скажи, когда проехжаешь через лежачий полецейский  зад как себя чувствует?  мягко или жостко

Нариман

вот, у меня тоже подкидывает, и резко так опускается как воздушная пробка в самолетах))) хочу чтоб мягко было как в ваз 06

Андрій

на ваз 06 мягко?
 o_O  o_O  o_O  o_O  o_O  o_O  o_O

sniper места красивые очень! Воздух наверно  ппц. ПРавда безлюдно как то...