Моторное масло

Автор Сергей, 11 Січня 2008, 18:46:27

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

В кого яке масло в двигуні

Aral
4 (2.5%)
Bizol
2 (1.2%)
BP
2 (1.2%)
Castrol
12 (7.4%)
Elf
9 (5.6%)
Fuchs
1 (0.6%)
Liqui Moly
13 (8%)
Mobil
10 (6.2%)
Motul
3 (1.9%)
Neste
2 (1.2%)
Ravenol
1 (0.6%)
Shell
16 (9.9%)
Total
0 (0%)
Venol
2 (1.2%)
XADO
22 (13.6%)
ZIC
20 (12.3%)
Lukoil
11 (6.8%)
Інше
32 (19.8%)

Всього голосів: 162

Vitalij

Цитата: ВолодимирЯ 30 тисяч їзджу на ШелХеліксУльтра 10в-40, після 10-ти тисяч на щупі рівень кожного разу без змін. Темніє трохи вже від початку, напевне тому що в двигуні залишаються залишки старого масла які перемішуються з новим.
30 тысяч без замен o_O  или каждые 10 тысяч меняете?

Володимир

Цитата: Vitalij
Цитата: ВолодимирЯ 30 тисяч їзджу на ШелХеліксУльтра 10в-40, після 10-ти тисяч на щупі рівень кожного разу без змін. Темніє трохи вже від початку, напевне тому що в двигуні залишаються залишки старого масла які перемішуються з новим.
30 тысяч без замен o_O  или каждые 10 тысяч меняете?
Кожні 10 тисяч.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Buzyan

Селик вы не вникали в суть вопроса. Масло плохого качества выгорает. Хорошее масло стоит хороших денег.
0503881138 0633061992

ВКБ

Буду другий раз таке лити. Для ДВС смачне. Почало темніти на 4,5-5тис.

Чисто з практики свого ДВС, за 10 тис вигоріло ЕССО від МАХ вниз по щупу приблизно 6мм. Я задоволений таким вигорянням, не знаю правильно чи ні. В одну каністру без докупки вкладаюсь і це головне (ще й залишка стакан). Забув дописати, що засраний піддон, ото мабуть вигоряння :D
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Sergik32

я собі ллю постійно http://repsol.by/polusinteticheskie-motornye-masla/189-repsol-elite-injection-10w40.html
поки нарікань немає, заливаю постійно норму, але чогось завжди провтикаю і трошки мітки МАХ заливаю. за 10000тис км темніє і рівень не падає
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Александр

Подскажите пожалуйста! Несколько раз подряд менял масло одной марки. осталось больше 1л на доливку... Можно ли слить с двига 1 л старого масла и долить 1 л свежего (из остатков). Как оно там (в двигателе) перемешается? Не навредит?

Sergik32

ну якщо рівень впав то можна долити, а просто так злити і долити то я навіть не бачу резона, ну трошки покращить змазування деталей, але всеодно заміну краще проводити регулярно 9-10тис.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Александр

Просто хотів подовжити заміну на 1-2 тис. км. Але якщо така доливка кретична, буду міняти на нове.

Sergik32

немає там нічого критичного, масло тієї самої марки то можна лити без проблем

Александр

Масло - полусинь, пробег 7 тыс., двиг масла не берет. Думал на 8-ми тыс. поменять, но жаба давит (цена на масло подскочила). Думал просто 1 литр слить - 1 литр долить. Просто хотел узнать кто-нибудь такое практикует?

ВКБ

Ничого йому від доливки не буде. Я так робив, коли розлив літер на 6 тис, коли пробку міняв.  Но 10-11тыс не проблема, навіщо на 8 ми міняти?

Sergik32

да нічого страшного немає, зливай і доливай, то ж не в полі в пилюці сутками як джон деер, а міняти можна і на 10тис і сто км

Александр

Цитата: ВКБНичого йому від доливки не буде. Я так робив, коли розлив літер на 6 тис, коли пробку міняв.  Но 10-11тыс не проблема, навіщо на 8 ми міняти?
Звик міняти на 8-ми, бо зимою часто проїду на роботу і назад по 4 км. Пробіг невеликий, а гріти доводиться. Та й часто катаюсь по страшним дорогам - 1-ша - 2-га передача. От і вирішив міняти на 8-ми.

Володимир

Цитата: vitalkaМоё мнение, возможно и несколько неправильное, но я не призываю делать так, как я. Я проехал тыс. 6, потихоньку подливая масло (гонит помалу с под коленвала), потом поменял только фильтр, и дальше ещё несколько тысяч. По крайней мере по другому сейчас не получается.
Фільтр міняти не рекомендую, так як з часом по мірі набивання грязюки його очисні властивості збільшуються, а тут виходить що на грязне масло ставиш менш ефективний фільтр.
Цитата: KvasМасло - полусинь, пробег 7 тыс., двиг масла не берет. Думал на 8-ми тыс. поменять, но жаба давит (цена на масло подскочила). Думал просто 1 литр слить - 1 литр долить. Просто хотел узнать кто-нибудь такое практикует?
Якщо багато їздиш то при заміні масла, лий остатки від попередньої заміни і додавай до них свіже свіже, в результаті після кількох замін назбирується повна заправка. Але це при умові що не поміняється клас якості масла.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ВКБ

Цитата: Kvas
Цитата: ВКБНичого йому від доливки не буде. Я так робив, коли розлив літер на 6 тис, коли пробку міняв.  Но 10-11тыс не проблема, навіщо на 8 ми міняти?
Звик міняти на 8-ми, бо зимою часто проїду на роботу і назад по 4 км. Пробіг невеликий, а гріти доводиться. Та й часто катаюсь по страшним дорогам - 1-ша - 2-га передача. От і вирішив міняти на 8-ми.

Такий собі власний рецепт. *DRINK*