ЗАЗ 1103 1.3Si - \"training vehicle\"

Автор user 1103, 22 Липня 2014, 10:22:02

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

user 1103

Вітаю гостей сторінки і одразу вибачаюсь, напишу по машині все не одразу, а з часом...

Основна інформація:
Рік випуску: 2009
Колір: червоний
Двигун: 1,3і
Комплектація: стандарт
Живлення: газ (пропан)/бензин
Пробіг на момент купівлі: 45 тис. км.

Фото можна переглянути у гуглі

Купив авто два місяці тому, в якості тренувального ТЗ, всі кажуть що дорого і просять продати дешевше  :D
За місяць проїжджаю приблизно 1-1.5 тис. км.

За час експлуатації вистачило часу зробити:
- підняти зад
- замінити мастило в двигуні та фільтр
- ДОЛИТИ масла в КПП
- замінити колодки гальмівні та вставити планку ручного гальма (їх не було зовсім)
- замінив дверні замки (був лише 1 ключ, а я такого не люблю)

Що хочеться ще доробити (по цих пунктах буду вдячний за підказки та поради):
- дверні карти прикрутити на щось серйозне
- замок багажника (відкривається по кілька разів на тиждень)
- коректор фар
- світло салону
- купити динаміки в задні посадочні місця
Смерть ворогам! 

Joker_

dj_doom

Sergik32

Цьвет конешно гарний. З бортовичком!!!
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

shuter80

Андрій

З бортовим!Я просто купив нові кліпси і якщо потрібно зняти карту і вони лопають зразу міняю,можеш на свморізи прикрутити але я б не радив!

lizard

Number One

З бортовиком!
1. Саморізи!  Або нові кліпси+ущільнювач (з чого його колхозити, вирішувати Вам, резинка, 2х скотч, антискрип...)
2.Замок багажника хитра штука - в мене не відкривається, але довелось попрацювати. Сам язичок, саме ту площину, що зачіпляється за скобу, тре підточити, зробивши нахил гачком.
3. Коректор не працює майже у всіх. Або забити, або ставити електричний.
4. Саме найменше - ставити світлодіодну лампочку, світла від неї більше. Ще один прикол - зколхозити такий самий плафон на праву сторону, хтось тут на форумі таке робив. Або плафон від Ланосу.
5. Погане місце, вода з відкритої ляди тече саме туди, довго динаміки не прослужать. Та й з точки зору звуку стокові островки не найкраще місце.  Не рекомендую. Рідну полицю кромсати теж не рекомендую, тре шось інше думати. Акустична полиця ГТР - звук гарний, виконання на 3, але занадто важка для островків, провисає з часом.

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Владимир

С уважением Владимир!!!

Max 55

adwin

О, земляк в наших рядах))) с бортовым! !!

user 1103

Всім дякую за вітання та поради.
Динаміки та коректор значить поки що відміняються.
Освітлення вирішив робити як у товариша shuter80: гарненько вийшло.
По картам дверей: купив собі кліпси (20 шт.), думаю буду щось підкладати під карти, але ще не вирішив що.
Замок багажника хочу поставити з Ланоса, особливо сподобалася ідея з відкриванням з-під сидіння :) Поки що залишиться стандартний, викруткою трохи підкрутили, наче нормально, але треба його \"путньо\" закривати (не завжди доцільно, особливо коли в машині спить дитина).
Смерть ворогам! 

Number One

Про відкривання з під сидіння забудь, дуже геморна це справа і сенсу немає, став електропривід і кнопку на торпеду.

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

user 1103

Ще було зроблено:
- замінив фільтр грубого очищення газу на гбо (стоїть томасето, продавець не зміг сказати коли саме він ставився, їздив поки не забило його)
- замінив кришку розширювального бачка (бігло по моторному відсіку постійно)  
- приклеїв вітровики на двері (тепер і в дощ можна з вітерцем їздити)

Number One, дякую, подумаю, взагалі поки що покупки призупинені, треба гроші на інші потреба, а дитячих коштів і зарплати немає ще :(

п.с. Ходили на річку з коляскою, назад кум забирав на своїй славуті, от тут я і зрозумів як же класно коли в багажнику немає балона.

Додано: -------------------------------------------

Хвилинка вільна знайшлася......
1. Хотів поміняти бензиновий фільтр, але кляте кріплення фаркопа не дозволило. Зроблю на вихідних, коли буде 4 руки. Зняв замість фільтра \"Антистатик\", все ніяк руки не доходили до ключа.
2. Недавно був д.р., подарували:
а.  підлокітник. Раніше вважав таке діло непотрібним, але з ним наче не так і погано )))
б.  відеореєстратор Convoy DVR-05HD v.2, якість зйомки не дуже, але для початку піде. Ютуб пропонував стабілізувати відео, але я подумав що краще залишу як є в оригіналі.
[video][/video]
[video][/video]

фото не викладу, бо машина страшна, я її мию тільки як до тещі приїжджаю :)
Смерть ворогам! 

user 1103

Замовив собі діагностичній кабель, якщо правильно зрозумів, то треба через програму СенсДіаг працювати, так?
Якщо привезуть завтра, то на вихідних буде дуже багато гемору :)
Смерть ворогам!