Почём бензин - пропан?

Автор Андрей, 04 Січня 2008, 13:10:31

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ВКБ

Цитата: Sergik32у нас тоже машрутка 2,5 по місту і 6 грн додому домене і того 17грн в день, то їжжу поїздом там 10грн в день, а машином тра аж 47км в дві сторони крутнуть і того 5л бенза по 16,99=84,95грн в день.

ОГО! Дійсно краще потягом. У мене  день мін. 24км з гаражем, а максимум туди-сюди = 35-40км. Полумісто-полутраса. Так поки вигідно бо жінка та сестра. А автобусом буде у вересні по 4грн. + пішки 15 хвилин тьопати. На авто під поріг.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Володимир

Цитата: ВКБНу там олігархам перепадає з крадіжок від акцизу на дороги 6 грн, а так 8 грн на нафту іноземцям. 2 грн виробнику і азс. Інтересно, якій % нашої нафти? Може як з газом, 57баків собівартість газу, його підмішують, нашого, а косять ціну під російську. Аб взнали, мабуть ще один майдан був би.
Зараз російська нафта менше 100 доларів за барель, і ще падає, шейхи більше кидають на ринок своєї нафти преміум класу, то російської вже мало хто хоче, через великий вміст сірки.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ВКБ

Цитата: Володимир
Цитата: ВКБНу там олігархам перепадає з крадіжок від акцизу на дороги 6 грн, а так 8 грн на нафту іноземцям. 2 грн виробнику і азс. Інтересно, якій % нашої нафти? Може як з газом, 57баків собівартість газу, його підмішують, нашого, а косять ціну під російську. Аб взнали, мабуть ще один майдан був би.
Зараз російська нафта менше 100 доларів за барель, і ще падає, шейхи більше кидають на ринок своєї нафти преміум класу, то російської вже мало хто хоче, через великий вміст сірки.

Я сподіваюсь що взагалі нікому не треба буде.
Судячи з Украіно-російських віносин, я прикидую, що зроблять з винахідником альтернативного палива для ДВС. Тепер вірю, що Стенлі Мейера отравили, навіть якщо він і шерлотан- надувайко, але нерви полоскотав.

Володимир

Цитата: ВКБ
Цитата: Володимир

Я сподіваюсь що взагалі нікому не треба буде.
Судячи з Украіно-російських віносин, я прикидую, що зроблять з винахідником альтернативного палива для ДВС. Тепер вірю, що Стенлі Мейера отравили, навіть якщо він і шерлотан- надувайко, але нерви полоскотав.
То шо за дядько такий?

Wildchild

Вот это я понимаю у вас стоимость проезда!!!!! У нас блин 3,25 на расстояние 12 км, а по району ( максимум 5 км ) - 3 грн

ВКБ

Дядько покійний інженер-винахідник. Пішов проти системи. Випередив час. А може і бабло з даржави хотів рубануть. Хоча, якщо б в 1920 році сказали б про ЖК дисплеї чи смартфони чи інтернет - дурка чи розстріл би забезпечили.

http://prometheus.al.ru/phisik/meyer.htm

http://kulibin.my1.ru/publ/alternativnye_istochniki_ehnergii/ehlektroliz_vody/polnoe_opisanie_ehlektrolizera_stehnli_mehjer/5-1-0-4

http://rutube.ru/video/a1a6ba4c07eb9d16acd8559b1f45bc97/

Max 55

тема почищена дальше без флуда

ВКБ

А чё за флуд був, я щось пропустив, хто флудив? o_O

92 нема на АНП. Заправив повний бак і ще кучу каністр на всяк випадок.

Перелив в прозору бутилку 95-й - жовтий як моча!!!??!?! Сякі, але їде нормально. Без лямбди (з чеком) з 66/155 - 6,3 по змішаному.

Спиртовий я так поняв був 80% спирт і 20% бенз 80. Бо прозорий як джерельна вода. Якщо 95 жовтий а спиртовий прозорий - значить бензу там 20% не більше. Інакше, якщо 95 не чистять нормально, то чого будуть чистити дешевий спиртовий. Логічно?

Nemetsss

Сегодня заметил на воге уже 95 17,35 , вчера был 16,99
гбо 4 (аляска, хана, балон 42) с полной установкой и сертификатом и гарантией у нас 400 еуро, вчера только узнавал,

Andrew1.2Li

Цитата: NemetsssСегодня заметил на воге уже 95 17,35 , вчера был 16,99
гбо 4 (аляска, хана, балон 42) с полной установкой и сертификатом и гарантией у нас 400 еуро, вчера только узнавал,
А сколько ж тогда 95 мустанг сейчас стоит??Пару дней назад он был по 17.35)
п.с. так это нормальная цена на 4-е!

[url=http:

Nemetsss

Цитата: Andrew1.2Liп.с. так это нормальная цена на 4-е!
я знаю  :D

Сергей

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

GAS

Там с опозданием на день-два обновляют информацию
Бесплатная лотерея, работает. Ссылка реферральная http://lotzon.com/?ref=2074

Володимир

Цитата: ВКБА чё за флуд був, я щось пропустив, хто флудив? o_O

92 нема на АНП. Заправив повний бак і ще кучу каністр на всяк випадок.

Перелив в прозору бутилку 95-й - жовтий як моча!!!??!?! Сякі, але їде нормально. Без лямбди (з чеком) з 66/155 - 6,3 по змішаному.

Спиртовий я так поняв був 80% спирт і 20% бенз 80. Бо прозорий як джерельна вода. Якщо 95 жовтий а спиртовий прозорий - значить бензу там 20% не більше. Інакше, якщо 95 не чистять нормально, то чого будуть чистити дешевий спиртовий. Логічно?
Я так думаю що після перегонки весь бензин прозорий, то вже потім додають краску, а на спиртовому просто економлять, щоби дешевший вийшов.

Сергей

Цитата: GASТам с опозданием на день-два обновляют информацию
Я б так не сказал.  
Вчера вечером 5-й  на ANP был по 15.75, а уже с утра по 16.05-тоже самое и на сайте

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк