Стуки непонятного происхождения

Автор DANOren, 02 Травня 2008, 20:38:55

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ВКБ

Струкотня на пагорбах (декілька разів за секунду) в лівій стороні. Тепер я не спішу з висновками. Можна помилитися на рахунок , стійка і шарова. Привіткриваю на ходу дверку - пропадає. При відкритій під 45 градусів дверцяті вручну вверх-вниз хитаю - люфт, в і нших положеннях немає. В закритому положенні не виходить пощупать. Стукає і замок і петля здається. Буду якось лікувати.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Camel Trophy

Цитата: ІГОРколюди привіт!!!!! така проблема гуркіт з правого переднього боку при початку руху такий звук тудудудуду і так до третьої передачі далі нема!!!!що може бути порадьте????!!!!!!!!
Правая внутренняя граната,  на третьей не торохтит потому что уже нет такой силы воздействия(мощи не хваптает торохтеть)

ВКБ

Посмикати на ямі і буде видно.

Игорь

Привет Всем! такой вопрос при езде по дороге временами слышны такие вроде как удары  сзади справа, стал по смотрел вроде норм поехал дальше та же фигня опять стал покачал машину слышу опять типа удары но спешил не когда было смотреть назад ехали втрём стука нет только опять сам опять стук, что может быть Помогите!!!

Sergik32

оце у мене така сама херня тільки ззаду зліва, якщо загружена машина то не стукає, а пуста то стукає, я схиляюсь до думки що то пластиком об витки пружини
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

ВКБ

У мене сусід по гаражу попросив подивитись, чи є під пружинами в амортах якісь прокладки, і коли заліз на задні стакани подивитись, то розкрутилась гайка крілення штоку на задньому аморті, повністтю і впала між безшумкою. До цього теж стукало не міг поняти де, думав у дверках задніх тяги гамка бовтаються і стукаються. Закрутив і попустило.

Sergik32

так у мене гайка закручена і помазана краском ще з завода, а стукає чогось щось
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Володимир

Можуть бути відпущені гайки на кріпленні балки, а може так віддавати розбиті петлі в дверях.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

ну двері з петлями ще нові, бо коли вийду і понажимаю на задок то чутно що воно тіпа в стойці стукає, і це при деякому положенні, коли трошки нахил є

Игорь

Цитата: Sergik32ну двері з петлями ще нові, бо коли вийду і понажимаю на задок то чутно що воно тіпа в стойці стукає, і це при деякому положенні, коли трошки нахил є

Именно так и у меня, я посоветовался со знакомым у него было две таврии говорит что может быть сайлентблоки тот что на амортизаторе и те что на балке но говорит не пластмасса, у него тоже стукала в том раёне так на балке поменял сайлентблоки и порядок.

ВКБ

Цитата: Гарик98033
Цитата: Sergik32ну двері з петлями ще нові, бо коли вийду і понажимаю на задок то чутно що воно тіпа в стойці стукає, і це при деякому положенні, коли трошки нахил є

Именно так и у меня, я посоветовался со знакомым у него было две таврии говорит что может быть сайлентблоки тот что на амортизаторе и те что на балке но говорит не пластмасса, у него тоже стукала в том раёне так на балке поменял сайлентблоки и порядок.

Це ж як вони повинні були пережуватися, щоб в вузлі сайленблоку металеві деталі почали стукати?

Sergik32

от і я за шо, то звук не метала об метал, а якийсь тіпа полімер об метал

Игорь

Я нашёл что у меня, оказывается проставка чуть ушла в сторону двигателя на пол сантиметра и етого хватило чтоб амортизатор бился об кузов той частью где держит пружину жаль не получается скинуть фотки

Игорь

Цитата: ВКБ
Цитата: Гарик98033

Це ж як вони повинні були пережуватися, щоб в вузлі сайленблоку металеві деталі почали стукати?

Лично не видел, за что купил за то продал, но в жызни бывает всякое.

Володимир

Цитата: Sergik32от і я за шо, то звук не метала об метал, а якийсь тіпа полімер об метал
Так може стукати амортизатор.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion