Почём бензин - пропан?

Автор Андрей, 04 Січня 2008, 13:10:31

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Sergik32

а де ти ще знаходиш спиртовий, вродіби у нас його зараз немає
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

ВКБ

Заправка біля Новоархангельска АНП, 100км від Кіровограда в сторону Умані 14,65грн. Єдине місце де бачив за останій час.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Joker_

газ по 8.65-8.79грн
  бензин А-92 16.99грн
              А-95  17.29грн

Андрій

Вчора ввечорі був А92 - 16.00
                               А95 - 16.10

[img]http://s

Kritik

заправляв сьогодні робочого Т5 до повного
влізло на 1250 грн....
я фігею... добре шо це не мій))))
в мене повний балон 300 грн +/-))))
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Buzyan

БРСМ упало на 10 коп с понедельника. Теперь 8.65 а на бенз я не смотрю.
0503881138 0633061992

Алекс

Цитата: BuzyanБРСМ упало на 10 коп с понедельника. Теперь 8.65 а на бенз я не смотрю.
Формы там не слипнуться от безделья? :D
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Володимир

Цитата: Sergik32да щось не віриться що такий розхід, це по рівній ідеально пружній поверхні і з нульовим коефіціентом опору кочення, опору повітря?
Та ні, просто контролюю розхід по БК, більше 90 стараюсь не тиснути. Іхав зранку в зворотньому напрямку 30 км, то холодний старт, 2-3 км на холоднуму двигуні по місту з поганими дорогами, до 1 км по селі 1-2 передача, решту траса, то по приїзду було 4,6 л/100.
Цитата: BuzyanБРСМ упало на 10 коп с понедельника. Теперь 8.65 а на бенз я не смотрю.
Вчора на укрнафті був по 8,70.

Пінігнали мені на халяву бензину А-80, десь 5-ти річної давності а може і старший. В машину лити не пробував, але протестував на мотокосі, то хочу сказати що вона ще ніколи так класно не працювала і не розвивала такої потужності як на цьому безнині, хоча і розрахована на безнин не нижче А-92. До цього працювала тільки на бензинах марки а-92 А-95. Видно бензин зараз не той що раніше робили.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Жулик

Цитата: ВолодимирПінігнали мені на халяву бензину А-80, десь 5-ти річної давності а може і старший. В машину лити не пробував, але протестував на мотокосі, то хочу сказати що вона ще ніколи так класно не працювала і не розвивала такої потужності як на цьому безнині, хоча і розрахована на безнин не нижче А-92. До цього працювала тільки на бензинах марки а-92 А-95. Видно бензин зараз не той що раніше робили.
Я только допалил такой в бензо пеле. Остался от проданной машины (москвич)...
В славуту пробовал лить, то машина не глохла с ключа (детонация капец).
славута карб.

В скутере тоже норм ездил...
А так его бензопила скушала, наверное тоже расчитана на 92  :D

Жулик

Цитата: ОлежкаВ области газ 9.7, в других 8.6-9 грн. В Донецке газа нет. Бензин есть в одной сети АЗС и то остатки новых завозов нет :(
Что у вас там попроще стало?

Жулик

УУУУУУУУУУУУУ бляха газ подешевел 8,55грн сегодня с утра.
не ужели пакращення пришло  *YAHOO*

Sergik32

це не на довго, так завжди буває, скоро вибори, а потім полізе до гори і на пониженій передачі
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Жулик

Цитата: Sergik32це не на довго, так завжди буває, скоро вибори, а потім полізе до гори і на пониженій передачі
:\'(

Andrew1.2Li

Цитата: Sergik32це не на довго, так завжди буває, скоро вибори, а потім полізе до гори і на пониженій передачі
Вот умеешь ты испортить человеку настроение)))))

[url=http:

Володимир

Та ні, просто російська нафта вчора вже була по 97 доларів, за день впала в ціні на долар, тому і нафтопродукти дешевшають, хоча питання чи на довго, бо клятий бакс щось знов веде себе не стабільно.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion